Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Eveniment bazat pe donație minima de 90 lei
Timp rămas până la atelier!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Ce se ascunde în spatele kilogramelor în plus? Atelier cu dr Edith Kadar

EVENIMENT CARITABIL

17 Martie 2021, 18.00-22.00

Donație minimă – 90 lei

Greutatea a ajuns un subiect atât de important încât a devenit criteriu de bază pentru întreaga viață și un vinovat de serviciu la fel de important pentru lipsa de bucurii și de fericire. „Când voi slăbi voi fi fericit și implinit; până atunci nu merit„; „Eu nu reușesc în viață pentru că sunt prea gras(ă); doar cei slabi reușesc„; „Nu îmi pot găsi partener(ă) pentru că cei plinuți nu sunt atractivi”. Recunoști tiparul? Dă-mi voie să te întreb un lucru: când se vor termina toate astea? Crezi că dacă slăbești vei deveni brusc fericit(ă), împlinit(ă) și de invidiat? Ești chiar atât de sigur(ă)? Eu nu cred. Cred că atunci vei găsi alt motiv să nu fii fericit și să ai liniște în viață și in suflet. Când vei realiza că greutatea este doar unul dintre vinovații de serviciu pentru programul tău de autosabotare? Dacă slăbesti, vei avea treabă cu ridurile, sau cu părul, sau cu vârsta, și nu se va termina niciodată. Dragă om, dă-mi voie să îți spun ceva: TU NU AI O PROBLEMĂ CU GREUTATEA TA, TU AI MULTE PROBLEME CARE SE ASCUND ÎN SPATELE GREUTĂȚII! Și până ce nu rezolvi ce este dincolo de evidență, nu vei slăbi. Poți face diete draconice, când le vei termina vei pune kilogramele la loc, și încă în plus. Ce se ascunde în spatele greutății în plus? Care sunt conflictele emoționale care duc la punerea de kilograme? De ce unii slăbesc, alții se mențin la greutatea lor, iar alții pun pe ei? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care voi încerca să răspund în cadrul unui seminar/eveniment caritabil ce va avea loc online, miercuri, 17 martie între orele 18-22, pe platforma zoom.

Deja aceste seminarii/evenimente caritabile încep să devină tradiție.

Cum se desfășoară? Dacă vrei să participi să afli ce se ascunde în spatele problemelor de greutate, nu trebuie decât să completezi formularul din această pagină și să faci o donație de minim 90 de lei direct în contul asociației sprijinită în acea lună.

De data aceasta vă propunem Organizația non-profit „POVESTEA MEA” (http://www.povesteamea.ro/) care are ca scop ajutorarea persoanelor cu probleme sociale cât şi a animalelor abandonate în societate. Pentru a afla mai multe, te rog să accesezi site-ul lor (mai sus) sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/povesteamea Dacă participi la seminarul din 17 martie nu vei obține doar informații, ci vei ajuta suflete care au nevoie de sprijin. Trebuie doar să achiți minim 90 de lei în contul asociației (nu prin noi, ci tu donezi direct), să trimiți dovada de plată la adresa de mail office@alexaevent.ro, și vei primi datele de logare pe zoom pentru 17 martie, ora 18.

Te așteptăm cu drag!

@Edith Kadar

@Alexandra Mihartescu

@Alexaevent.ro

MENȚIUNE! Cei ce nu vor să participe dar vor să ajute, lăsăm mai jos datele unde se poate dona.Cei ce vor sa fie prezenți la atelier, rugăm completați formularul din pagină pentru a ști unde să vă trimitem datele de acces după ce ne confirmați donația!

🅿️ https://paypal.me/povesteamea

Asociatia Povestea Mea

RON : RO07BTRLRONCRT0536856701

EUR : RO54BTRLEURCRT0536856701

BIC / SWIFT : BTRLRO22

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top