Conferința ”Secretele comportamentului alimentar” cu Cristela Georgescu

Investiție: 222 lei (TVA inclus) Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei222.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

SECRETELE COMPORTAMENTULUI ALIMENTAR

17 Septembrie 2022, 10.00-17.00

Notă: Toate temele discutate la conferințe vor fi aprofundate practic la atelierele Grupului de Lucru. Conferințele Cursului de Nutriție Holistică au legătură între ele. Nu este obligatoriu să participați la toate, dar este util.

Aceasta este a doua conferință a Cursului de Nutriție Holistică, un curs împuternicitor de cunoaștere personală și de atitudine alimentară, care împletește știința cu Știința Divină. Cu ajutorul alimentației poți descoperi aspecte din tine și poți descifra mesaje de bun simț ale fiziologiei umane, așa încât să pornești un demers personal de transformare a relației cu mâncarea și cu corpul tău.

Eu însămi m-am aflat pe muchia fragilă a sănătății și mi-am asumat acest demers. Pe parcursul lui am înțeles că alimentația este un mijloc eficient și plăcut de autocunoaștere, că ea afectează toate cele trei corpuri ale noastre care nu pot fi disociate (fizic, mental și emoțional) dar și invers, că atitudinea alimentară este cea care face diferența în sănătate pe termen lung și nu cantitatea sau felul alimentelor/nutrienților.

Iată câteva dintre temele propuse pentru această întâlnire:

 1. Hrana privește întreaga ființă!
 2. Modul în care reacționezi îți influențează alegerile alimentare
 3. Controlul în alimentație. Cum se manifestă?
 4. Ce spune despre tine modul în care manifești controlul în alimentație?
 5. Ce spune despre tine felul în care mănânci?
 6. Ce spun despre tine alegerile tale alimentare?
 7. Care sunt și ce spun despre tine motivațiile tale alimentare: obișnuința, diferitele emoții, pofta, recompensa, lenea și plictiseala?
 8. Ce înseamnă să îți asculți corpul? Dar să îi asculți nevoile?
 9. Obsesiile, fricile și perfecționismul în alimentație
 10. Ce înseamnă și cum te poți iubi și respecta la nivel alimentar?
 11. Soluții – introducere (continuarea în conferințele următoare)

Te invit să fim împreună pentru a descoperi aceste secrete, sâmbătă 17 septembrie, de la 10 la 17.30 (ora României) pe platforma Zoom. Accesează butonul de achiziție, achită contravaloarea afișată și vei primi datele de acces la conferință.

Cristela GEORGESCU și Echipa AlexaEvent