Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Timp rămas până la atelier!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Mai întâi mama, apoi copilul. La final, restul familiei.

Atelier online de împuternicire cu dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu
NOTĂ: ATELIERUL NU SE VA REPETA. PARTICIPANȚII PRIMESC ”MANUALUL” și ÎNREGISTRAREA AUDIO. ÎNCURAJĂM PARTICIPANȚII SĂ FIE PREZENȚI PE TOATĂ DURATA ATELIERULUI. EXEPERIENȚA PERSONALĂ NE-A DEMONSTRAT CĂ ESTE FOARTE GREU SĂ ACORDĂM OFFLINE ACEEAȘI ENERGIE ȘI DISPONIBILITATE CA ÎN TIMPUL ATELIERULUI ONLINE.
Feminitatea este centrul energiei Creației.  Femeia este centrul familiei. Fiecare familie este un cerc. Dacă dorești să-l tulburi, atunci o faci acționând asupra femeii.
Corpul feminin este special aranjat anatomic pentru a crea viață, a purta și proteja începutul vieții, a da naștere și apoi a rezista procesului lung de creștere, de educare și de maturizare a copiilor. Sarcinile unei femei în familie sunt centrate în jurul copiilor, de aceea o femeie are nevoie să fie sănătoasă, echilibrată și mai ales, centrată pe propriul corp. O femeie are nevoie să treacă printr-un proces de auto-educație și împuternicire pentru a deveni mamă, pentru a deveni soție și pentru a-și putea menține într-o stare de echilibru întreaga familie.
Sunt multe așteptări pe care societatea modernă de la are de la o femeie. Cea mai importantă și cea mai dificilă este legată de abilitatea sa de a fi mamă.
Înainte de a putea să fie o mamă bună, o femeie are nevoie să știe mai multe despre Sine.
Să-și înțeleagă bine funcționarea corpului fizic, să cunoască ce tip de dietă îi face bine, să-și cunoască limitele energiei pe care a primit-o la naștere și cum poate să folosească mai eficient propria baterie interioară. Nu are nevoie de multe noțiuni de anatomie sau de biochimie, dar trebuie să cunoască ce organe interioare are, ce funcții îndeplinesc acestea, cum se descurcă fiecare dintre ele și mai ales, cu ce le poate susține în situațiile de dificultate.
Teme principale:
1. Mini-manual despre funcționarea corpului feminin – puțină anatomie, puțină biochimie și multe metafore.
Cunoștințe combinate cu sfaturi practice și exerciții simple care pot ajuta femeile să-și echilibreze corpul fizic și să aibă mai multă energie zi de zi.
2. Sexualitatea feminină – o cheie ascunsă, un secret bine păzit.
3. Sarcina și Nașterea – portal de trecere între stări de percepție.
O femeie devine peste noapte mamă biologică, dar are nevoie de mai mult timp să devină mamă emoțional, mental și mai ales, corporal.
4. Mama și copilul.
Modele de relaționare: mama stăpână pe sine și mama imatură. Ghidaj folosind cei 5 Ași, abilități prezentate în Atelierele de Împuternicire anterioare (Măștile Imunității și Valurile Voinței).
5. Creșterea copilului – provocări și împuterniciri.
6. Familia – grup de suport sau provocare?

Te așteptăm online pe parcursul a două zile:

Vineri, 19 Martie 2021, de la 19:00 la 22:00 (ora României)

Sâmbătă, 20 Martie 2021, de la 11:00 la 14:00 (ora României)

Dr. Sorina Soescu, Cristela Georgescu și Echipa AlexaEvent
Detalii organizatorice:
– Prețul atelierului este per persoană și de la 1 Ianuarie 2021 include TVA (19%): 540 lei sau 117 EUR
– Platforma Zoom
– Necesită conexiune la internet

Dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu colaborează după un nou model de sinergie profesională și umană.  O bază comună de cunoaștere și experiențe practice diferite au generat completare și îmbogățire, rezultând într-o viziune comună îmbrățișată de un medic și de un practician. Această viziune este fundamentul pentru consultații personale (Consultatii Complete) sau educație/mentorat de grup (Ateliere de Împuternicire), instrumente utile persoanelor aflate în procesul de restabilire și de menținere a echilibrului fizic, energetic, intelectual și sufletesc.

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI 

Despre Cristela GEORGESCU: Expert wellness, autor, speaker și trainer holistic specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxifiere celulară regenerativă, fitoterapie, iridologie, biorezonanță și terapii de echilibrare energetică, leadership și mentoring pentru rezultate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI 

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top