Extras video din Conferința “Vindecarea Programelor din Câmp”

Conferința “Vindecarea Programelor din Câmp” ne ofera o imagine de ansamblu despre modalitățile prin care putem face curățenie în câmpurile noastre, câmpurile părinților noștri, ale copiilor noștri, în câmpurile liniilor noastre genealogice, pentru a obține armonie în iubire la nivelul vieții personale.
Conferința înregistrată și cu acces pe perioadă nelimitată o poți achiziționa integral aici: https://alexaevent.ro/evenimente/vindecarea-programelor-din-camp-conferinta-online/
Omul este format din mai multe structuri energetice, specializate, care au roluri și funcții distincte, numite corpuri. Fiecare corp energetic funcționează pe o anumita bandă vibrațională. În acea bandă vibrațională, specifică fiecărui corp energetic, au loc interacțiuni între structurile de câmp ale unei ființe cu ale unei alte ființe. Aceste interacțiuni creează o serie de legături între acele ființe, pe nivelul vibrațional al corpului analizat.

Programările de câmpuri reprezintă suma tuturor programelor, interacțiunilor care se creează între o ființă și ea însăși, între o ființă și altă ființă, între o ființă și aspectele materiale care tin de spațiu. Interacțiunea are loc pe banda specifica a corpurilor la nivelul cărora interacționează.
#alexaevent #evenimente #cursuri #transgenerational #programe #camp #parinti #AlexandruAntonie #dezvoltare #meditatie #practica #teorie #genealogic #copii #iubire