Numerologie. Cifra de destin 8

Calea de destin 8

 (8, 17/8, 26/8, 35/8, 44/8)

               Cei cu această cifră de destin au venit pentru a guverna, pentru a organiza, pentru a face dreptate, justiție și pentru a deține puterea. Ești o persoană ambițioasă ce are grijă să își atingă obiectivele propuse. Toate acestea sunt folosite pentru a obține o poziție socială, finaciară sau orice poziție de putere. Aici ne referim atât la pozițiile înalte cât și la cele din grupurile din care faci parte – fiecare în funcție de cum a muncit în această viață, de educația primita, etc. Dacă nu deții o poziție socială cunoscută, cu siguranță în grupul sau grupurile din care faceți parte. Necesită să aveți în vedere că orice putere poate duce la o poziție socială în grupul din care facei parte. Fie că recunoști, fie că nu, îți plac pozițiile de putere!

               Dacă privești puterea ca fiind ceva negativ, află că puterea în sine nu este nici bună, nici rea, ci noi suntem cei care o privim într-un mod sau altul, în funcție de educația primită, mediul în care am trăit, etc. Viața ce o ai acum este împlinită, un 8 fiind? Dacă da, clar deții o putere…de orice fel! Dacă nu, înseamnă că această putere îți lipsește! Inclusiv puterea de ați controla propria viață!

               Abilitățile de organizare, ambiția, te fac capabil să duci la bun final cu succes ideile, devenind independent din punct de vedere financiar și nu numai! Știi cum să te menajezi atât pe tine cât și mediul din care faci parte. Capacitatea ta de a judeca, de a face dreptate, îl poți folosi de multe ori în avantajul tău. Însă succesul în viață este determinat în principal prin munca asiduă pe care ai depus-o și o depui în continuare.

               Necesită să ai în vedere că poți deveni dependent de muncă, justițiar pentru tine și ceilalți, avid și avar de putere și bani. Nu uita că, chiar și adevărul, poate fi interpretat diferit, în funcție de experiența fiecăruia. De aceea, de multe ori ajungi în tot felul de situații ce necesită a face dreptate, si poate de multe ori, cu toată dorința de a duce la bun final această sarcină, sfârșești prin a ” o încasa”.

               Ești o persoană practică, pragmatică, gata să faci tot ceea ce trebuie pentru a duce la bun final obiectivele tale.

               În relații, ești direct, onest și statornic. Deși te îndrăgostești, de cele mai multe ori nu prea ești ocupat să arăți asta. A avea un prestigiu, nu este întotdeauna un substitut adecvat pentru a-ți arăta devotamentul și afecțiunea în moduri mai intime, personale. Nevoia mare de relații personale strânse se datorează și faptului că dorești într-o oarecare măsură să îți calmezi din strictețea și rigiditatea de care dai dovadă de multe ori. Necesită să găsești timp pentru iubire, să faci în așa fel încât să fie un proiect important în viața ta.

               În latura sa negativă 8 este dictatorial și deseori suprimă entuziasmul și eforturile celor din jur. Adesea, forța propriei personalități exclude sentimentele de iubire pentru persoanele apropiate. Câștigurile și recompensele materiale devin adesea probleme de maximă importanță, chiar mai importante decât familia, casa și a liniștea sufletească.  Poți face o obsesie față de succes. Sentimentele sunt adesea suprimate, astfel, te poți duce în izolare și singurătate.

               Succesul poate deveni o obsesie. Sentimentele emoționale sunt adesea suprimate de negativul 8, rezultând izolare și singurătate. Cei cu destin 8 necesită să lucreze la latura spirituală și să nu pice în latura lăcomiei și a dorinței de putere, exces de putere.

Alexa MC