Loading Evenimente
Timp rămas până la începerea cursului
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Curs Online

cu Marius Spiridon

Vindecarea conștiinței colective

15-16 Mai 2021, 9:00-19.30

Mă înscriu!

Prea multă vreme, binele a fost supraestimat drept un miracol – ceva excepțional ce apare rar, cu efort și investiții imense de energie și timp.

De fapt, binele este starea de normalitate a unei vieți în care oamenii sunt conectați și își dăruiesc reciproc resurse fizice și spirituale.

Programul Vindecarea conștiinței colective se desfășoară în permanenta minunare pe care o trăiește un om ce trăiește în relații trainice și sănătoase cu semenii săi.

Omul vine pe pământ cu o singură limitare și binecuvântare, în același timp: el poate crea o realitate funcțională doar împreună cu semenii lui.

Lumea este o poartă care se deschide doar când TOȚI oamenii trec prin ea în același timp.

Sunt Marius Spiridon și în cei zece ani petrecuți în mijlocul tribului Navajo, din Munții Stâncoși ai Americii de Nord – am descoperit viitorul pe care oamenii îl pot crea atunci când funcționează laolaltă, având relații curate și echilibrate.

            Imersiunea Vindecarea Conștiinței Colective este o aventură de două zile în care oamenii descoperă adevărul despre existența și misiunea lor: suntem raze de lumină într-o rețea mereu conectată.

            Imaginează-ți că fiecare stare a ta, bucurie, încredere, tristețe sau frică, se transmite către cei din jurul tău prin cuvintele, acțiunile, gesturile sau postura ta. Fiecare detaliu al existenței tale este perfect aliniat cu realitatea pe care o creezi.

            În mod identic, stările oamenilor din jurul nostru afectează felul în care ne simțim și acționăm, influențează rezultatele și experiențele noastre, în fiecare secundă.

            Atât la nivel fizic cât și spiritual, oamenii creează între ei efecte în lanț ce generează o realitate în permanent echilibru.

Mă înscriu!

Investiție: 795 lei/175 euro/ persoană (preț ce include TVA). Atenție prețul este redus și valabil până pe 12 Mai! Ulterior atelierul va fi 990 lei/persoană sau 215 euro

Menționăm că 5% din suma încasată va fi donată către Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța 

Iată intențiile și beneficiile Programului Vindecarea Conștiinței Colective:

– descoperi și ameliorezi conversațiile interioare care creează picaje energetice și drenaje de autoritate în interacțiunile tale.

– vei recunoaște, înțelege și echilibra energiile disfuncționale din relațiile, comunitățile și organizațiile din care faci parte.

– dobândești instrumentele și metodele prin care dizolvi compromisurile și schimburile energetice păguboase.

– primești capacitatea de a lua acțiuni nerezonabile directe și indirecte către obiectivele tale, pe liniile energetice ce creează susținere, sprijin și colaborare cu oamenii din jurul tău.

– obții capacitatea de a fi un leader inspirațional și carismatic, generând unificare și consens în relația cu oamenii din jurul tău.

– creezi ascultare generativă și vindecătoare față de interlocutorii tăi, transformând impactul tău direct și indirect în cercurile din care faci parte.

– devii capabil de a crea experiențe cu sens și apartenență cu și pentru oamenii din cercurile tale.

– descoperi legile spațiului energetic, pe baza cărora generezi rezultate de calitate, pe direcția obiectivelor tale.

Programul transformațional Vindecarea Conștiinței Colective durează 2 zile, sâmbătă și duminică, și se desfășoară în intervalul orar 9-19:30, cu 3 pauze pe durata fiecărei zile.

Acest program se desfășoară online.