Numerologie. Cifra de destin
(9, 18/9, 27/8, 36/9, 45/9)

Pentru cei ce sunt destin 9, necesită să urmeze în viață calea filantropului, vindecătorului, altruismului, însă, dacă sunteți neatenți, veți deveni melodramatici, prea darnici cu cei care nu neapărat au nevoie, te poți transforma în Salvator!

Vă place să ajutați pe cei din jurul vostru, de a face bine, vă simțiți datori să ajutați la schimbarea lumii, la vindecarea ei, această responsabilitate fiind luată foarte în serios. Compasiunea vă definește, dacă sunteți în polaritatea pozitivă a cifrei 9, însă în polaritatea negativă, deveniți miloși, preluați din dramele celorlalți și vă simțiți depășiți de situațiile în care singuri intrați.

Nu sunteți iubitori de material, de bani, cu toate că îi puteți dobândi cu ușurință în această viață. Cu toate acestea, nu este neapărat să ajungeți miliardari sau milionari, asta datorită faptului că sunteți mult prea darnici cu ceilalți pentru a reuși să strângeți mari averi. Din contră, de multe ori renunțați la câștig material doar ca ceilalți să fie bine… lumea să fie bine.

Puteți să vă faceți cu ușurință prieteni în viață, fiind o prezență plăcută pentru cei din jurul vostru. Deschiderea, amiabilitatea de care dați dovadă vă ajută în foarte multe situații din viața ta. Vă place să aprofundați diverse domenii și căutați să dați dovadă de inteligență, adaptare la mediile în care intrați. Poți ajunge să lucrezi în diferite domenii, unde cu precădere să îți poți folosi cunoașterea și să poți să dobândești și alte informații. În tine există un spirit de geniu ce necesită cultivat.

În relațiile cu ceilalți poți avea unele dificultăți datorate faptului că sunteți prea darnici pentru unii. Posibil să nu fie de acord ca ei să aibă aceeași atitudine, mai mult, să nu înțeleagă nevoia ta de a dărui celorlalți mai mult decât îți dăruiești ție. Dacă oamenii ce te înconjoară sunt materialiști, spre exemplu partenerul, atunci certurile cele mai frecvente sunt datorate banilor,părții materiale.

Sunteți persoane sensibile, fiind impactate de ceea ce vedeți în jurul vostru, mai ales dacă vorbim de cazurile triste, pline de încărcătură emoțională. Înțelegerea profundă de care dai dovadă vă ajută să înțelegeți multe aspecte ale vieții, lucru ce vă face să păreți ciudat pentru cei ce nu au această capacitate. Iubitori de literatura, de frumos, de schimbare și de evoluție. Exprimarea emoțiilor se poate face și prin pictură, scris, muzica, sau alte forme de artă.

Scopul destinului 9 este unul preponderent filosofic. Cei mai mulți părinți spirituali, vindecători, terapeuți tind să fie sub energia acestui destin. Așadar, mai puțin sunteți îndreptați către latura competitivă, de luptă, de business.

Partea negativă la care necesită să aveți grijă este de a deveni prea buni și să ajungeți să fiți luați ”de proști” de alții care văd o profitabilitate. Nici fără latura de altruism nu vei putea să vă simțiți împliniți în această viață. Ce necesită să faceți? Să învățați să spuneți nu, să cântăriți bine situațiile și oamenii, dar și să nu uitați că primii pe care necesită să îi vindecați sunteți chiar voi!