Când dragonii se întorc în pace. Des-povestitoare cu dr Sorina Soescu

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

225.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Des-povestitoarea – Când dragonii se întorc în pace

Despre suprarenale și adaptarea la stres

Sesiune înregistrată

Acces pe perioadă nelimitată pentru o persoană.

Dr. Sorina Soescu în dialoguri de des-povestire

În poveștile despre balauri și dragoni, aceștia sunt prezentați mereu ca fiind personajele negative, care vin și necăjesc oamenii, fură domnițele (doar pe cele mai frumoase și tinere, pe restul nici nu le văd) și aruncă limbi de foc (pârjolind totul în jur).

Dragonii sunt făpturi de foc.

În corpul nostru, avem câteva ”organe de foc”, ce ne permit să ne menținem focul interior și adaptabilitatea, indiferent de condițiile dificile în care ne aflăm.

Ficatul este unul dintre ele, și am descoperit câte minunății este capabil să facă, atunci când avem o relație bună cu el.

Suprarenalele sunt glandele de stres, situate deasupra rinichilor și considerate ”bujiile” motorului reprezentat de ficat. Ele oferă ”scânteile” ce declanșează dinamica, acțiunea și mișcarea întregului corp fizic.

Suprarenalele sunt castelul dragonilor, fiind sursa a zeci de hormoni ce ne influențează masiv chimica corpului.

Vă invit să despovestim despre toți acești mici dragoni chimici, cu putere de a ne influența chimia corporală și adaptarea la circumstanțele din mediu.

Când dragonii se întorc în pace, se schimbă regulile Jocului cu Focul.

Focul distrugerii devine Focul Creației.

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI