Atelier cu doctor Sorina Soescu. Des-povestitoarea – Succes sau vindecare?

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

225.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Redefinind Succes și Vindecare cu Dr. Sorina Soescu: Avantajele unei Sesiuni Înregistrate de Des-Povestire

Într-o discuție captivantă, Dr. Sorina Soescu ne provoacă să ne gândim la semnificația adevărată a “succesului” în toate aspectele vieții noastre și la ceea ce înseamnă cu adevărat “vindecarea”. Acest curs înregistrat oferă numeroase avantaje:

  1. Flexibilitate: Puteți urmări și să vă implicați în sesiunea de des-povestire în momentele care vă convin cel mai bine, fără restricții de program.
  2. Acces repetat: Ați putea reveni oricând la această discuție înregistrată pentru a vă aprofunda înțelegerea asupra subiectelor abordate.
  3. Absorbție mai profundă: Puteți să vă concentrați pe conținutul prezentat și să luați notițe în ritmul vostru, asigurându-vă că nu ratați nicio informație importantă.
  4. Resurse suplimentare: Sesiunea înregistrată poate fi însoțită de materiale suplimentare, cărți sau resurse, pentru a vă completa cunoștințele.
  5. Confort personal: Vă oferă o atmosferă mai relaxată și confortabilă pentru a învăța și a explora subiectele fără presiunea prezenței fizice într-un loc specific.

Aceste avantaje vă permit să vă bucurați de învățare și de dezvoltare personală într-un mod mai accesibil și adaptat nevoilor dumneavoastră.

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI