Conferință cu Anatol Basarab. Cum să trăiești ca să trăiești

Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

360.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Conferință online cu Anatol Basarab

Cum să trăiești ca să trăiești

”Trăindu-ne viaţa, am uitat să ne uităm la roadele ei.” AB

”Bucuria de a trăi este cel mai important lucru, nu bucuria de a avea.” AB

”Noi suntem ceea ce alegem să fim.” AB

Când ne întâlnim?
30-31 Mai 2023 – 2 zile
18.30-22.00, cu 15 minute pauză
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

Te întrebi deseori de ce nu reușești să te bucuri de viață, de prezent, de ceea ce ai, deși faci tot ce consideri necesar?

Te întrebi de ce viața pentru tine este grea, o luptă?

Îți place cum ai trăit până acum?

Dacă nu știi încotro te îndrepți, evident că niciodată nu o știi unde ai ajuns!

Tematica
1.Linia vieții

2. Nivelul sensului, nivelul intențional, nivelul instrumental

3. Tipuri de adaptare socială

4. Tipuri de gândire

5. Structura psihică

6. Căile către fericire

7. Viziunea asupra lumii

8. Ce este succesul

9. Mintea umană

Cine este Anatol Basarab?

Președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.

Odată realizată plata, veți primi pașii pentru a putea participa la seminar.
IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți. Condiții minime pentru a participa:
• conexiune internet bună și foarte bună
• preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
• camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.

Program
18.30-22.00, 30 și 31 Mai 2023
Pauză 15 minute

Nu se oferă înregistrare!
Investiție
360 lei /75 euro