Numerologie. Calea de destin 4

Calea de destin 4

               Cei ce adună toate numerele din data de naștere și le rezultă 4,13,31,40 sunt cifră de destin 4. Pe aceasta cale a vieții poți deveni cu ușurință un geniu în planificari, reparații de orice natură, construcții, și cu cât dai dovadă de inteligență sau lucrezi să o dezvolți, cu atât vei face ca lucrurile să funcționeze!

               Ești de încredere, practic, precum și un stâlp al grupului/ societății din care faci parte. Așadar, destinul și împlinirea ta vine din construirea societății, la propriu uneori. Firea ta idealistă, fondată pe temelii practice, îți oferă posibilitatea de a concepe lucruri grandioase, scheme complexe, cu capacitatea de a le duce la bun final. Dacă îți dorești suficient și esti dispus să muncești, poți dobândi succes maxim, prestigiu și faimă. Însă clar că nu toți cu destin 4 devin faimoși…doar aceia ce sunt dispuși să muncească în adevăratul sens al cuvântului.

               Toți cei ce au această cale a vieții au capacitatea de a primi ordine și de a le duce la bun final cu perseverență și dedicare, mulți lucrând foarte fericiți în acest context. Am mai putea spune că sunt buni executanți. Însă, nu de puține ori, un 4 devine managerul sau conducătorul comunității. Dacă te afli în acest rol, vei cere de la cei ce îi conduci foarte mult – uneori cu mult mai mult decât ei pot duce.

               Dai dovadă de o putere a voinței ce de multe ori este interpretată ca încăpățânare. Nu te consideri ca fiind perseverent, însă credințele tale și modul de a aborda lucrurile te arată ca fiind consecvent. Odată o decizie luată, vei ajunge și la o finalitate, indiferent de direcția acesteia, bună, rea sau indiferentă. De cele mai multe ori ești setat să rezolvi lucrurile în modul tău propriu și personal…mai mult, consideri că toți ar trebui să rezolve lucrurile în acel mod în care tu consideri că este bine. De multe ori, tenacitatea ta și dorința de a duce la bun final o sarcină, poate deveni obsesie.

               Poți fi un bun manager, cu un simț foarte practic în cum anume trebuie lucrurile realizate. Ești adeptul pașilor, procedurilor, etapelor și îți place ca toți ceilalți să aibă aceeași abordare. Toate acestea vin și din dorința de a fi perfect în tot ceea ce faci..planificarea fiind necesară pentru a evita orice eroare. Cel mai probabil, un 4 a inventat ”to do list” 🙂

               Și atunci când vine vorba de dezvoltarea ta personală, lucrurile se fac plănuit, bine organizat și cunoscând ce urmează în fiecare etapă. 4 este reprezentat printr-un pătrat. Acel pătrat de multe ori devine zona ta de confort. Întotdeauna spun și constat că dezvoltarea unui 4 se face ”lărgind pătrățelul”.

               Prietenii sunt aleși cu mare atenție, de obicei sunt puțini dar buni și îi ajuți de fiecare dată când aceștia au nevoie, fiind foarte apropiat de ei, de multe ori devenind prieteni pe viață.

               Numărul 4 este deseori asociat cu pământul, de unde îți iei simțul realității și puterea practicului. Dacă răbdarea și determinarea sunt bine dezvoltate, poți atinge un succes dorit în viață. De multe ori ești chemat să ai grijă de alții sau să termini ceea ce alții au început. Chiar dacă nu este întotdeauna corect, poate fi cheia succesului și atingerea unei reputații.

               Latura negativă a cifrei 4 este excesul dogmaticului, încăpățânarea sau limitarea în gândire. Starea ta emoțională nu este tot timpul bună, multe persoane reușind să scoată la suprafață părțile mai puțin plăcute ale tale. O altă latură negativă constă în faptul că 4 ajunge să fie prins în rutina zilnică, în detalii, astfel ratând oportunitățile ce apar.

               Vedete cu cifra de destin 4: Frank Sinatra, Keanu Reeves, Oprah, Nicole Kidman and Margaret Thatcher.

Alexa MC