Conferinta ONLINE cu Anatol Basarab. Compatibilitatea numerologica in cuplu

Online. Conferinta Anatol Basarab. Compatibilitatea in cuplu.

Miercuri, 1 Iulie 2020, Anatol Basarab va invita la conferinta despre compatibilitatea in cuplu
Ora: 18.30-22.00

Locatia – ONLINE, platforma ZOOM
Cost – 100 lei – se achita integral in cont bancar, completarea formularului din pagina va trimite automat datele pentru plata. Datele de acces se vor primi cu 2-3 zile inainte de eveniment pentru toti cei ce au confirmat prin plata!

Telefon: 0742483333/ office@alexaevent.ro
 Conferinta va va oferi instrumentele necesare si suficiente analizei compatibilitatii atat in cuplu, cat si in orice tip de relatie; prietenie, parteneri de afaceri, relatie sentimentala, sef-subaltern, relatii familiale.
 Stabilirea compatibilitatii cu ajutorul numerologiei este o tehnica ce iti va permite sa afli dinainte unde poate duce relatia ta cu partenerul, cum trebuie sa procedezi in situatii de conflict, care este anul cel mai bun pentru casatorie, punctele slabe si punctele forte pe care le ai in construirea si intretinerea unei relatii, prioritatile si principiile de functionare a cuplului.
 Numerele iti vor dezvalui ce fel de relatie formati si care sunt sansele de reusita a relatiei voastre, care sunt aspectele relatiei voastre a caror rafinare va garanteaza o relatie fericita si implinita. La aceasta conferinta, inveti cum sa calculezi cifra ta, a partenerului si a cuplului vostru. Anatol Basarab iti spune ca e simplu sa afli daca esti compatibil sau nu cu partenerul de viata, de afaceri, etc., urmand un algoritm ce include datele voastre de nastere.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul din pagina
Detalii: 0742.483333 sau office@alexaevent.ro
www.alexavent.ro