Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Eveniment bazat pe donație minima de 90 lei
Timp rămas până la atelier!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Boala animalului tău este boala ta!

EVENIMENT CARITABIL

Acest atelier se adresează celor ce își doresc să învețe, să se dezvolte, dar în același timp să ajute! Este momentul să ne implicăm!

Cum mă înscriu?

Completează formularul din pagina. Vei primi detaliile de plată ale Asociația Claudia Încă o Șansă

„Iubirea pe care o primești este egală cu iubirea pe care o produci.”(Beatles, „The end”)
Iertarea, iubirea și pacea sunt alegeri. Ele nu pot fi forțate sau cerute.
Detalii regăsiți și aici

ATENȚIE! Donația minimă pentru participare este 90 lei. Ce ce doresc și își permit, pot dona mai mult. Datele de acces la atelier se vor primi doar în baza dovezii de donație trimisă pe office@alexaevent.ro

BOLILE ANIMALELOR SUNT, DE FAPT, BOLILE OAMENILOR

Cu toții iubim animalele. Mă rog, majoritatea. Mulți avem acasă cel puțin un prieten necuvântător, indiferent că e pisică, câine, pasăre, broscuță, hamster sau orice altceva; după gusturile și rezonanța fiecăruia.

Animalele ne înveselesc sufletul; suflet care, întâmplător, poartă numele ANIMA.
Animalele sunt partenerii noștri tăcuți, cei ce ne susțin și iubesc necondiționat, care nu sunt interesați de greutatea noastră, de vârstă, statut social, handicap, religie, culoare, orientare. Animalele ne iubesc, pur și simplu și sunt recunoscătoare că pot sta în preajma noastră.

Acum înlocuiește tot ce am scris cu omul, și vei vedea că noi, oamenii, nu prea facem așa ceva; nu iubim necondiționat, nu ne bucurăm, simplu, de prezența cuiva, și rareori nu avem ceva a comenta legat de ceilalți: fie sunt prea grași sau slabi, fie prea bătrâni, fie proști, fie deștepți, etc.

Pur și simplu nu putem sta lângă oricine.
Desigur, nici animalele nu o fac, dar motivul respingerii lor este altul decât la oameni; ele resping pentru că simt „otrava” din om (răutatea, încrâncenarea, ranchiuna, ura) și aleg să nu rămână.
Omul ignoră semnalele pe care le primește atunci când întâlnește pe cineva, și rămâne acolo dacă „așa trebuie”, „așa se face” și „ce-o să zică lumea”.

Omul este teatral, își urlă suferința ego-ului și o îngroapă pe cea a sufletului.
Animalele nu au ego, nu au orgoliu. Ele sunt, pur și simplu. Nu știu să mintă, să se prefacă. Dacă le suntem pe plac, hotărăsc să ne aleagă și să ne iubească, să rămână credincioase. Dacă nu, pleacă.

Iar atunci când decid că merităm să ne iubească, o fac cu toată ființa lor; se implică la toate nivelurile în relația de familie și devin parteneri tăcuți în toate aspectele vieții noastre: emoțional, fizic, energetic, etc.

Rolul animalelor este să fie oglinda a ceea ce suntem cu adevărat și nu a ce încercăm să părem pentru a-i impresiona pe ceilalți.
Oricâte măști am purta în societate, cu animalele noastre suntem cei reali, cei care nun luptă, ci doar dau și primesc iubire. Cu animalele nu ne punem problema „ce-o să zică pisica/câinele dacă îi îmbrățișez tot timpul și îi pup, și îi mângâi”; o facem fără să ne punem întrebările care ne bântuie în prezența altor oameni.

Animalele au rolul de a ne aminti de sufletul nostru, ANIMA, pe care, de prea multe ori, îl îngropăm sub un morman de emoții și presupuneri inutile.

Și pentru că relația este necondiționată, animalele preiau toate problemele nostre și, ca adevărați prieteni, ne țin oglinzi puternice: ele manifestă bolile pe care fie le avem, fie ar trebui să le facem din cauza stilului nostru de viață și de gândire.
Animalele manifestă bolile noastre pentru a ne arăta unde avem de lucrat cu noi înșine pentru a scoate la lumină sufletul la care am renunțat și l-am înlocuit cu obiecte și dorințe.

Mai multe despre acest subiect voi povesti miercuri, 28 iulie, între orele 18-21 în cadrul unui eveniment caritabil transmis online, pe zoom.
Eu vin cu informația, iar banii (minim 90 de lei) vor fi donați direct în contul Asociației Încă o șansă.

Ce ai de făcut dacă vrei să participi? Intră pe adresa https://alexaevent.ro/…/atelier-caritabil-boala…/ la Alexaevent.ro, dă clic pe „mă înscriu”, trimite formularul, iar Alexandra Mihartescu îți va trimite la adresa de mail pe care ai lăsat-o datele contului asociației pentru a face viramentul. Suma minimă este de 90 de lei.
Banii nu trec prin noi, ci ajung direct în contul asociației păstorite de Claudia Filip.
Astfel vei face două lucruri: vei primi informație și vei sprijini una dintre asociațiile care ajută prietenii sufletului nostru, ANIMAlele.

Cine susține atelierul?

Edith Kadar – doctor, trainer, astrolog,  OM. 

Când?

28 Iulie 2021, orele 18.00-21.00

Unde?

Pe platforma zoom – datele de acces le vei primi după înscriere și donație!

Acest eveniment îți oferă ocazia de a arăta că îți pasă de DEZVOLTAREA TA, dar și de oamenii ce au nevoie de noi!

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top