Armonizare energetică. Conferință online

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii. Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu.

200.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Armonizare energetică

Conferința cu Alexandru Antonie

Armonizarea Energetică  este un proces de echilibrare a programelor pe care le-am înscris în câmpul energetic.

Reprezintă conectarea la momentele cu mare încărcătură energetică, transformarea acelei energii prin repoziționare perceptuală. Călătoria prin viață poate să fie Conștientă sau în afara spațiului de Conștiență. Indiferent de natura ei, călătoria care ne-a adus în punctul în care ne aflăm în acest moment poate fi reprezentată printr-o multitudine de trăiri care se află stocate in câmpul nostru informațional.

Să ne imaginăm că facem o călătorie plecând din momentul în care ne aflăm către momentul nașterii noastre. O călătorie imaginară în care reconstituim pas cu pas evenimentele care s-au întâmplat, locurile pe care le-am vizitat, oamenii pe care i-am întâlnit, trăirile pe care le-am avut, emoția fiecărei trăiri pe care am înregistrat-o în fiecare moment din viața noastră.

Și pe măsură ce parcurgem sirul de amintiri, o reconstituire pas cu pas a firului evenimentelor din viața noastră, simțim tot mai multă relaxare, pace și iubire sau tensiune, durere și suferință, în măsura emoțiilor pe care le-am traversat în acele momente. Realizăm că viața noastră, la nivel emoțional, a înregistrat suișuri si coborasuri, câștiguri și pierderi, bucurie și tristețe, un amalgam de emoții și trăiri care fac parte din experiențele noastre personale.

Realizăm că toate acele experiențe au rămas înscrise în câmpul nostru, cu fiecare detaliu, având culoarea emoțională și intensitatea trăirii cu care au fost înscrise. Fiecare dintre aceste experiențe rămân ca un martor viu al trăirii, precum o copie a realității perceptuale, o copie fidelă a tranzițiilor emoționale prin care am trecut.

Acest spațiu informațional pe care îl numim subconștient reprezintă locul de unde ne hrănim, locul din care reacționăm.

Obiceiurile create la nivel de gând, acele gânduri repetitive pe care le-am avut perioade lungi de timp, crează paternuri de gândire.

Repetiții mentale, voci care repetă continuu, în mintea noastră, adevărurile pe care le-am trăit, pe care le-am înscris.

Și acele gânduri repetitive, gânduri similare cu cele pe care le-am înscris atunci, ne angrenează în viziunea realității de altă dată.

Este ca și cum trăim aceeași realitate continuu la nivelul repetițiilor mentale. Și repetițiile mentale sunt însoțite de cuvintele care au fost spuse, de emoțiile pe care le-am trăit în acel moment.

Este ca și cum, în timp ce rulăm gândurile din trecut, simtim emoția acelor momente.

Este ca și cum ne aflăm din nou în acele momente, și brusc avem comportamente asemănătoare cu cele pe care le-am avut în trecut.

Trecutul se trăiește pe sine în prezent!

Armonizarea Energetică, cea mai puternică metodă de transformare personală

Practica energetică este precum un duș de Lumina și Iubire, care spală Câmpul Informațional!

Imaginați-vă câmpul informațional precum un nor de particule care înconjoară omul, care pătrunde structura umană. Este ca și cum omul este construit în acest nor informațional.

Prin intermediul exercițiilor de Armonizare Energetică, aducem Lumină și Iubire în toate momentele în care ne-am dorit să primim mai multă iubire, în toate momentele în care ne-am simțit singuri, în toate momentele în care ne-am dorit să fim luați în brațe, să fim iubiți și acceptați.

Lucrul cu Sine prin intermediul exercițiilor de Armonizare Energetică reprezintă cea mai puternică formă de transformare personală și cea care lasă cele mai profunde transformări, în timpul cel mai scurt. Și întrebarea este de ce? Pe măsură ce călătorim pe Linia Timpului către trecut, ne oprim cu atenția asupra momentelor care au cea mai mare strălucire, momente în care am trăit Liniștea, Bucuria, Pacea, Armonia Interioară, momente în care am simțit Iubirea, momente în care am fost iubiți și am iubit.

Stând în contact cu noi, cei din acele momente, pe măsură ce ne conectăm la trăirea pe care am avut-o în acele experiențe de viață, trăirea, energia, starea de bine din acel moment se proiectează pe Conștient. Este ca și cum între Câmpul Realității de acum și Câmpul Realității de atunci se crează un tunel energetic prin care curg undele de Lumină și Iubire.

Și aceste unde schimbă Totul! Aceste unde scaldă toate experiențele dintre cele două momente cu Lumină și Iubire. Și undele trec prin spații mai întunecate înscrise in Câmpul Realității noastre, din Câmpul Informațional și echilibrează tot ce este altceva decât Iubire.

Este ca și cum ne imaginăm că la capetele unui tunel se aprind două focuri, care încep să curgă unul către celălalt, focuri care ard spațiile interioare ale tunelului, care ard emoțiile înscrise, care aduc în Lumină toate acele experiențe pe care le-am înscris în întuneric, în lipsa Luminii, în lipsa Iubirii.

Și pe măsură ce luminăm capetele de tunel, toate acele trăiri care au fost diferite de Iubire se trezesc la viață, se spală în Iubire, se echilibrează și se armonizează. Este ca și cum undele de Lumină și Iubire trezesc la Iubire, trezesc la Viață particulele care înregistrează emoții de tristețe, durere, suferință, de gol perceptual de orice formă.

Și odată trezite aceste particule, sunt activate pe frecvențe pe care nu le aveau și rămân activate în Câmpul Realității Perceptuale care ne formează Subconștientul. Și pe măsură ce acele unde de Iubire au trecut prin câmpuri, pe măsură ce amintirile au ieșit pe Conștient și au fost arse, transformate, alchimizate, totul s-a schimbat în Subconștient. Subconștientul pe care îl aveam înainte de practica de Armonizare Energetică nu mai este la fel cu cel pe care îl avem la final.

Ceva s-a schimbat profund în noi!

Noi suntem alții, acționăm și reacționăm diferit, mai mult în Lumină și Iubire!

Scopul acestei Conferințe de Practică de Armonizare Energetică este să schimbe ceva în noi, să creeze un impuls de transformare. Și pe măsură ce repetăm practica, schimbăm pas cu pas fiecare amintire care ne-a amprentat, desfacem legăturile prin care ne-am legat, desfacem legăturile cu care am fost legați și strălucim, Strălucim în Lumină și Iubire! Liniște, Pace și Iubire!

Programul include:

 • Sesiune de teorie
 • Sesiune de meditatie ghidata
 • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adreseaza celor care doresc sa lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.

Alexandru Antonie
 • Trainer și Facilitator de proces
 • Terapeut și Coach
 • Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”
 • Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”
 • Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile
 • Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți
 • Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate
 • Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.