Atelier de numerologie aplicată. Brandul personal cu Alexandra Mihărtescu

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

150.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Atelier de numerologie aplicată

Brandul personal cu Alexandra Mihărtescu

– De la ceea ce vreau la ceea ce se cere –

Eveniment înregistrat Aprilie 2023

Ce exersăm împreună?
  • Modul de interpretare și legăturile dintre vibrația interioară, vibrația exterioară
  • Vibrația globală
  • Ce este și cum ne creăm brandul personal – în viața de zi cu zi sau în business
  • Ce ne spune matrița despre potențialitățile noastre
  • Atelierul este unul practic și se axează pe matrițele datelor de naștere cu care participanții vin spre analiză

ATENȚIE! Accesul este dedicat unei persoane pentru o perioadă nelimitată!

Cine susține atelierul?

Alexandra Mihărtescu, numerolog și consilier în dezvoltare personală, este absolventă a Facultății de Psihologie și deține un master în Terapii de Cuplu și Familie.

Sunt Alexandra, un numerolog, formator și consilier dedicat dezvoltării personale. Pasul meu către acest domeniu a fost alimentat de pasiunea pentru cunoaștere și explorare. Îmi place să explorez lumea din diverse perspective și să împărtășesc ceea ce am învățat cu ceilalți. Am început această călătorie acum ceva timp și am urmat numeroase cursuri și studii în domeniu. Am absolvit Facultatea de Psihologie și un master în Terapii de Cuplu și Familie, iar experiențele mele includ lucrul atât individual, cât și în grup. Nu detin adevărul absolut și nici nu ofer soluții miraculoase. În schimb, aleg să ascult și să folosesc instrumentele mele pentru a ajuta oamenii să-și găsească propriile răspunsuri și soluții în viață.

Dacă resimți aceeași energie și împărtășești aceleași valori, te invit cu căldură să ne întâlnim, fie într-o sesiune de consiliere, fie în cadrul unui curs.