Curs de Numerologie avansați cu Anatol Basarab.Online

Investitie: 1200 lei  – rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. Nu necesită să îți faci cont pentru a comanda! Plata pentru acest curs este posibilă doar prin transfer bancar!

Contul de plată ce îl veți primi este al dlui Basarab! Vă rugăm după efectuarea plății să trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro

lei500.00lei1,200.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Numerologie Avansați cu Anatol Basarab

Curs online 

IMPORTANT!

La acest curs pot participa cei ce au cunoștințe despre numerologie – au absolvit un curs de numerologie!

Teme abordate:

  1. Interpretarea matriței
  2. Descoperirea și interpretarea zonei de confort.
  3. Descoperirea graficului destinului și a soartei.
  4. Perioada dominației destinului
  5. Perioada dominației Soartei

ATENȚIE! NU se oferă înregistrare!

Cine este Anatol Basarab?

Președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.

Odată realizată plata, veți primi pașii pentru a putea participa la seminar.
IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți. Condiții minime pentru a participa:
• conexiune internet bună și foarte bună
• preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
• camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.

Program
18.00-22.00
Pauza 15 minute, 8.15-8.30

Investiție?

1200 lei/250 euro

Pentru cei ce au făcut modulul, revenirea este 500 lei/ 100 euro

Membrii ANR au preț reducere de 10%

Informații suplimentare

Tip participare curs

Prima participare, Reluare tematică