Numerologie. Calea de destin 7

Calea de destin 7

 (7, 16/7, 25/7, 34/7, 43/7)

               Cei ce au intrat în această viață cu cifra de destin 7, au darul analizei, observației, investigației, profunzimii în gândire. Puteți evalua foarte repede situațiile, cu o acuratețe foarte mare. Deoarece un 7 nu suportă prostia de-a lungul vieții, de cele mai multe ori este văzut ca fiind ciudat, ca fiind foarte mofturos. Mulți ajung să se retragă, să devină un fel de ”pustinici”. Perfecționismul este o altă caracteristică a ta! De fiecare dată aștepți ca cei din jur să se ridice la standarde  înalte de performanță .

               Persoana cu destin 7 este pașnică și afectuoasă. Însă legăturile cu ceilalți se fac foarte atent, având o capacitate bună de a recunoaște oamenii mincinoși și nu numai! Odată ce îți faci un prieten, de obicei este pe viață, mai ales că socializarea nu este punctul tău forte. Cel mai probabil ești o persoană rafinată, selectă, șarmantă, mistică chiar.

               Îți place să fii singur, departe de agitația lumii moderne, și chiar dacă faci parte din această lume agitată, periodic simți nevoia să te retragi tu cu tine pentru a analiza, pentru a lucra la visele tale, care nu sunt puține! De multe ori ești mult prea visător, chiar și cu ochii deschiși, te desprinzi de lumea fizică și pășești în lumea ta mistică!

               Intelectual, științific, înțelept în tot ceea ce întreprinzi, neacceptând un rezultat sau o concluzie până nu ai analizat toate detaliile, ajungând pe cont propriu la o concluzie. 7 este o cifră spirituală, deseori având o alură de înțelept încă de la o vârstă fragedă. Intuiția este dezvoltată, mai ales cea interioară, cu privire la propria persoană, dar nu numai. Odată ce iei o decizie, nimeni nu te întoarce din drum, indiferent cât de ciudată este decizia la care ai ajuns.

               Adaptabilitatea și schimbarea nu sunt punctul tău forte. Nu te bazezi pe ceea ce spun alții, mergând pe propria intuiție și analiză, deseori având o problemă în a accepta sfaturile celorlalți. Acest lucru este întărit și de faptul că intuițiile tale sunt deseori exacte.

               În ceea ce privește latura negativă a destinului 7, poți deveni un pesimist înrăit, un secretos, incert și lipsit de ingeniozitate. Cei ce nu trăiesc viața la adevărata sa valoare, și nu se bucură de experiențe diverse, devin oameni cu care greu se poate trăi, mai ales că vor găsi tot timpul partea negativă a celorlalți. Atitudinea negativă, egoismul și răsfățul unui 7 dus la exagerat, face de asemenea să fie un partener destul de greu de digerat. Dacă ai aceste părți negative, ar fi bine să iei atitudine, altfel ai șanse să fii dat deoparte din grupurile în care intri.

               Partea bună este că șansele de a găsi o persoană doar cu caracteristicile negative, sunt foarte mici, de obicei având un mix dintre latura pozitivă și cea negativă. Nu uita că ai o tendință de a fi schimbător în emoții, aceasta fiind marea provocare a ta.