Conferință cu Valeriu Pănoiu la Brașov. Lumea peste 20 de ani? 20 de ani de Pluto în Vărsător.

Pentru rezervarea fermă în sală vă rugăm să achiziționați biletul în avans!Locurile în sala sunt limitate! Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

150.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Conferință cu Valeriu Pănoiu la Brașov

Lumea peste 20 de ani? 20 de ani de Pluto în Vărsător.

Semnificații astrologice, direcții și curente sociale, transformarea mentalităților

Suntem încântați să vă invităm la o întâlnire excepțională cu Valeriu Pănoiu, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi și numerologi din România, ce va avea loc în Brașov, pe 9 iunie 2024. Evenimentul, intitulat “Lumea peste 20 de ani”? 20 de ani de Pluto în Vărsător, promite să fie o explorare profundă a influențelor astrologice care modelează prezentul și viitorul societății noastre.

Când ne întâlnim?
9 Iunie 2024
12.00 – 15.00
Unde ne întâlnim?
Hotel Aro Palace, Brașov, sala Europa 2

Conferința va aborda semnificațiile tranzitului lui Pluto în Vărsător, un aspect astrologic major ce marchează o perioadă de 20 de ani de transformări radicale în direcțiile și curentele sociale, precum și în modul în care gândim și interacționăm. Valeriu Pănoiu va dezvălui cum aceste schimbări pot influența personal fiecare aspect al vieții noastre și cum putem naviga aceste vremuri de schimbare pentru a ne alinia mai bine cu destinele noastre.

Vă așteptăm să vă alăturați acestei discuții captivante și să descoperiți cum mișcările planetare majore vor remodela lumea în care trăim. Este o oportunitate rară de a înțelege mai profund influențele astrologice și de a vă pregăti pentru viitor într-un cadru interactiv și iluminant.

Care sunt temele principale?

 • Retrospectiva ultimilor 15 ani de Pluto în Capricorn.
 • Suprapuneri de cicluri astrologice.
 • Pluto în Vărsător în istoria mentalităților.
 • Perioada 2023-2024: transformări planetare care au loc la fiecare sfert de secol
 • Schimbări radicale socio-economice.
 • Impactul tranzitului la nivel individual.
 • Predicții pentru fiecare zodie.

Pentru rezervarea fermă în sală vă rugăm să achiziționați biletul în avans!Locurile în sala sunt limitate!

Despre Valeriu Pănoiu

Astrolog, numerolog, autor, formator. Cărți publicate: ”Astrologia de la Cer la Pământ”, ”Numerologie și destin”, ”Praf de stele. Culegere de astrologie”, ”Cartea relațiilor”, “Numerologia. Next Level, Next Generation”, „Liniile vieții în astrologie”. Născut la Piteşti, 11.02.1981. Cocoş de Metal. Vărsător cu Ascendent în Gemeni. Vibrația nașterii 5, Destin 6. Studii: Filologie. Apariţii tv: “360 de grade”, B1TV; TVR1, matinalul “Romania, zi de zi” (2012), emisiunea “Ca’n viață” (2019); “Vorbește lumea”, ProTV (2021), “Observator” Antena1 (din 2022).