Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Curs Anatol Basarab.Puterea subconstientului – Tainele mintii

Data : 12-16 Aprilie 2021
Ora : 18:00 – 22:00
Înscrieri pe formularul de mai jos!Datele de acces se vor primi cu 1-3 zile înainte de eveniment pentru toți cei ce au confirmat prin plată!

Preț: 1000 lei sau 212 euro. Revenirea pentru cei ce au participat la această tematică 300 lei

Locație: Platforma ZOOM, online!

ATENȚIE! NU se oferă înregistrare!

Detalii:

Orice plantăm în mintea noastră subconștientă și îngrijim prin repetiție și emoții va deveni într-o zi realitate”. ~ Earl Nightingale

Învață tehnicile ce permit ființei umane să se conecteze la puterea colosală a Universului și oferă-ți șansa de a obține tot ceea ce îți dorești. Transformă-ți mintea în aliatul tău și învață sugestionarea pozitivă.
Care sunt programele conștiente și inconștiente pe care le aplicăm asupra propriei ființe și care sunt urmările acestora? Cât de ușor programabili suntem? De unde vin programele externe și cum le blocăm? Află cum poți înlătura blocajele din viața ta și cauzele acestora.
Psihotehnicile te vor învăța cum și care este metoda de a te proteja de atacurile energetice. Ce este un atac energetic și cum se manifestă acesta? Subconștientul este activ pe durata întregii zile și a întregii nopți, fie că acționezi sau nu, controlând toate funcțiile corpului, precum respirația, bătăile inimii și chiar și activitatea sistemului nervos.Te-ai întrebat vreodată care este adevărata putere a subconștientului tău?

Cum reprogramăm gândirea condiționată și ce influență majoră are aceasta asupra vieții noastre. Învață care este colosala putere a gândului, cum să blochezi gândurile negative și cum să schimbi modul tău de gândire pentru a-ți schimba viața în bine, a-ți transforma nefericirea în fericire și eșecul în succes. Cum îți programezi mintea subconștientă prin înțelegerea conștientă? Care este adevărata putere a minții tale? Cum reușim să scăpăm de „nu pot”? Cine îți stabilește limitele și de ce rămâi limitat? Cum depășești propriile tale limite? Ne autosabotăm, suntem împinși la rezultate previzibile?
Contrastul, Reciprocitatea, Coerența, Dovada Socială, Autoritatea, Simpatia, Insuficiența sunt toate tehnici de manipulare. Tu recunoști situațiile din viața când ești manipulat și de ce o permiți? Care sunt sistemele noastre de apărare și cum le aplicăm eficient în viața de zi cu zi? Cuvintele și puterea vindecătoare ale acestora.

Ești conștient de cuvintele pe care le folosești zi de zi și ce influențe au ele asupra destinului tău? Gândurile și cuvintele voastre vă schimba permanent viața. Puterea gândurilor și gândurile forma. Vibrațiile cuvintelor. Influența gândurilor asupra organismului nostru. Acestea sunt numai câteva întrebări la care psihologul și parapsihologul Anatol Basarab îți va răspunde și nu numai atât. Te va învăța tehnici și formule simple, ușor aplicabile și activ operante pentru a te ajuta să îți transformi radical viața găsind calea spre succes și fericire. Acest curs a schimbat viața tututor participanților, care au învățat să înlăture blocajele mentale și să permită miracolelor să se manifeste în viețile lor.

www.alexaevent.ro

Timp rămas până la începerea cursului
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top