Conferință BUCUREȘTI cu Anatol Basarab. Cum supraviețuim și ce trebuie să facem sau să nu facem în condițiile globale actuale .

Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei350.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Conferință BUCUREȘTI cu Anatol Basarab

Cum supraviețuim și ce trebuie să facem sau să NU facem în condițiile globale actuale

Când ne întâlnim?
21 Octombrie 2023
14.00 – 19.30, cu 2 pauze de câte aproximativ 20 minute
Unde ne întâlnim?
BUCUREȘTI – Ramada Plaza Bucharest, Ramada Bucharest Parc, adresa 3 – 5 Poligrafiei Ave Bucharest, 1st District 013704, Romania

Locurile în sală sunt limitate!

Anatol Basarab propune o abordare necesară în vremurile pe care le trăim – ce e bine să facem sau să NU facem în condițiile vremurilor actuale. Conștientizăm pe zi ce trece că schimbarea timpurilor și vieții noastre se schimbă cu o viteză mare.

🔑 Despre Conferință: Într-o lume în continuă schimbare, cum putem să supraviețuim și să prosperăm? Ce acțiuni trebuie să întreprindem și care sunt cele pe care ar trebui să le evităm? Acestea sunt întrebările esențiale la care Anatol Basarab, cu expertiza sa vastă și carisma sa inconfundabilă, ne va ajuta să găsim răspunsuri. Conferința se va axa pe strategii practice pentru a face față provocărilor globale actuale, oferindu-vă un ghid valoros pentru a vă dezvolta abilitățile de adaptare și pentru a lua decizii înțelepte în orice context.

Întrebări la care vom căuta răspunsul:

 • Ce ne ajută astăzi să ne punem la adăpost?
 • Este ceva ce putem face în contextele actuale? Dacă da, ce anume?
 • Care sunt regulile de bază pe care trebuie să le cunoaștem și să le aplicăm?
 • Care sunt temerile pe care trebuie să le depășim?
 • Spre ce anume trebuie să ne orientam psihologic, relațional, social și chiar financiar?
 • Care sunt oamenii rezonabili și care nu?
 • Ce se întâmplă în mod firesc, dacă nu știm în ce context, situație sau mediu ne aflăm?

Cine este Anatol Basarab?

Președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.

Odată realizată și confirmată plata, vei primi factura pentru confirmarea locului rezervat.

Program
14.00 – 19.30, cu 2 pauze de câte aproximativ 20 minute

Locație
Ramada Plaza Bucharest, Ramada Bucharest Parc, adresa 3 – 5 Poligrafiei Ave Bucharest, 1st District 013704, Romania

Investiție
Investitie – 350 lei / 71 euro