Prognoza ANR. 2022 din perspectivă numerologică

Prognoza reprezintă analiza și interpretarea unor date numerologice inițiale, în baza cărora, într-o măsură mai mare sau mai mică, ne putem da seama de tendințele, potențialitățile anului analizat, la ce să ne așteptăm și ce se poate întâmpla.

Analiza numerologică nu este o previziune, premoniție sau ghicire, ci se bazează pe următoarele principii:

  • Există cifrele care dețin anumite caracteristici calitative.
  • Caracteristicile calitative ale cifrelor se pot manifesta în viața noastră, a societății, atât în mod pozitiv, constructiv, cât și în mod negativ, distructiv.
  • Există un anumit set de acțiuni corecte și suficiente, prin intermediul cărora putem activa calitățile cifrelor în mod pozitiv, util.
  • Există un anumit set de acțiuni, comportamente și conduite incorecte, prin intermediul cărora putem declanșa calitățile negative ale cifrelor, cu rezultate distructive.

Înainte de a vorbi despre ce poate aduce anul 2022 (există potențialitate), trebuie să aruncăm o privire asupra rezultatelor obținute în 2021.

Anul 2022 este un an care stă în spatele lui 2021 și în fața lui 2023. Cu alte cuvinte, 2022 nu este un an separat de toate celelalte care au fost și nu are o graniță clară a evenimentelor declanșate în 2021, cum nu va avea o graniță clară a evenimentelor și rezultatelor declanșate în 2022. Unele lucruri pornite în 2019, de exemplu, pot avea efecte constructive sau distructive tocmai în 2029. Pornind de la formula T+P=V, unde T este trecutul, P este prezentul, V este viitorul, rezultă că viitorul nostru, al fiecăruia și în general, depinde de ceea ce facem sau nu facem acum + ceea ce deja am făcut sau nu am făcut în trecut. Trecutul nu poate fi modificat, el este ca apa, curge într-o direcție și nu poate fi oprit sau întors. Dar putem modifica viitorul în funcție de ce facem acum, în prezent.

Structura matriceală a anului 2021

Vedem că în matricea anului 2021 este prezentă cifra 5, care nu reprezintă doar logica, intuiția, capacitatea analitică, ci și planurile, capacitatea de a planifica, de a realiza proiecte. Dacă traducem cifrele în cuvinte, atunci asta înseamnă că, în 2021, oamenilor în particular și țărilor în general le era foarte important să aibă planuri, proiecte, etapele necesare de urmat și scopurile exacte de atins, acum sau în viitor. Dacă aceste planuri nu au existat în viața unor oameni, firme sau chiar state, atunci, în mod evident, această lipsă va aduce în 2022 distrugeri și pagube, cheltuieli inutile de energii, tensiuni și nervi.

Anul 2022 nu are cifra 5 în structura matriceală. Asta înseamnă că toate ideile care, în mod spontan, vor trece prin mintea oamenilor în 2022 vor fi utopice și vor fi spre imposibil de realizat în mod practic, aducând omul sau statul către pagube și distrugeri. Vor fi funcționale, vor avea continuitate și perspectivă de realizare, într-o măsură mai mare sau mai mică, doar acele planuri care au apărut și la care s-a început a lucra în 2021. Cât timp mai aveți, încercați să vă construiți totuși niște planuri de perspectivă, luând în considerare varianta B, C și poate chiar mai multe variante.

tructura matriceală a anului 2022:

Anul 2022 are al VI-lea tip de gândire, de mentalitate. Acest tip de gândire deține două forme antagonice de manifestare:

CITEȘTE ARTICOLUL COMPLET AICI