Numerologie.Calea de destin 5

Calea de destin 5

Cei ce adună toate numerele din data de naștere și le rezultă 5,14,23,41 sunt cifră de destin 5. Dacă ai venit pe lume cu această cifră, atunci necesită să știi că ai aptitudinile și modul de gândire necesare pentru a face lumea un loc mai bun, plin de bucurie, cu libertate și aventură. Ești versatil de fel, aventuros și ai o minte deschisă la nou, la schimbare. Cauți tot timpul răspunsul la întrebările legate de viață. Faci asta pentru a găsi metode de a îmbunătăți traiul tău și a altora, de a aduce schimbarea. Urăști să ți se pună limite, reguli sau să ți se spună ce să faci. Mai mult, cauți libertatea și vei ști ce să faci atunci când o dobândești cu adevărat.


Ai compasiunea și capacitatea de a iubi pe toată lumea, de a te asigura că toți din jurul tău și nu numai, au un trai bun. Spre exemplu, președintele Abraham Lincoln, un destin 5 de altfel, a fost cel care a dat un decret pentru a încheia sclavia. Gândirea progresivă te ajută și mai mult atunci când ajungi în poziții din guvern, sau alte poziții în care ai de-a face cu legea, sau unde ai autoritate nelimitată.
Ești un bun comunicator , știi să motivezi oamenii și să îi molipsești cu starea ta de bine. Asta este una din cele mai mari calități ale tale, ceea ce te poate face un bun vânzător, negociator în orice domeniu.
Rareori ai capacitatea de a face muncă de rutină, plictisitoare sau de a termina task-urile la timp – mai ales acelea ce te plictisesc! Un 5 iubește să trăiască clipa, să se bucure la maxim de ce are acum, și să se gândeasca foarte puțin la ceea ce va fi mâine. Recomandabil ar fi să ai un job flexibil, care să solicite creativitatea, găsirea de soluții rapide, capacitatea de adaptare.
Ești bun la a lucra cu oamenii, fiind expresiv de fel, gândind complex dar rapid probleme sau situațiile ce apar. Însă odată găsite soluțiile, nu vei fi cel care dorește să le pună în aplicare.
Una din capcane poate fi aceea de a ajunge să experimentezi tot mai mult, pentru a nu te plictisi, fiind predispus spre a schimba joburi, relații, de a testa droguri sau de a te pune în tot felul de situații care să îți alimenteze adrenalina. Această iubire față de aventură îți va domina viața. Vei face tot posibilul să călătorești cât mai mult, să cunoști oameni, să ai experiențe, să îți asumi riscuri fără a sta prea mult pe gânduri. Oamenii conservatori nu sunt chiar pe placul tău.
În relațiile de cuplu, nu suporți să fii legat, să fii restricționat. Asta nu înseamnă că vei da dovadă de infidelitate, însă partenerul tău ar trebui să înțeleagă și să accepte firea ta. Dacă căsătoria pentru tine înseamnă a te lega sau a pierde anumite libertăți, atunci cu siguranță vei amâna cât mai mult momentul sau dacă te vei căsători, vei ajunge să stai mai mult plecat la job – oricum relația nu va fi printre cele mai sănătoase. Așadar, partenerii lui 5 nu trebuie să fie geloși, să le acorde încrederea și libertatea de care au nevoie și atunci cu siguranță vor avea parte de o aventură frumoasă și de lungă durată împreună.
Dacă trăiești latura negativa a cifrei de destin 5, vei fi un multitalent ce va suferi de lipsa unei direcții clare, vei dori să faci de toate dar nimic dus până la bun final. Agitația, impulsivitatea și lipsa de consecvență te va face să schimbi joburile fără a avea prea mari realizări. De asemenea, poți deveni iresponsabil în ceea ce privește sarcinile și luarea deciziilor, atât în viața profesională, cât și în cea personală, de familie. În goana după senzații tari și adrenalină, poți deveni inconștient față de sentimentele celor din jurul tău.

Vedete cu cifra de destin 5: Vincent Van Goth, Angelina Jolie, Liv Tyler și Uma Thurman.

Alexa MC