Workshop ONLINE Numerologie Karmica cu Anatol Basarab

Ne întâlnim în online, 2 zile, de la 14.00 la 18.00, sâmbătă și duminică, 11-12 aprilie 2020

Înscrierile se fac pe formularul de mai jos, iar pe e-mail veți primi detaliile pentru plata.

Plățile se vor face până cel târziu 10 Aprilie ora 22.00. În urma plății vă rugăm să trimiteți extrasul pe office@alexaevent.ro. 

Ce descoperi la workshop?

  • Cum ne influenteaza viata anterioara prezentul?
  • Ce este karma si dharma? Definire, calcul si utilizarea informatiilor din perspectiva numerologica.
  • Care sunt datoriile karmice acumulate in trecut?
  • Ce este o lectie karmica?
  • Care este sarcina pe care trebuie sa o indeplinesti in aceasta viata pentru a putea fi fericit?
  • Care este semnificatia numerelor karmice si cum le interpretam?
  • Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom gasi raspunsul impreuna, in cadrul acestui curs.

Investiție: 500 lei/ 110 euro – plata se face în cont bancar. Completați formularul de participare din pagină și veți primi detaliile bancare. Plata se face integral în cont!

Atunci cand vorbim despre karma, vorbim despre acel circuit energetic “cauza si efect”, efect care la randul lui devine o cauza pentru un alt efect.

Invatam totul despre numerele karmice si impactul lor asupra vietii noastre, despre datoriile karmice si influenta lor asupra destinului nostru si descoperim impreuna lectiile karmice cat si modalitatile de rezolvare si indreptare a greselilor savarsite de noi in vieti anterioare.

Obiectivul principal al cursului este decriptarea karmei, utilizand informatiile existente in cele 3 secvente a zilei de nastere a fiecaruia ( zi, luna si an) ce ne vor ajuta in aflarea informatiilor necesare, eficiente si suficiente in lucrarea fireasca de a te elibera  de tendintele karmice a vietilor trecute si de a-ti pozitiva karma pe care o produci in mod continuu in viata actuala. Finalitatea demersului este chiar calitatea vietii tale prezente si a celei viitoare.

Cui se adresează acest curs:
Cursul se adreseaza tuturor oamenilor care vor sa isi inteleaga propria viata, naravurile si apucaturile. Nu trebuie sa cunosti matematica sau sa faci operatiuni matematice complicate. Este suficient sa va cunoasteti datele de nastere. In egala masura, cursul se adresează barbatilor si femeilor, tinerilor si varstnicilor.
Te-ai gandit vreodata de ce in anumite situatii reactionezi sau actionezi in asa fel incat tu pe tine insuti nu te recunosti?
In unele situatii de viata, constati ca ai anumite apucaturi, frici si tendinte care nu prea iti sunt caracteristice. De unde vin, din senin, tot felul de frici sau temeri, apucaturi si naravuri?
Ce vor ele sa spuna? Al cui ecou sunt ele? Despre ce ne vorbesc? Daca nu ai observat aceste lucruri la tine, cu siguranta le-ai observat la parinti, frati surori sau prieteni. Ai observat ca uneori, acestia se comporta ca si cum nu ar fi ei; astfel încat nici tu si nici ei nu pot gasi o explicație logica pentru aceste comportamente. Unii spun ca astfel de apucaturi vin din viata anterioara, altii spun ca vin din subconstient iar altii vorbesc de karma.
Hai sa ne clarificam cu toate aceste aspecte ale fiintei umane, in mod matematic, precis si exact!
Te astept sa te descoperi atat pe tine cat și pe apropiatii tai, carora le cunosti data nasterii.

Află mai mult!

Anatol Basarab este un renumit psiholog și un înfocat pasionat al numerologiei cu studii aprofundate în parapsihologie.

Născut în Republica Moldova a fost de mic pasionat de știința numerologiei începându-și studiul de la vârsta de 12 ani, în prezent fiind renumit pentru prezicerile dobândite pe calea analizelor numerologice.

Fiind pasionat de științele spirituale a studiat Medicina Populară la Academia Secenov din Moscova obținând diplome de calificare în diferite domenii cum ar fi: cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia și meloterapia.

Însetat de cunoaștere și acumularea informațiilor în diferite domenii, el studiază bienergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind un membru fondator al organizației „Omul Viitorului” în cadrul aceleiași asociații. Aici continuă cu studiul psihologiei pe care îl continuă în momentul când se decide să își mute domiciliul în România unde își obține diploma de licență și masterat în specializarea Psihologie și Pedagogie în cadrul facultății Spiru Haret.

Studiul său în domeniul parapsihologiei începe în universitățiile din Moscova și continuă în cele din București devenind membru diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterica și spirituală cât și medicina complementară atât din țară cât și din străinătate.

Este membru al OSHO Academy of Initiation din India fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant.

Nevoia de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale îl îndeamnă spre scris, publicându-și prima carte în anul 1998 sub numele de „Proprietarul Galaxiei”. Urmează „Numerologia în viața fiecăruia” în anul 1999 ,  „Viața care ne trăiește” publicată în 2009 și cea mai recentă „Numerologia în viața fiecăruia” varianta reeditata și adăugită, în 2017