Anul devenirii tale. Conferință cu numerologul Anatol Basarab și psihologul Adriana Nicolae

Investiție 120 lei (TVA inclus)/ 24 euro. Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei120.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Anul Devenirii Tale

Conferință cu numerologul Anatol Basarab și psihologul Adriana Nicolae

Când ne întâlnim?
2 Februarie 2023
18.30-22.00, din care 20 minute pauză
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

ATENȚIE! NU se oferă înregistrare!

Ca în fiecare an, în această perioadă te pregătești pentru un „sfârșit” și faci planuri pentru un alt „început”. Îți propui multe, însă în noul an realizezi puține. Și multe întrebări te frământă.

Ce simți că îți alunecă printre degete? Timpul, fericirea, relația de cuplu, banii?

Pentru tine când începe viața? Vinerea? Vara? În concediu?

 

Anatol Basarab și Adriana Nicolae îți propun o conferință care îmbină perspectiva feminină cu cea masculină și în care vei afla cum să îți PROIECT-ezi anul 2023 pentru a trăi împlinit și cu sens.

Devenirea este un proces, o călătorie care îți testează zi de zi motivația și voința, însă ea începe cu un prim pas: conștientizarea că viața ta se desfășoară în conformitate cu alegerile pe care le faci. În trecerea ta pe pământ, ce-ar fi să-ți realizezi propriul proiect de viață și să îl trăiești așa cum ți-ai propus?

„Totul e schimbare, nu pentru a nu mai fi, ci pentru a deveni ceea ce nu ești încă.” Epictet

Anatol Basarab, președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.

Adriana Nicolae – coautor al volumului „Anul devenirii tale”.

Licențiată în litere și psihologie, cu studii aprofundate de marketing și integrare europeană la Academia de Studii Economice, Adriana este jurnalist, editor și autor de carte, consilier și trainer. Formarea sa profesională implică și analiză tranzacțională, consiliere creștină și gândire pedagogică strategică, un program parcurs sub îndrumarea profesorului Florian Colceag. Editarea, în 2009, a cărții „Viața care ne trăiește” și întâlnirea cu numerele, în 2010, în cadrul primului curs de numerologie al lui Anatol Basarab, i-au schimbat profund viața. Este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și adaptarea la complexitatea lumii în care trăim.