Numerologie. Calea de destin 3

Calea de destin 3

               Cei ce adună numerele din data de naștere și le rezultă 3,12,21,30,39 pot ști sigur că sunt cifră de destin 3. De-al lungul vieții puteți să vă bucurați de un puternic simț al creativității, precum și abilități minunate în latura de socializare și comunicare.

3 mai este numită și cifra succesului, acesta din urmă fiind mult mai ușor atins prin capacitatea ta de exprimare, prin aptitudinile tale inovative. Poți excela în scris, vorbit/speaker, actor sau meserii similare. Dacă vom face o statistică în ceea ce privește oamenii cu cifră de destin 3, vom găsi marii animatori ai lumii, interesanți, efervescenți, strălucitori și cu o atitudine optimistă.

               Una din părțile frumoase ale acestei cifre constă în a vedea partea frumoasă a lucrurilor, plăcerea și bucuria pe care o pot oferi sau  o pot primi în cadrul grupurilor, mai mici sau mai mari din care acești oameni fac parte. Cel mai bun lucru pe care îl poți face, este să  duci exprimarea de sine creativă la cel mai înalt nivel – de acolo poate veni împlinirea și succesul în viață.

               Trăiești de cele mai multe ori viața la maxima ei capacitate, deseori fără prea multe griji cu privire la ziua de mâine. De asemenea, nu ești foarte bun în a gestiona banii deoarece nu reprezintă preocuparea ta principală. Mai mult, tinzi să îi cheltui atunci când îi ai, iar atunci când nu îi ai, cauți alte metode de a te bucura de viață și de frumusețea ei.

               Iubești legăturile ce le poți crea cu alții, cu societatea. Calitățile lui 3 fiind căldura, prietenia, socializarea, deschiderea față de nou, atât în privința oamenilor cât și a cunoașterii. Pe lângă faptul că ești bun ascultător, ai calități vizibile în ceea ce privește comunicarea, fiind ascultat cu mare plăcere de cei din jur. Așadar, este posibil ca de-a lungul vieții să devii dependent de relațiile și poziția socială.

               Abordarea ta este preponderent pozitivă, uneori excesiv de pozitivă. Acest lucru poate fi folosit cu ușurință în stimularea celor din jur pentru a fi la fel. Poți fi foarte bun speaker motivațional.

               Există însă și o latură foarte sensibilă a lui 3. Atunci când ești rănit te retragi, devii tăcut, chiar trist – aceasta fiind una din cele mai mari suferințe – lipsa bucuriei de a trăi. În cele din urmă reușești să faci față eșecului și să revii în forță, mult mai plin de viață și de entuziasm. Faptul că accepți cu ușurință prezența problemelor, te ajută să le depășești. Datorită predispoziției spre sensibilitate, ești deseori atent la emoțiile și sentimentele celorlalți.

               În relațiile de cuplu, ești iubitor, pasional și loial. Relațiile ce nu decurg tocmai bine, îți crează frici pentru o perioadă suficient de mare. Ai tendința de a dramatiza – acest lucru se întâmplă și datorită faptului că îți place să te joci, să experimentezi și să atragi atenția. Însă, 3-ul atrage de cele mai multe ori parteneri exigenți, făcând tot mai greu echilibrul în viața emoțională.

               Cel mai mare test pe calea destinului 3 este menținerea echilibrului sau a valorilor maximale și minimale. Nu vei supraviețui foarte bine în medii plictisitoare, cu rutină sau cu un management rigid.  Oamenii lenți în gândire și comportare, contemplativi, tind să te frustreze și te face să funcționezi greu. Natura ta exuberantă te poate duce departe, mai ales atunci când te concentrezi asupra talentelor și folosești energia într-un mod productiv.

               Pentru aceia ce se duc în direcția negativă a căii 3, vor avea parte de o viață superficială, frivolă. Pot să își risipească abilitățile și să devină închiși, insociabili, fără un scop precis. 3-ul poate fi enigmatic fără un motiv anume, se pot retrage și pot deveni foarte mofturoși.

               Recomandare: să te ferești de a deveni prea critic, atotștiutor, nerabdător sau intolerant, precum și exagerat de optimist. Găsirea echilibrului este puternic recomandat!

ACM