Curs: Vindecarea Bolii Degenerative Discale și Inflamații Cronice – Demonstraţii şi Aplicaţii

În acest seminar, unic în România, vă prezentăm cele mai noi idei ştiinţifice legate de vindecarea bolii degenerative a discului intervertebral şi inflamaţii cronice, într-o prezentare clară şi plină de semnificaţii, realizată de Cristian Mureşanu, autorul unor cărţi şi articole de ştiinţă, recunoscut la două universităţi americane din orasele Houston şi West Virginia.

Despre Cristian Muresanu

Realizatorul emisiunilor “Ştiinţă şi Cunoaştere” de la TVR Cluj, a început vindecarea bolii degenerative a discului intervertebral, în anul 2006 şi a finalizat această vindecare în propriul său corp, în mai puţin de 6 ani, după aproape 15 ani de suferinţe şi tratamente medicale ineficiente. Deşi cazul său nu este unic, şi nu este unul neobişnuit, lucrul extraordinar care s-a întâmplat, la scurt timp după vindecarea sa, a fost că el a descoperit fenomenul fiziologic care a stat la baza acestei vindecări, iar acum îl poate explica tuturor, pe un limbaj simplu, în conferinţele şi seminariile sale. Mai mult decât atât, Cristian Mureşanu şi-a cultivat aptitudinea de a se adresa oamenilor de ştiinţă, publicând în reviste cu factor de impact cât mai bun.

Unde şi când ne întâlnim?

28-29 Martie 2020

Program:

Sâmbătă: 12.00-20.00

Duminică: 10.00-18.00

Locația se va transmite celor înscriși. Ultima zi de înscriere 21 martie! Grup minim de participanti 15 persoane

28-29 martie 2020

Investiție:

  • 300 lei/persoană
  • 250 lei/persoană pentru grupuri de la 3 persoane
  • 250 lei/ persoană pentru cupluri, familie, pensionari, studenți

Detalii

                Boala degenerativă, în general, şi boala degenerativă a discului intervertebral, în particular, au rămas nesoluţionate din punct de vedere medicale, după aproape două secole de studii şi cercetări. Tratamentele propuse până în prezent nu vindecă boala, nu opresc procesul degenerativ, nu încetinesc procesul degenerativ şi nu ridică nivelul de calitate a vieţii, decât pe durate de timp limitate, iar acestea depind de modul în care aceste tratamente (oricare ar fi ele) reduc durerea de spate la nivele acceptabile.

                Boala este considerată a fi incurabilă şi prezintă o manifestare multifactorială, făcând aproape imposibilă identificarea unui factor generator esenţial, asupra căruia să se poată interveni medical. În acest seminar veţi afla cum se manifestă boala degenerativă a discului intervertebral, cauzele inflamaţiilor, pericolele pe care indică şi cel mai important, veţi afla metoda de vindecare, care în prezent se află în atenţia comunităţii ştiinţifice internaţionale, fiind propusă şi publicată în două articole recente. Metoda lui Cristian, numită “biotransformare”, constă în recircularea unor proteine speciale, create de anumite glande şi ţesuturi, având rol regenerativ, în circuitul sanguin. Ele sunt produse în multe locuri din organism, dar, nu pot fi folosite decât exclusiv de organul unde acestea sunt produse, cu o singură excepţie, (la bărbaţi şi femei) şi anume lichidul seminal din veziculă şi fluidul menstrual care parcurge şi endometrul. Aceste proteine speciale se numesc TGF, adică Factori de Creştere şi Regenerare-Transformare. Deoarece lichidul seminal şi endometrul nu reprezintă elemente vitale, fără de care să nu putem trăi, înseamnă că putem “lua cu împrumut” factorii de creştere şi regenerare, pentru a îi trimite în locul unde au apărut fenomene degenerative intensificate. Ei nu pot fi preluaţi de la niciun alt organ, deoarece viaţa ne-ar fi în pericol, prin urmare factorii de creştere şi regenerare de la nivelul creierului sunt folosiţi de creier, factorii de creştere şi regenerare de la nivelul ficatului sunt folosiţi de ficat, etc., etc. Soluţia unică, demonstrată de experienţa vie a lui Cristian Mureşanu, este aceea de a utiliza fără niciun pericol, factorii de creştere şi regenerare din lichidul seminal şi endometru. Cum se poate face aceasta, veţi afla din seminarul de 16 ore pe care îl va susţine la Braşov.

Află mai mult!

Marturie I. R.

Aflându-mă într-o perioadă de profundă criză existenţială, la care nici medicina clasică, nici disciplinele spirituale şi nici ştiinţa nu îmi ofereau răspunsuri satisfăcătoare, aşadar schimbasem macazul şi căutam informaţii despre Bruce Lipton. În acelaşi timp, un prieten medic îmi recomanda lecturile lui Joe Dispenza. Aşadar căutările m-au dus către emisiunea ta, Stiinţă şi Cunoaştere, şi implicit către tine, iar ceea ce a fost şi mai surprinzător e faptul că în acelaşi timp colega mea Alina Vanc descoperise procesul de biotransformare. Nimic nu e întâmplător, iar în economia Universului totul se întâmplă cu un scop. Conferinţa ta de la Bucureşti a venit să îmi confirme că sunt pe calea cea bună. Îţi mulţumesc că mi-ai facilitat accesul la toate aceste informaţii şi că mi-ai oferit acest dar de cunoaştere.

Marturie M.R.

Cu ajutorul si sustinerea ta si a E.E. am convingerea ca voi reusi! Cu atat mai mult, cu cat am luat legatura cu tine din 2014…. Si apoi in 2016, 2018… si in sfarsit 2019… Insa pana acum, am tot citit, rasfoit cartea ta, am tot lucrat ani si ani cu mine….La mine cel mai greu lucru este tot obisnuinta corpului si a memoriei colective ca ciclul trebuie sa iasa in exterior… ca barbatul trebuie sa ejeculeze… Si cand am inteles de la tine ca de fapt corpul poate folosi aceste resurse atat de nepretuite pentru vindecare si regenerare… este de fapt uzina din corp… pentru a ne mentine plini de energie si sanatosi …Si deja unele femei fac asta natural, cum a fost mama ta… si alte femei scrise in cartea ta…sunt marturii vii, ca se poate educa corpul pentru a ne insanatosi si a trai plini de energie si a ne mari durata vietii….Cel mai usor mi-a fost sa inteleg dincolo de a intelege acest proces de a opri ciclul in interior… cumva l-am asimilat…Ii vad beneficiile.

Relatarea lui R.E.

De 2 zile ma gandeam sa te sun sa aranjez o intalnire cu tine sa inteleg modul in care practici tu continenta sexuala. Eu o practic de mult dar nu in felul in care o faci tu dupa cum mi-a spus o prietena. Si eram tare curios cum ai realizat biotransformarea. Am simtit ca toate acestea s-au petrecut prin rezonanta cu tine…cu ceea ce se manifesta prin tine, terenul fiind pregatit prin practicarea continentei sexuale de mai mult timp, dar nu in felul in care o faci tu. Multumesc!

Informaţii suplimentare la:
0742483333 sau office@alexaevent.ro