Bazele alimentației. Conferință cu Cristela Georgescu

Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu. Dacă ați participat live la această conferință, vă rugăm să ne scrieți pe office@alexaevent.ro pentru a primi accesul.

222.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Bazele alimentației. Conferință cu Cristela Georgescu

Sesiune înregistrată

 

Motto: Reala provocare pe care noi toți o întâmpinăm nu este să învățul, ci dezvățul

Începem mult așteptatul Curs de Nutriție Holistică cu Cristela GEORGESCU cu o conferință despre bazele alimentației eficiente.

Vor urma ateliere și conferințe despre bazele nutriției, educație alimentară pentru diferite categorii: bebeluși, graviduțe și lăuze, copii mici, școlari si adolescenți, atleți juniori și seniori, pofticioși si mofturoși, post de diferite feluri, detoxificare regenerativă celulară și alimentație pentru condiții speciale ale corpului. Participanții la conferințe și ateliere se vor putea încrie în Grupul de Lucru și Susținere. Numărul de locuri va fi limitat, pentru a da posibilitatea să exersăm teoria, să probăm rețete și să creăm împreună meniuri săptămânale, să discutăm și să învățăm împreună din provocările personale întâlnite. Condițiile de participare vor fi comunicate ulterior și va fi necesară participarea la anumite conferințe și ateliere.

La conferinta BAZELE ALIMENTAȚIE vom discuta despre teme esențiale pe care trebuie să le avem în vedere atunci când ne hrănim pe noi sau familia noastră, așa încât lucrurile să funcționeze spre binele tuturor celor implicați:

– principiul cunoașterii de sine: sistemul digestiv, scopul alimentației și scopul vieții
– principii și obiceiuri alimentare când ne hrănim pe noi
– principii și obiceiuri alimentare când îi hrănim pe alții (familia)
– principiul integrativ și principiul reducționist în alimentație (goana după anumite categorii de nutrienți)
– principiul începuturilor sănătoase
– principiul sănătății pe termen lung
– principii morale și emoționale în alimentație

Despre Cristela GEORGESCU: Autor, practician și educator specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxificare celulară regenerativă, fitoterapie, iridologie, biorezonanță și terapii de echilibrare energetică, leadership și mentoring pentru rezultate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI