Curs ASTROLOG – autorizat MMPS

Plata la acest curs se poate realiza doar prin transfer bancar! Pentru a primi datele de plată, te rugăm să adaugi produsul în coș și să finalizezi comanda. Un e-mail se va transmite automat cu datele necesare. Verifică și SPAM! După efectuarea plății rugăm trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro. Pentru alte întrebări ne puteți scrie pe aceeași adresă.

Reducere 200 lei valabilă până pe 1 mai 2024!

Programul și detaliile cursului se transmite celor direct interesați!

1,400.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Curs ASTROLOG – Cod COR 516101

Data start 11 mai 2024

 

 

Dragă cititorule, astrologia este una dintre cele mai străvechi științe, respectată de antici, de către cel înțelept și de către cel măreț. În trecut, niciun prinț nu putea hotărî asupra păcii sau războiului, niciun general nu se avânta în bătălie, pe scurt, niciun lucru important nu era început, înainte de a se consulta un astrolog.” Benjamin Franklin

ASTROLOGIA este un limbaj prin care poți primi mesajul astrelor și al Universului înconjurător. Astrele sunt permanent pe cer, le putem vedea zilnic și chiar dacă e înnorat, știm că ele sunt acolo, dintotdeauna și pentru eternitate, și întotdeauna ne transmit ceva. Dacă suntem pe recepție, atenți la ceea ce ne-ar putea sugera ele, intuitiv, stimulându-ne imaginația și creativitatea, dar și înțelegerea mai profundă a lucrurilor, atunci putem să percepem mesajul lor.

Curs de specializare -ASTROLOG (90 ore) – Cod COR 516101

Structura cursului: – 90 ore

Curs de bază ce cuprinde:

 • ASTROLOGIE GENERALĂ
 • noțiuni despre ASTROLOGIA ÎN AFACERI
 • noțiuni despre PROGNOZELE ASTROLOGICE RELAȚIONALE
 • noțiuni despre PROGNOZELE ASTROLOGICE MEDICALE

Această nouă formare autorizată în domeniul dezvoltării personale, Ne învață să comunicăm cu astrele și ne ajută să ne completăm cunoștințele legate de noi și de rolul nostru pe această planetă, să înțelegem și aprofundăm acest limbaj simbolic legat de viața noastră interioară și cea exterioară și multe informații utile despre corpurile subtile – corpul mental, corpul emoțional și corpul spiritual, necesare atingerii echilibrului în relația cu corpul nostru și a vindecării emoționale, ne învață să ne cunoaștem și să înțelegem că suntem unici și irepetabili.

Studiul Astrologiei (astra – stea) recurge la logică (logos) și apoi la rațiune pentru a înțelege și a ne raporta la Universul înconjurător.

„Ocupația de Astrolog presupune desfășurarea unei activități în care relaționarea cu oamenii este primordială și fundamentală, acest lucru presupunând într-o măsură foarte mare abilități de comunicare în relația cu persoanele care solicită o consultație astrologică, cât și activități legate de practicarea și promovarea astrologiei și științelor ezoterice.

Scopul activității astrologilor nu este tentativa de a schimba destinul oamenilor ci mai degrabă de a-l împlini prin intermediul unui nivel de conștiență amplificat.” (S.O )

La acest curs învățăm cum să ne întocmim tema natală sau de bază, să ne planificăm timpul corect și să ne organizăm activitățile în funcție de mișcarea planetelor și de stele, de schimbările care intervin odată cu ele – tranzite, progresii, direcții și revoluții solare.

Cu ajutorul cunoștințelor asimilate și a certificării obținute, ne putem deschide propriul cabinet de consultanță (consiliere) astrologică sau putem obține un job în mass-media, în compartimentele de selecție și recrutare de personal, în cabinete de orientare profesională, în centre de formare profesională și în unități de învățământ.

Descrierea ocupației: Ocupația de Astrolog presupune desfășurarea unei activități în care relaționarea cu oamenii este primordială și fundamentală, acest lucru presupunând într-o măsură foarte mare abilități de comunicare în relația cu persoanele care solicită o consultație astrologică, cât și activități legate de practicarea și promovarea astrologiei și științelor ezoterice.

Astrologii calculează și interpretează astrograma, asigurând trecerea de la informația generală la cea cu caracter particularizat, modulată pe individualitatea și unicitatea fiecărui individ. Prin urmare nu există două astrograme identice.

Astrologii trebuie să acorde o importanță deosebită faptului că orice persoană are dreptul să-i fie apreciată în mod obiectiv valoarea de ființă umană și să i se respecte liberul arbitru (capacitatea de a decide asupra propriei vieți).

În practicarea acestei ocupații, astrologii trebuie să manifeste maxima responsabilitate pentru informațiile furnizate și să dovedească un grad înalt de integritate morală și profesională în relațiile cu solicitanții.

Principalele activități desfășurate de Astrolog sunt: – analizează poziția, mișcarea și interacțiunea dintre planete, case și zodii – realizează astrograme – interpretează astrogramele – transmite concluzii – oferă îndrumare în modelarea comportamentală

COMPETENȚE SPECIFICE

Comunicarea interactivă. Utilizarea calculatorului. Procesarea datelor Întocmirea astrogramelor Realizarea horoscopului individual Consilierea privind modelarea comportamentală Întocmirea horoscoapelor pentru persoane juridice Alcătuirea horoscoapelor generale Realizarea prognozelor generale

Notă:

Pentru perfecționare suplimentară pe un anumit modul de curs, acesta poate fi parcurs separat de celelalte module și se finalizează cu examinare și diplomă siglă proprie – cu titulatura modulului urmat. momentan, aceste perfecționări se realizează pentru modulele 2, 3 și 4.

La evaluare se urmărește:

Capacitatea de comunicare Spirit de observație, meticulozitate, gândire logică și deductivă. Capacitate de analiză și sinteză, viziune de ansamblu Capacitatea de stabilire și interpretare a influențelor astrale Claritatea și relevanța interpretării

FORMATOR:

APOSTOL GABRIELA – IOANA

Formator certificat MMPS, astrolog cu experiență de peste 20 ani, consultant astrologie, fost vicepreședinte al Asociației Astrologilor din România, lector pentru disciplinele Astrologie, Feng Shui și astrologie chineză, cursuri autorizate MMPS de nutriționist, reflexoterapeut, fitoterapeut și dezvoltare personală, colaborator constant cu diverse posturi de televiziune și reviste ca: Tabu, Gazeta Sporturilor, Adevărul. www.mirabilys-magazin.ro

 

Condiții de acces:

minim studii medii + calificare în orice domeniu

Acte necesare la înscriere:

 • copie BI/CI
 • copie certificat de naștere
 • copie diplomă/documente de studii
 • copie certificat de căsătorie (pentru doamne dacă este cazul)

IMPORTANT !!!

La sfârșitul acestui curs, în urma examinării finale, se eliberează Certificat de absolvire pentru ocupația/ specializarea ASTROLOG, însoțit de Supliment descriptiv pentru competențe. Certificatele se eliberează în conformitate cu OG 129/2000 republicată, în baza autorizației emise de MMPS.

Costul oricărui curs de formare, autorizat MMPS, se poate deduce din impozitul pe profit / venit conform art 34 din OG 129/2000, republicată, care prevede că “societățile comerciale, companiile, societățile naționale, unitățile cooperatiste, regiile autonome și alte instituții pot efectua cheltuieli pentru formarea profesională a salariaților, cheltuieli care se deduc, după caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit”.