Curs – Cum dezvoltam real mecanismele psihofizice, psihoemotionale și psihoenergetice? cu Anatol Basarab

Plata la acest curs se poate realiza doar prin transfer bancar! Pentru a primi datele de plată, te rugăm să adaugi produsul în coș și să finalizezi comanda. Un e-mail se va transmite automat cu datele necesare. Verifică și SPAM! După efectuarea plății rugăm trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro. Pentru alte întrebări ne puteți scrie pe aceeași adresă.

1,000.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Curs online cu Anatol Basarab

Curs Cum dezvoltam real mecanismele psihofizice, psihoemotionale și psihoenergetice? 

”Murim de sete (informațională) înnotând într-o mare de informații.” AB

Tot ceea ce omul consideră cunoaştere este de fapt necunoaştere.” AB

Observaţia ca instrument de cercetare şi cunoaştere este un instrument extraordinar.” AB

Marea majoritate dintre noi urmăm de ani de zile cursuri… de la cele mai simple până la cele mai complexe. Unii aleargă din curs în curs, din carte în carte, din experiență spirituală în experiență spirituală… Însă cei mai mulți se simt depășiți de informații, de aplicabilitatea lor și ajung să fie mai confuzi decât erau când au început să se dezvolte…

Anatol Basarab, specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional vine cu un curs NOU! Facem un pas spre a observa și a înțelege cât mai bine tot acest ”trend” de dezvoltare spirituală și nu numai!

Când ne întâlnim?
26-30 Iunie 2023, 5 zile

18.30-22.30, cu 15-20 minute pauză
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

Tematica cursului are în vedere următoarele:

 • Ce înseamnă de fapt dezvoltarea spirituală?
 • Ce înseamnă spiritual? Ce înseamnă material și ce înseamnă energetic?
 • Este posibilă dezvoltarea spirituală în contextul actual sau rămâne doar o iluzie?
 • Cine din mine dezvoltă pe cine, cu ce mijloace, puteri și instrumente?
 • Cum verific dacă m-am dezvoltat spiritual?
 • Care parte din mine dezvoltă pe care parte din mine?
 • Ce știe partea care dezvoltă despre partea care trebuie dezvoltată?
 • Hai să ne dezvoltam! Cum? Prin ce mijloace, prin ce psiho-tehnologii?
 • Ce este psiho-fizica? Ce este psiho-emoțional și ce este psiho-energetic.
 • Care sunt domninantele ce ne controlează viața și cum le recunoaștem!

Cine este Anatol Basarab?

Președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.

Odată realizată plata, veți primi pașii pentru a putea participa la seminar.
IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți. Condiții minime pentru a participa:
• conexiune internet bună și foarte bună
• preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
• camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.

Program

26-30 Iunie 2023, 5 zile

18.30-22.30, cu 15-20 minute pauză

Nu se oferă înregistrare!
Investiție
1000 lei /206 euro