Curs Astrologie Japoneză cu Nelu Vicleanu. Modul 1

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei1,000.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

CURS ONLINE DE ASTROLOGIE JAPONEZA – KYUSEI KIGAKU
Modul 1

Sesiune înregistrată! Acces nelimitat pentru o persoană!Suportul de curs se regăsește în pagina de vizionare a cursului și este accesibil după achiziție!

Peste 11 ore de informații și cunoaștere!

Invitație la un curs unic de astrologie japoneză Kyusei kigaku cunoscută și sub numele de Nine star ki sau Astrologie feng shui!

Cursul este structurat pe 2 module. Puteți alege să accesați pentru început primul modul, ulterior achiziționând și modulul 2.

Tehnica de predare vă seduce prin latura sa practică, cursul conținând numeroase exerciții și sfaturi utile. Informațiile vor fi asimilate gradual, incluzând mai multe niveluri de dificultate pe măsură ce progresăm. Cursul este editat și creat folosind programul PowerPoint, curs ce însumează peste o mie de slide-uri.

Acest sistem astrologic este un instrument util pentru a deveni conștienți de tendințele noastre energetice, pentru a înțelege tiparele noastre de comportament și pentru a ne gestiona viitorul și destinul. Putem folosi astfel acest sistem pentru a ne înțelege personalitatea, pentru a înțelege caracterul și comportamentul celorlalți, pentru a evalua compatibilitatea cu ceilalți și pentru ane îmbunătăți relațiile, pentru alegerea potrivită a carierei, pentru a înțelege punctele slabe și forte ale sănătățiidieta adecvată, pentru a descoperi cel mai bun moment pentru a face ceva important în viață (de exemplu, când să te căsătorești, să te muți, să schimbi locul de muncă etc.) și cum să evităm călătoriile în direcțiile nefavorabile.

Conceptele de bază sunt ușor de învățat și, cu puțină experiență, sunt la fel de ușor de aplicat. Se cer doar câteva operații aritmetice simple. Aparent miraculos, Nine Star Ki este, de fapt, foarte practic, simplu și este un instrument foarte util pentru toți cei care doresc să se cunoască pe sine și pe ceilalți.

Kyusei Kigaku  reprezintă studiul energiilor celor 9 stele și este compus din 3 elemente: învățătura Cerului, învățătura Pământului și învățătura Omului. Învățătura Cerului se referă la cele 10 tulpini cerești respectiv aspectele interioare și exterioare ale celor 5 elemente. Învățătura Pământului se referă la cele 12 direcții și la cele 12 animale din zodiacul chinezesc. Învățătira Omului este Kyusei Kigaku adică sistemul 9 Stele Ki.

În cadrul acestui sistem se utilizează pătratul Lou Shu, teoria yin-yang, teoria celor cinci elemente și trigramele din I Ching pentru a explica cum se mișcă energia în diferite situații.

Înțelepții antici au observat în natură nouă etape distincte ce au loc într-un ciclu de nouă ani, cu cicluri mai mici de nouă luni și noua zile în cadrul acestuia. Aceștia au observat că fiecare etapă afectează oamenii în moduri specifice – fiziologic și psihologic, dând naștere la nouă arhetipuri diferite de personalitate, reprezentate de numerele de la 1 la 9. Cele 9 stele Ki sunt numere care reprezintă aceste cicluri.

Fiecărei stele i s-a atribuit pe lângă un număr și un aspect yin sau yang, un element și o direcție. Stelele sunt grupate potrivit elementelor în ordinea: 1 Apă, 3 și 4 Lemn, 9 Foc, 2,5 și 8 Pământ și  6 și 7 Metal.

Ca și alte sisteme de astrologie, Kyusei Kigaku folosește data de naștere,fără a fi însă nevoie de ora nașterii. Pentru a calcula numerele Star Ki se folosește calendarul solar chinezesc.

Conform teoriei Nine Star ki, unei persoane i se atribuie trei stele atunci când se nașste ( fiecare dintre acestea putând fi între numerele de la 1la 9) și aceste stele oferă caracteristici, la fel ca simbolurile din alte sisteme astrologice. Există nouă arhetipuri diferite. Fiecare tip de personalitate este reprezentat de unul dintre cele 5 elemente (apă, lemn, foc, pământ, metal). Combinațiile celor 3 numere sau stele dau naștere la 81 de combinații de numere diferite și corespunde unui profil de caracter specific pentru a ne înțelege mai bine pe noi înșine și potențialul nostru înnăscut.

În teoria Nine Star Ki, prima stea sau primul număr este numărul principal determinat de anul de naștere și reprezintă esența unei persoane, personalitatea de bază, perioada adultă.

A doua stea este determinată de luna nașterii și descrie perioada copilăriei (până la 18 ani). Ne vorbește despre emoții și despre modul în care comunicăm.

A treia stea numită și numărul tendință este rezultatul primului și celui de al doilea număr, deci nu este un număr specific zilei. Reprezintă modul în care suntem percepuți de lume, personalitatea exterioară.

Fiecare oră, zi, lună și an are propriul ki și acesta se îmbină cu ki-ul personal influențându-ne astfel în mod subtil dispozițiile și comportamentul. Acest sistem astrologic oferă indicii despre ciclul de nouă ani și nouă luni în care ne aflăm fiecare la un moment dat și explică de ce uneori lucrurile par să meargă bine pentru noi, în timp ce alteori simțim ca avem piedicila fiecare pas.

Nine Star ki este numită și știința direcțiilor deoarece ajută la înțelegerea direcțiilor de bun augur pentru schimbarea orașului sau chiar a țării, schimbarea locuinței, activității sau a biroului în care lucrați, petrecerea concediului și alte evenimente cheie. Fiecare stea are o direcție bună și direcție proastă.

Cursul va fi completat cu învățături precum Caracteristicile faciale și destinul în anii personali, divinația antică „Anotimpurile Impăratului” precum și cu citate din Analectele lui Confucius pentru previziunile anuale.

MODUL 1

1.Principiile astrologiei japoneze

2.Descrierea celor 3 numere în funcție de gen

3.Cele 6 treceri și 6 modele de tranziție de la numărul copil la numărul adult

4.Profilul celor 9 stele. Provocări, expresii disfuncționale, sfaturi.

5.Cariera celor 9 stele; Previziuni în funcție de direcția ușii

6.Cele 9 stele în dragoste și relații. Cele 4 combinații masculin și feminin.

Cele 3 tipuri de căsnicii.Natura masculină și feminină a stelelor

Cele 4 tipuri de personalitate în relațiile intime. Ghid pentru echilibru și expresii

Relațiile de compatibilitate

7.Cele 9 stele și regiunile corpului.

Dieta și sănătatea celor 9 stele

Echilibrul și dezechilibrul celor 9 stele

Dezechilibre emoționale în copilărie și restaurarea echilibrului

Exerciții de echilibrare. Zonele periculoase

Sănătatea,întreținerea corpului și exerciții în funcție de casa anuală

Despre Nelu Vicleanu

De profesie economist, dar și psiholog, formator, Nelu Vicleanu este un căutător pasionat de autocunoaștere și adevăr. În acest sens, a aprofundat discipline precum numerologia, astrologia, tarotul și feng shui. A urmat cursuri cu cei mai buni maeștri ai lumii în aceste domenii. S-a specializat cu profesori din Franța, Canada, Singapore, Italia, Grecia, SUA, Africa de Sud și a călătorit în centre spirituale din India și Italia.

În urmă cu mai bine de 20 de ani prezenta pe unde hertziene o emisiune de astrologie,  sora numerologiei, așa cum o numește el, intitulată „Aproape de cer”.

Dragostea pentru știința numerelor este reflectată și de calitatea de expert contabil. În timp ce crezul lui ca numerolog este să îi ajute pe oameni să își descopere abilitățile și talentele, să-și redescopere rădăcinile și să-și trezească puterile pe care Dumnezeu le-a pus în fiecare dintre noi. Provocările, indicate în harta numerologică a fiecăruia, fiind doar locuri în curs de dezvoltare a conștiinței.