Căldură mare. Acidoza limfatică și Caragiale. Des-povestitoare cu dr Sorina Soescu

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei225.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Des-povestitoarea: Căldură mare

Acidoza limfatică și Caragiale

Sesiune înregistrată în 16 august 2023! Acces pe perioadă nelimitată pentru un utilizator!

Dr. Sorina Soescu în dialoguri de des-povestire

”Din una două, dați-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! Dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, și anume în punctele…esențiale”

Când vorbim despre acidoza limfatică, ne exprimă exact ca nenea Iancu.

În textele lui Caragiale sunt descrise perfect repetițiile obiceiurilor umane dez-avantajoase, care ne mențin în starea de acidoză limfatică.

Am început cu ”Scrisoarea pierdută”, pentru că citatul îmi reamintește despre schimbările pe care noi le facem în dietă, în comunicarea cu ceilalți, în programul zilnic și mai ales, în modul de gândire.

Vă invit să folosim textele lui Caragiale pentru a ne conecta la realitatea sezonului cald și a soarelui dogoritor, sursă de acidoză și agravator al unei acidoze limfatice existente anterior.

De ce apare insolația?

De ce pielea reacționează intens la expunerea la soare, la unele persoane?

De ce sunt atât de multe indigestii și probleme tip enteroviroze în timpul verii?

De ce înghețata este sursă de acidoză, și nu sursă de răcorire?

Și multe alte des-povestiri în spiritul sezonului estival.

Dacă aveți propriile voastre întrebări și nelămuriri despre căldură și efectul acesteia asupra corpului, haideți să facem un dialog, alături de textele lui Caragiale.

Pe strada Pacienții, la numărul 11 bis, cu termometrul la umbră 33 grade Celsius.

Parol mon cher.

Cu răbdare și căldură, trecem împreună prin acidoza limfatică a capului (nu doar a corpului) și învățăm să râdem de noi înșine.

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI