Încarc Evenimente
Timp rămas până la atelier!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Când sunt puternic, rezist!
-Arta de a te simți confortabil cu o stare de disconfort-

Atelier online de împuternicire cu dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu

Important! Se oferă înregistrare audio participanților și suport de curs.

Acest atelier este pentru cei care doresc să înțeleagă, să învețe și să folosească în orice circumstanță a vieții, una dintre cele mai simple și mai eficiente metode de transformare interioară, de liniștire, de împuternicire și de protecție: Tehnica de Eliberare Emoțională (Emotional Freedom Technique – EFT).

Cum ar fi dacă de fiecare dată când te confrunți cu emoții negative, ai avea la dispozitie o ancoră de calmare?

Cum ar fi dacă ai putea să transformi orice emotie intensă și senzatie neplăcută din corp într-o stare de echilibru?

Ai nevoie doar de corp, de respirație și de câteva cuvinte inspirate. 

Vă invităm să descoperim împreună tehnica EFT sau… ”ciocănirea” terapeutică, sau … acupunctură fără ace.

În ce situații poate fi aplicată? În orice situație care produce un disconfort, cum ar fi: tristețe, anxietate, fobii, neîncredere, furie, autoînvinovățire, imposibilitatea de a spune ”nu”, durere fizică, Sindromul Salvatorului etc.

Tehnica a fost aplicată cu succes de mulți medici și terapeuți de-a lungul timpului. Fiecare dintre ei a îmbunătățit-o și a combinat-o cu alte tehnici menite să sprijine capacitatea de autovindecare și de autoregenerare a organismului.

Vom ”ciocăni” câteva puncte cheie ale corpului, vom rosti simultan formulele potrivite (cuvinte alese cu intenție pentru a declansa stări de liniste și de relaxare), vom repeta de câteva ori și o vom aplica până ce devine un firesc și un natural la îndemână pentru noi înșine sau pentru copiii noștri.  Atât este de simplu!

Te așteptăm online pe parcursul a două zile:

Vineri, 24 Septembrie 2021, de la 19:00 la 22:00 (ora României)

Sâmbătă, 25 Septembrie 2021, de la 11:00 la 14:00 (ora României)

Dr. Sorina Soescu, Cristela Georgescu și Echipa AlexaEvent

Detalii organizatorice:

– Prețul atelierului este per persoană și de la 1 Ianuarie 2021 include TVA (19%): 540 lei sau 117 EUR

– Platforma Zoom

– Necesită conexiune la internet

Despre Cristela GEORGESCU: Expert wellness, autor, speaker și trainer holistic specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxifiere celulară rege

nerativă, fitoterapie, iridologie, biorezonanță și terapii de echilibrare energetică, leadership și mentoring pentru rezultate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI 

Dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu colaborează după un nou model de sinergie profesională și umană.  O bază comună de cunoaștere și experiențe practice diferite au generat completare și îmbogățire, rezultând într-o viziune comună îmbrățișată de un medic și de un practician. Această viziune este fundamentul pentru consultații personale (Consultatii Complete) sau educație/mentorat de grup (Ateliere de Împuternicire), instrumente utile persoanelor aflate în procesul de restabilire și de menținere a echilibrului fizic, energetic, intelectual și sufletesc.

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top