Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Eveniment bazat pe donație minima de 90 lei
Timp rămas până la atelier!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
EVENIMENT CARITABIL ALEXAEVENT și CRISTELA GEORGESCU
Invitat Dr. Doru LAZA
prezinta
BUCURIA ÎN ÎNCERCARE.O ABORDARE PENTRU TRUP, SUFLET SI SPIRIT.
Dr. Doru Laza este fondatorul așezământului medical ”BACK TO EDEN” din Șuncuiuș, jud. Bihor.

Aceast proiect reflectă atât dorința Dr. Laza, cât și nevoia pacienților împovărați de boli, de a fonda un așezământ medical în care să se valorifice bogatul patrimoniu al medicinii naturiste.

În această clinică la care construiește de 8 ani cu propriile palme și cu sprijin material exclusiv din partea pacienților, Dr. Doru Laza va continua lucrarea pe care a făcut-o cu succes cu mii de pacienți la clinica ”Eden” din Breaza. Cu alte cuvinte va continua să promoveze o medicină naturistă și a stilului de viață în beneficiul pacienților. O astfel de medicină valorifică principiile cristice de viață: familia – un monolit moral, dieta vegetariană (cereale, fructe, zarzavaturi și nuci sau semințe oleaginoase), bioritmul natural, viață dinamică, strâns legată de natură, implementarea în profilaxie și terapie a remediilor naturale, relaționarea pe verticală – comuniunea cu Dumnezeu și relaționarea pe orizontală – comuniunea cu semenii, practicând neîncetat altruismul.

Doctorul Laza afirmă: ”Eu am plecat din Eden, dar Edenul nu a plecat din mine. Cei 11 ani, pe care i-am trăit, împreună cu familia, în compania celor năpăstuiţi de boală, mi-au amprentat profund şi pozitiv viaţa, ajutându-mă să înţeleg, pe deplin, un adevăr sublim. Şi anume, că viaţa aceasta are valoare, doar în măsura în care eşti dispus şi hotărât să-ţi arunci propria viaţă în brazda nevoilor oamenilor. Nu există obiectiv mai nobil şi mai măreţ decât acela de a-ţi jertfi viaţa pentru salvarea celor din jurul tău, care pier datorită neştiinţei, ignoranţei sau neputinţei.”

Cristela Georgescu a trăit acum 17 ani experiența vindecării declarate imposibile de medicina alopată, sub îndrumarea Dr. Laza. Această experiență este descrisă pe larg în cartea domnului doctor, ”Manual edenic de medicină naturistă profilactică și terapeutică” .

Participarea este sub forma unei donații la liberă alegere . Toate donațiile merg direct în contul asociatiei, pentru finalizarea clinicii. Detalii despre asociație și clinică aici: https://dorulaza.ro/clinica/. Dacă considerați că sunteți într-o situație excepțională, adică doriți să participați, dar nu aveți posibilitatea de a vă înscrie, scrieți-ne pe office@alexaevent.ro. 

Pentru a obține contul de donație, te rugăm să completezi formularul din pagină și să urmezi pașii primiți pe email. ATENȚIE!E-mailul de confirmare a înscrierii se trimite instant dacă formularul a fost completat corect și v-a apărut mesajul că este completat cu succes!

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top