Atelier cu doctor Sorina Soescu. Des-povestitoarea - Succes sau vindecare?

Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu. Dacă ați participat live la această conferință, vă rugăm să ne scrieți pe office@alexaevent.ro pentru a primi accesul.

lei120.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Des-povestitoarea Succes sau vindecare? cu doctor Sorina Soescu

Sesiune înregistrată

Dr. Sorina Soescu în dialoguri de des-povestire:

Ce înseamnă real ”succesul” în orice proiect al vieții?

Ce înseamnă ”vindecarea”?

Ce căutăm cu toții, în mod instinctiv, în desfășurarea vieților noastre?

Ce alegem: boala sau sănătatea?

Vă provoc la un dialog interesant în care să des-povestim unele definiții despre boală și sănătate, să discutăm despre etichetele numite ”boli” și ce este în spatele unora dintre cele mai des folosite, precum ”alergii” sau ”boli auto-imune”.

Sa despovestim despre ”consumul de apă” și ce înseamnă real ”hidratarea” (sau mai multe despre deshidratare).

Să ne pregătim pentru finalul anului 2022 cu un bilanț al înțelegerii stării personale de bine și să creștem împreună frecvența de vibrație a corpurilor.

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI