Cum ne înțelegem copilul prin intermediul numerologiei cu Alexandra Mihărtescu

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei120.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Atelier înregistrat

Cum ne înțelegem copilul prin intermediul numerologiei cu Alexandra Mihărtescu

Sesiune înregistrată Mai 2023

“Investiția în cunoaștere plătește întotdeauna cea mai bună dobândă. – Benjamin Franklin”

Știu cât de mult contează pentru tine ca părinte să îți înțelegi copilul. Așadar, vin în sprijinul tău cu un atelier interactiv, plin de informații utile, ce te ajută să te apropii de copilul tău într-un mod plăcut, fără a-l face să se simtă neînțeles sau să obții un efect nedorit, cel de-al îndepărta de tine.

Nu necesită cunoștinte numerologice pentru a participa! Pe lângă partea de teorie și informații, Întrebările și interacțiunea sunt bine venite.

Despre ce am vorbit: 

  • Ce este în sufletul copilului?
  • Cum ne raportam față de copil în viața de zi cu zi ?
  • Cum îndrumăm copilul spre calea ce i se potrivește?
  • Modul în care învață copilul, ce îl atrage și ce nu? Cum îl educăm?
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri

ATENȚIE! Accesul este dedicat unei persoane pentru o perioadă nelimitată!

Cine susține atelierul?

Alexandra Mihărtescu, numerolog și consilier în dezvoltare personală, este absolventă a Facultății de Psihologie și deține un master în Terapii de Cuplu și Familie.

Sunt Alexandra, un numerolog, formator și consilier dedicat dezvoltării personale. Pasul meu către acest domeniu a fost alimentat de pasiunea pentru cunoaștere și explorare. Îmi place să explorez lumea din diverse perspective și să împărtășesc ceea ce am învățat cu ceilalți. Am început această călătorie acum ceva timp și am urmat numeroase cursuri și studii în domeniu. Am absolvit Facultatea de Psihologie și un master în Terapii de Cuplu și Familie, iar experiențele mele includ lucrul atât individual, cât și în grup. Nu detin adevărul absolut și nici nu ofer soluții miraculoase. În schimb, aleg să ascult și să folosesc instrumentele mele pentru a ajuta oamenii să-și găsească propriile răspunsuri și soluții în viață.

Dacă resimți aceeași energie și împărtășești aceleași valori, te invit cu căldură să ne întâlnim, fie într-o sesiune de consiliere, fie în cadrul unui curs.