Anul 2024 în Trei Culori: Numerologie, Astrologie și Tarot cu Nelu Vicleanu

Reduceri!

REDUCERE!!Beneficiază de prețul de 170 lei acum!

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei170.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Anul 2024 în Trei Culori: Numerologie, Astrologie și Tarot cu Nelu Vicleanu

Sesiune înregistrată Decembrie 2023. Acces perioadă nelimitată!

      Simți dorința unei conexiuni mai profunde cu tine și cu divinul? Ești pregătit să pornești într-o călătorie de trezire spirituală și descoperire de sine? Dacă răspunsul tău este da, atunci pregătește-te pentru o călătorie fascinantă și transformătoare în 2024, în concordanță cu vibrațiile astrale ,numerologice si tarologice.

Anul 2024 aduce un nou ciclu de energie și expansiune pe Pământ. Ceea ce a fost blocat sau reținut anterior este eliberat în favoarea creșterii și prosperității tale. Este esențial să știi cum să inoți în acest nou flux vibrațional, deoarece schimbările de energie vor fi rapide și furibunde uneori.

Fiecare an aduce o obligație, o cerință și oportunități. Progresul sau regresul tău depinde de modul în care acestea sunt îndeplinite. Ziua nașterii tale este cheia pentru a tranzita provocările vieții, este răspunsul tău la stres, precum și modul tău de comunicare. Cunoașterea vibrațiilor tale astrale, numerologice și tarologice personale îți va permite să te adaptezi cel mai bine, să înoți cu valul și să excelezi în anul 2024.

Te invităm să ni te alături în această călătorie extraordinară de autodescoperire și să vizionezi sesiunea înregistrată de prezentare a previzunilor pentru anul 2024. Află cum putem transforma influențele astrale în ghiduri pentru o viață mai conștientă și împlinită!

       Te așteptăm cu brațele deschise să călătorim împreună pe calea creșterii frecvenței vibrationale proprii, spre o nouă viziune a locului nostru în lume în energicul și neînfricatul an 2024.

 

Despre Nelu Vicleanu

De profesie economist, dar și psiholog, formator, Nelu Vicleanu este un căutător pasionat de autocunoaștere și adevăr. În acest sens, a aprofundat discipline precum numerologia, astrologia, tarotul și feng shui. A urmat cursuri cu cei mai buni maeștri ai lumii în aceste domenii. S-a specializat cu profesori din Franța, Canada, Singapore, Italia, Grecia, SUA, Africa de Sud și a călătorit în centre spirituale din India și Italia.

În urmă cu mai bine de 20 de ani prezenta pe unde hertziene o emisiune de astrologie,  sora numerologiei, așa cum o numește el, intitulată „Aproape de cer”.

Dragostea pentru știința numerelor este reflectată și de calitatea de expert contabil. În timp ce crezul lui ca numerolog este să îi ajute pe oameni să își descopere abilitățile și talentele, să-și redescopere rădăcinile și să-și trezească puterile pe care Dumnezeu le-a pus în fiecare dintre noi. Provocările, indicate în harta numerologică a fiecăruia, fiind doar locuri în curs de dezvoltare a conștiinței.