Cele 5 limbaje ale iubirii prin prisma numerologiei cu Alexandra Mihărtescu

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei200.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Atelier înregistrat cu Alexandra Mihărtescu

Cele 5 limbaje ale iubirii prin prisma numerologiei 

Sesiune înregistrată iunie 2023

“Ceea ce contează în crearea unei căsătorii fericite nu este atât de mult compatibilitatea, cât felul în care te descurci cu incompatibilitatea.” George Levinger

Deseori aud întrebările ”Suntem compatibili? Ne potrivim? Suntem făcuți unul pentru celălalt? Este sufletul meu pereche?  Avem o relație karmică? etc”

Din experiența de-a lungul anilor concluzia mea este: cu cât mai multe puncte comune, cu atât mai mare plictiseala după o vreme; cu cât mai puține puncte în comun, cu atât mai mare prăpastia dintre cele 2 persoane. Există într-adevăr persoane cu care avem similitudini, iar cu altele diferențe majore, însă, oricare ar fi varianta cu care te confrunți într-o relație, în cele din urmă reușita vine din cunoașterea TA și a celuilalt. (fie că este de viață, de business, colegul de muncă, copilul, etc.

Așadar, te invit la un atelier în care să discutăm despre cele 5 limbaje și cum anume le recunoaștem la cei din jurul nostru, dar și la noi!

Despre ce vorbim:

Care sunt cele 5 limbaje – esența lor
Cum asociem limbajele cu numerologia?
Ne poate ajuta matrița să identificăm limbajul predominant?
Ce frici și ce bucurii manifestăm în funcție de limbaj
Sesiune de întrebări și răspunsuri

Investiție

Costul atelierului 200 lei sau 40 euro!

Cine susține atelierul?

Alexandra Mihărtescu, numerolog și consilier în dezvoltare personală, este absolventă a Facultății de Psihologie și deține un master în Terapii de Cuplu și Familie.

Sunt Alexandra, un numerolog, formator și consilier dedicat dezvoltării personale. Pasul meu către acest domeniu a fost alimentat de pasiunea pentru cunoaștere și explorare. Îmi place să explorez lumea din diverse perspective și să împărtășesc ceea ce am învățat cu ceilalți. Am început această călătorie acum ceva timp și am urmat numeroase cursuri și studii în domeniu. Am absolvit Facultatea de Psihologie și un master în Terapii de Cuplu și Familie, iar experiențele mele includ lucrul atât individual, cât și în grup. Nu detin adevărul absolut și nici nu ofer soluții miraculoase. În schimb, aleg să ascult și să folosesc instrumentele mele pentru a ajuta oamenii să-și găsească propriile răspunsuri și soluții în viață.

Dacă resimți aceeași energie și împărtășești aceleași valori, te invit cu căldură să ne întâlnim, fie într-o sesiune de consiliere, fie în cadrul unui curs.