Bazele sănătății copiilor cu Cristela Georgescu. Curs Online

Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

210.00 lei998.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

BAZELE SĂNĂTĂȚII COPIILOR

Trainer: Cristela Georgescu

12 mai – 9 iunie
5 sesiuni, în fiecare vineri de la 19.30 la 22.00
Program: 19.30 – 20.45 conferință, 15 min pauză, 1 oră Q&A din tema prezentată.
Investiție: 210 RON dacă se achită separat fiecare sesiune, 998 RON dacă se achită integral. Participarea la sesiunile 4 și 5 este posibilă doar după parcurgerea sesiunilor 1, 2 și 3.

Motto: Deschide-ți mintea la un alt mod de a te raporta la simptomele copilului și, în acest proces, vei putea învăța ceva despre (propria) vindecare.

 

O serie de ateliere educative și interactive, în direct online, menite a împuternici cu instrumente practice pentru sănătate naturală și informație despre:
– simptome devenite ”normalitate” la copii mici, cauze profunde și modalități de rezolvare fără intervenție medicamentoasă inutilă.

– puterea naturii (plante, apă, aer, soare, hrană) în susținerea sistemelor corpului și a proceselor naturale înnăscute de auto-curățare, -drenare, -apărare, -vindecare și -regenerare.

În cele 5 sesiuni atenția va fi pe corpul fizic și pe instrumentele practice din domeniul fitoterapiei și al gemoterapiei. După finalizarea cursului vom evalua necesitatea și posibilitatea de continuare ți de aprofundare în cadrul unui grup de lucru intensiv (30 persoane), în care să detaliem și restul soluțiilor menite să restabilească echilibrul energetic și functional al corpului în mod holistic: aer (respirația), apă (hidroterapia), soare (helioterapia), sacroterapia, aromaterapia, meloterapia etc.

Numeroase probleme frecvente ale copiilor în primii ani de viață au devenit ”normalitate” în accepțiunea generală. Inclusiv lumea medicală se raportează la ele ca fiind normale sau obișnuite: ”Toți bebelușii fac…” este sintagma care însoțește diagnostice timpurii de icter mecanic, dermatită, roșu în gât, diferite inflamații (boli care se termină în ”-ită”) nazale, ale urechilor (otită), ale bronhiilor și traheelor, tulburări ale sistemului digestiv (colici, constipație sau scaune moi, reflux), infecții urinare, treziri sau agitații nocturne etc. Deși pare că sunt normale, ele nu sunt neapărat necesare.

Teme săptămânale:
12.05.2023 Nu există vindecare fără eliminare. Mecanismele și căile de curățare și de eliminare (inclusiv cele de urgență). Legătura dintre imunitate, vindecare și eliminare. Învățăm să recunoaștem și să interpretăm semnalele unui corp care nu are eliminări eficiente. Acidoza simplu și clar.
19.05.2023  Alimentația și hidratarea care susțin eliminarea.
26.05. 2023 Ce sunt simptomele? Simptome frecvente în copilăria mică. Strategie de abordare: nu suprimare, ci înțelegere, rezolvare și prevenire.
02.06.2023  Instrumente practice: soluții și protocoale de îngrijire
09.06.2023  Instrumente practice: soluții și protocoale de îngrijire

DA, acest curs este potrivit pentru mine, dacă…

– sunt mamă care așteaptă un copil
– mă interesează măsuri și instrumente practice de prevenție, protecție și suținere a sănătății pe termen lung a copilului meu

– mă interesează să recunosc simptomele, să înțeleg cauzele și să învăț despre posible căi de rezolvare și de susținere cu ajutorul soluțiilor naturale

– copilul meu se confruntă cu simptome care se repetă și/sau care nu se rezolvă prin îngrijire medicală convențională

– îmi doresc pentru copilul meu alternative naturale la medicația chimică (acolo unde este posibil)

– înțeleg că vindecarea înseamnă mult mai mult decât eradicarea simptomelor

– sunt terapeut/cadru medical vreau să folosesc puterea plantelor și a hranei pentru a rezolva simptomele, nu pentru a le suprima.

NU, acest curs NU este potrivit pentru mine, dacă…
– doresc un înlocuitor al medicului pediatru

– am nevoie de diagnostic, tratament, sfaturi sau îndrumare medicală

– prescripții medicamentoase sau opriri de medicație pentru tratamentul unor boli

– sunt în căutare de soluții miraculoase, hocus-pocus sau țac-pac, pentru oprirea simptomelor. Ca o minune să aibă loc, e nevoie rigoare, răbdare, încredere, statornicie, disciplină, hotărâre și voință de neclintit.
– copilul este într-o situație de urgență sau într-o stare severă de sănătate, sub supraveghere medicală și/sau cu istoric medical familial complex.

ASUMAREA RESPONSABILITĂȚII PERSONALE

Prin înscrierea la acest curs și prin achitarea taxei de participare, declar pe propria răspundere că am citit, am înțeles și îmi asum următoarele:

– Cristela Georgescu este educator, nu medic, în consecință nu furnizează diagnostice și/sau sfaturi medicale, nici nu prescrie direct sau indirect folosirea sau oprirea oricărui medicament. Informația furnizată în acest curs se limitează strict la scop educativ, se bazează pe legile naturale, pe instruire formală în cadrul stagiilor de formare profesională, pe cercetarea și documentarea personală amănunțită, pe practica directă îndelungată ca mamă și ca practician de sănătate holistică. Dacă aleg să urmez sau să aplic din informațiile și instrumentele puse la dispoziție, fac acest lucru pe propria răspundere, în conformitate cu drepturile constituționale și cu alegerile personale libere, construite pe setul propriu de valori și de convingeri personale.

– Cristela Georgescu își asumă răspunderea pentru informațiile furnizate, dar nu și pentru ceea ce înțeleg, interpretez sau aleg eu să fac cu această informație în plan personal. În acest sens sunt întru totul de acord să o exonerez pe Cristela Georgescu și pe organizator, alexaevent.ro, de orice răspundere în urma acțiunilor și a alegerilor mele libere.

Despre Cristela GEORGESCU: Autor, practician și educator specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxificare celulară regenerativă, fitoterapie, iridologie, biorezonanță și terapii de echilibrare energetică, leadership și mentoring pentru rezultate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI

Informații suplimentare

Tip participare curs

Achiziție SESIUNE 2, Achiziție SESIUNE 3, Achiziție SESIUNE 4, Achiziție SESIUNE 5, Achiziție SESIUNE 1, Achiziție toate cele 5 SESIUNI