Bazele sănătății copiilor cu Cristela Georgescu. Ediția a II-a. Curs Online

Plata la acest curs se poate realiza doar prin transfer bancar! Pentru a primi datele de plată, te rugăm să adaugi produsul în coș și să finalizezi comanda. Un e-mail se va transmite automat cu datele necesare. Verifică și SPAM! După efectuarea plății rugăm trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro. Pentru alte întrebări ne puteți scrie pe aceeași adresă.

lei525.00lei1,050.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

BAZELE SĂNĂTĂȚII COPIILOR

– a doua ediție –

Trainer: Cristela Georgescu

30 Septembrie – 28 octombrie 2023
5 sesiuni, în fiecare sâmbătă de la 14.00 la 17.00
Se pot pune întrebări la final, însă doar din tema prezentată la fiecare sesiune.

Se oferă acces la înregistrare!

Investiție: 1050 RON / 216 euro. Se poate achita integral sau în două tranșe de 525 RON / 108 euro.
Investiție pentru cei care doresc să repete cursul: preferențial 530 RON / 109 euro pentru toate cele 5 sesiuni.
Dată limită pentru prima tranșă: 29 septembrie,ora 17.30 – dacă plata se face pe 29.09, trimiterea dovezii de plată pe office@alexaevent.ro este obligatorie.
Dată limită pentru a doua tranșă: 13 octombrie ora 17.30 – dacă plata se face pe 13.10, trimiterea dovezii de plată pe office@alexaevent.ro este obligatorie.

Efectuarea plății înseamnă acceptarea termenilor și a condițiilor de mai jos.

Motto: Eliberează-te de frica de boală! Deschide-ți mintea la un alt mod de a te raporta la simptomele copilului și, în acest proces, vei putea învăța ceva despre (propria) vindecare.

 

O serie de ateliere educative și interactive, în direct online, menite a împuternici cu instrumente practice pentru sănătate naturală și informație despre:
– simptome devenite ”normalitate” la copii mici, cauze profunde și modalități de rezolvare fără intervenție medicamentoasă inutilă.

– puterea naturii (plante, apă, aer, soare, hrană) în susținerea sistemelor corpului și a proceselor naturale înnăscute de auto-curățare, -drenare, -apărare, -vindecare și -regenerare.

În mod excepțional față de abordarea holistică a Cristelei, în cele 5 sesiuni atenția va fi predominant pe corpul fizic și pe instrumentele practice din domeniul fitoterapiei și al gemoterapiei. După finalizarea cursului există posibilitatea de a aprofunda în cadrul Atelierelor de Practică organizate lunar și a înscrierii pe Facebook în Grupul privat ”Împuterniciri cu Cristela Georgescu”.

Numeroase probleme frecvente ale copiilor în primii ani de viață au devenit ”normalitate” în accepțiunea generală. Inclusiv lumea medicală se raportează la ele ca fiind normale sau obișnuite: ”Toți bebelușii fac…” este sintagma care însoțește diagnostice timpurii de icter mecanic, dermatită, roșu în gât, diferite inflamații (boli care se termină în ”-ită”) nazale, ale urechilor (otită), ale bronhiilor și traheelor, tulburări ale sistemului digestiv (colici, constipație sau scaune moi, reflux), infecții urinare, treziri sau agitații nocturne etc. Deși pare că sunt normale, ele nu sunt neapărat necesare.

Teme săptămânale:
30.09.2023 Nu există vindecare fără eliminare. Mecanismele și căile de curățare și de eliminare (inclusiv cele de urgență). Legătura dintre imunitate, vindecare și eliminare. Învățăm să recunoaștem și să interpretăm semnalele unui corp care nu are eliminări eficiente. Acidoza simplu și clar.
07.10.2023  Alimentația și hidratarea care susțin eliminarea.
14.10.2023 Ce sunt simptomele? Simptome frecvente în copilăria mică. Strategie de abordare: nu suprimare, ci înțelegere, rezolvare și prevenire.
21.10.2023  Instrumente practice: soluții și protocoale de îngrijire
28.10.2023  Instrumente practice: soluții și protocoale de îngrijire

DA, acest curs este potrivit pentru mine, dacă…

– intenționez să concep un copil, sunt însărcinată sau am copii mici

– mă interesează să recunosc simptomele, să înțeleg cauzele și să învăț despre posible căi de rezolvare, susținere și prevenire a reapariției, cu ajutorul măsurilor și soluțiilor specifice naturopatiei

– copilul meu se confruntă cu simptome care se repetă și/sau care nu se rezolvă prin îngrijire medicală convențională

– îmi doresc pentru copilul meu alternative naturale la medicația chimică (acolo unde este posibil)

– înțeleg că vindecarea înseamnă mult mai mult decât eradicarea simptomelor

– sunt terapeut/cadru medical vreau să folosesc puterea plantelor și a hranei pentru a rezolva simptomele, nu pentru a le suprima.

NU, acest curs NU este potrivit pentru mine, dacă…
– doresc un înlocuitor al medicului pediatru

– am nevoie de diagnostic, tratament, sfaturi sau îndrumare medicală

– prescripții medicamentoase sau opriri de medicație pentru tratamentul unor boli

– sunt în căutare de soluții pentru oprirea simptomelor. Ca o minune să aibă loc, e nevoie rigoare, răbdare, încredere, statornicie, disciplină, hotărâre și voință de neclintit.
– copilul este într-o situație de urgență sau într-o stare severă de sănătate, sub supraveghere medicală și/sau cu istoric medical familial complex.

Termeni si conditii

1. Cristela Georgescu își rezerva dreptul de a selecta participanții la oricare dintre evenimentele sale și de a returna suma deja achitată în avans.

2. Dacă participantul la curs renunță să participe (indiferent de motivele invocate) după începerea cursului, nu poate pretinde Cristelei Georgescu sau organizatorului, Alexa Event, să îi restituie banii integral sau proporțional cu partea din program la care acesta renuntă. Suma achitată este nereturnabilă și nu se poate reporta către alt curs/atelier viitor.

3. Participantul declară pe propria răspundere că a citit, a înțeles și își asumă următoarele:

3.1. Cristela Georgescu este educator, nu medic, în consecință nu furnizează diagnostice și/sau sfaturi medicale, nici nu prescrie direct sau indirect folosirea sau oprirea oricărui medicament. Informația furnizată în acest curs se limitează strict la scop educativ, se bazează pe legile naturale, pe instruire formală în cadrul stagiilor de formare profesională, pe cercetarea și documentarea personală amănunțită, pe practica directă îndelungată ca mamă și ca practician de sănătate holistică. Dacă aleg să urmez sau să aplic din informațiile și instrumentele puse la dispoziție, fac acest lucru pe propria răspundere, în conformitate cu drepturile constituționale și cu alegerile personale libere, construite pe setul propriu de valori și de convingeri personale.

3.2. Cristela Georgescu își asumă răspunderea pentru informațiile furnizate, dar nu și pentru ceea ce înțeleg, interpretez sau aleg eu să fac cu această informație în plan personal. În acest sens sunt întru totul de acord să o exonerez pe Cristela Georgescu și pe organizator, alexaevent.ro, de orice răspundere în urma acțiunilor și a alegerilor mele libere.

3.3. Acest curs nu este despre a folosi remedii naturale în mod convențional, adică pentru a suprima simptome. Abordarea acestui curs este de a susține corpul pentru a-și derula neperturbat procesele, nu de acționa contra lui. Mă angajez să particip la toate cele cinci sesiuni cu integritate, să înțeleg contextul în care folosim uneltele puse la dispoziție fără să caut să sar etape în căutarea unor soluții magice. Dacă aleg să mă retrag din curs, banii nu pot fi returnați, dar pot fi folosiți pentru a finaliza cursul la edițiile viitoare (în cazul în care vor avea loc).

3.4. Cristela Georgescu își asumă răspunderea pentru informațiile furnizate, dar nu și pentru ceea ce înțeleg, interpretez sau aleg eu să fac cu această informație în plan personal.

În sensul celor exprimate la punctul 1, 2, 3 de mai sus, sunt întru totul de acord să o exonerez pe Cristela Georgescu și pe organizator, alexaevent.ro, de orice răspundere în urma acțiunilor și alegerilor mele libere.

 

Despre Cristela GEORGESCU: Autor, practician și educator specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxificare celulară regenerativă, fitoterapie, iridologie, biorezonanță și terapii de echilibrare energetică, leadership și mentoring pentru rezultate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI

Informații suplimentare

Tip participare curs

Achiziție cu plată integrală, Achiziție în 2 rate, Reluarea cursului