Timp rămas pentru înscriere!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Despre Emoții și EFT cu Oana Sorescu. Sesiune Q&A Gratuită

Deblochează-ți potențialul! Experimentează EFT pentru TINE! Vino și adresează întrebările despre emoții, EFT și nu numai!

Vino și află despre arta și știința Tehnicilor de Eliberare Emoțională (EFT) în sesiunea de întrebări și răspunsuri, care vor marca începutul transformării tale.

Indiferent ce te reține în viață, EFT îti poate oferi libertatea emoțională atât de necesară atingerii adevăratului tău potențial.

Date fiind circumstanțele, ne vom vedea ONLINE pe data de 18 Mai de la 19.00 la 21.00. Accesul însă în platforma va începe la 18.30

IMPORTANT! Accesul la sesiune se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți.Condiții minime pentru a participa:

  • conexiune internet bună și foarte bună
  • preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
  • camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon
  • ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi
  • se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.
  1. DESPRE TRAINER:Oana Sorescu trăiește cu bucurie fiecare clipa a vieții fiind perfect sănătoasă, dar asta nu înseamnă că așa a fost tot timpul. Cu ani in urmă a fost diagnosticată cu cancer și i s-au dat 2 luni de trăit… Aici a început totul. A fost momentul căutărilor, a descoperirii, a acceptării și a întelegerii cauzelor bolii. Au urmat ani de studiu, ruga și meditație, precum și vindecarea totală.Momentul culminant și declanșator de vindecare a fost atunci când a înțeles că tot ceea ce se petrece în viețile noastre și, mai ales în corpurile noastre, depinde doar de noi, depinde de felul în care noi percepem realitatea, de convingerile și credințele noastre. Toate emoțiile negative (nemulțumirea, frica, grijile exagerate, invidia, gelozia, tristetea, neîncrederea, nehotărârile) frustrează corpul și dezvoltarea lui, creând dezechilibre energetice. Noi suntem energie pură și bolile apar în urma dezechilibrelor energetice și numai de noi depind vindecarea și bucuria unei vieți sănătoase.

    În tot acest timp, a studiat diferite domenii din medicina alternativă: medicina vibrațională, noua medicină germanică a Dr. Hamer, studiile Dr. Hulda Clark, remediile florale Dr. Bach, călătoria lui Brandon Bays, lucrarea lui Katie Byron, afirmațiile lui Louise Hay, despre Thetahealing, tehnica de vindecare inventată de Vianna Stibal, terapia cu îngeri, Doreen si Charles Virtue, tehnici de eliberare emoțională (E.F.T.), precum și studiile și lucrările: Dr. Hulda Clark, Dr. David Hawkins, Katie Byron, Wayne Dyer, Bruce Lipton, Eckart Tolle și Louise Hay.

    Pasiunea studiului a fost dată în mod deosebit de metamedicină, știința care ne învață cum fiecare simptom și boală aduc un mesaj despre lumea noastră interioară și metodele ei practice, care ne ajută să evoluăm, să ne depășim conflictele, și să rezolvăm sau să prevenim bolile fizice.