Timp rămas pentru înscriere
Înscrie-te ACUM!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Cosmoenergetica cu Veaceslav Gurschi – Curs teoretico – practic și inițieri

VĂ OFER ceva DEOSEBIT. CUNOȘTINȚE și EXPERIENȚE PREȚIOASE, care o să Vă fie UTILE PENTRU TOATĂ VIAȚA! O să primiți informații folositoare dar și LECȚII DE APLICARE A CUNOȘTINȚELOR NOI ÎN PRACTICĂ! Deoarece numai prin practică VĂ VEȚI CONVINGE cât de FUNCȚIONALE și EFICIENTE sunt TEHNOLOGIILE COSMOENERGETICE!” Veaceslav Gurschi

Cursul este teoretico-practic, obiectivul cursului fiind acela de a oferi tuturor participanţilor tehnicile şi metodele PRACTICE ale cosmoenergeticii. Veți obține DEPRINDERI și APTITUDINI valoroase legate de tratarea diferitor boli în contact și la distanță, autotratare, diagnosticare, curățarea spațiului locativ, armonizare sufletească, autorealizare socială și personală, acordarea și normalizarea chakrelor, curățarea meridianelor energetice, eliminarea oboselii și activarea resurselor interne, înlăturarea blocajelor emoționale, fricilor, depresiilor, curățarea de influențe energetice negative externe, întinerirea organismului, dezvoltarea capacităților intelectuale, normalizarea greutății, întărirea imunității, calmarea și armonizarea sistemului nervos, lucrul cu dependențele, eliminarea durerii etc. 

Ce avantaje ai daca participi?

Participanții vor avea posibilitatea de a EXERSA PERSONAL noile metode și tehnici CHIAR ÎN CADRUL CURSULUI, astfel, încât, să le poată aplica ulterior de sine stătător în practică.

CUNOȘTINȚELE și CAPACITĂȚILE obținute le veți putea utiliza cu succes atât PERSONAL cât și în raport cu APROPIAȚII VOȘTRI. Familia este un organism întreg și pentru ca să ai o viață echilibrată și armonioasă este necesar de avansat nu doar pe plan personal dar și de îmbunătățit sferele vieții a soțului (soției), copiilor, părinților.

Persoanele care vor utiliza cosmoenergetica în plan profesional (de ex. terapeuții) vor avea rezultate și mai bune. Orice persoană poate practica cosmoenergetica, nu se cer careva abilități speciale. Avem cosmoenergeți care utilizează reiki, teta-healing, terapia bowen, reflexoterapia, yoga ș.a. practici. Toate practicile energetice terapeutice și de dezvoltare personală sunt COMPATIBILE CU COSMOENERGETICA

Unde şi când ne întâlnim?

Veaceslav Gurschi

COSMOENERGETICA este un sistem nou de dezvoltare personală și spirituală, bazat pe diferite cursuri, tehnici și principii, care au ca scop: armonia, vindecarea, echilibrul și cunoașterea.

Dezvoltarea personală înseamnă creştere pe toate structurile şi în toate dimensiunile vieţii, înseamnă să te cunoşti pe tine însuţi, să te accepţi, să te iubeşti şi să-ţi doreşti să te dezvolţi mereu.

Cosmoenergetica a fost creată anume pentru acest scop! Ea ne acordă posibilitatea de a ne SCHIMBA și de a ne LĂRGI CONȘTIINȚA, să percepem ceva nou, să cunoaștem prin experiența proprie energiile care acționează în viața noastră, și din ce este totul creat și ce ne înconjoară. Devenim capabili să pătrundem în alte dimensiuni și realități, să ne lărgim spectrul de informații și să ne mărim metabolismul energo-informațional, care va permite să punem în mișcare algoritmii sistemici ai cosmoenergeticii de modelare a realității, precum un copil lipește din plastelină realitatea sa imaginară.

Cursul de cosmoenergetică nu este o prelegere, seminar sau training în înțelesul obișnuit. Mai degrabă, lecțiile teoretice ca atare nu constituie în exclusivitate baza pentru posedarea tehnologiilor cosmoenergetice de către cursant, nu se rezumă numai la transmiterea unui volum de informații.

Prima fază importantă în formarea cosmoenergetului este INIȚIEREA ÎN FRECVENȚE. Inițierea nu este doar un cuvânt, un obicei sau un ritual. Aceasta reprezintă o acțiune reală în domeniul spiritual-energetic, în timpul căreia se realizează o anumită restructurare a sferelor energetice umane. După inițiere, corpul sau câmpul energetic al cursantului se schimbă și el primește accesul la energiile câmpului energo-informațional extern. După aceasta, are loc INSTRUIREA cursantului în tehnicile și metodele de bază a cosmoenergeticii: cum să OPERĂM cu aceste energii, cum să le APLICĂM, cum să le CONTROLĂM. De obicei 2 zile sunt suficiente pentru formarea unui cosmoenerget începător, dar fără inițiere este inutilă.

La fiecare curs de cosmoenergetică se obține un SET DE INSTRUMENTE (tehnici de autocunoaştere şi dezvoltare). Acestea vor fi exersate între întâlniri pentru consolidarea schimbării personale și spirituale. E o adevarată CĂLĂTORIE INIŢIATICĂ în care veți experimenta MISTERUL tehnologiilor cosmoenergetice.

Participarea la astfel de evenimente este o oportunitate de a întâlni oameni noi, sau de a crea o comunitate de oameni care gândesc pe aceeaşi lungime de undă.

COSMOENERGETICA ESTE UNA DIN CELE MAI EFICIENTE PRACTICI DE TRATARE A ORGANISMULUI UMAN! Minimum ce poate obține cursantul de pe urma frecventării trainingului de cosmoenergetică este SĂNĂTATEA stabilă a organismului, pentru toată viața! Și acest minimum, de fapt, constituie valoarea cea mai importantă în viața omului. Este suficient să activezi 30 de minute pe zi frecvențele Farun-Buddha, Firast, Șaon, Zevs ca să uiți pentru totdeauna de policlinici, spitale și medicamente. Când spun asta, mă fondez pe experiența proprie, a colegilor-cosmoenergeți, și a multor discipoli ai mei care practică cu regularitate cosmoenergetica.

Terapia cosmoenergetică nu implică tratamentul organelor în plan separat – ficat sau rinichi, și nu rezolvă o singură problemă, vindecarea are loc la toate nivelurile: vindecarea corpului fizic, a planului social și a stării sufletești (inclusiv probleme de ordin karmic).

La curs, pe lângă orele de teorie și practică, participanții primesc CÂTEVA ȘEDINȚE DE PURIFICARE ȘI ARMONIZARE ENERGETICĂ. Totodată, fiecare poate fi DIAGNOSTICAT (la dorință).

Cursanții primesc CADOURI – un MANUAL DE COSMOENERGETICĂ și o ANSĂ RADIESTEZICĂ! Dar, mai sunt pregătite și alte surprize plăcute.

Cursul este predat de Gurschi Veaceslav , DISCIPOLUL ÎNTEMEIETORULUI COSMOENERGETICII, VLADIMIR PETROV.

Iniţierea şi recalificarea după alte şcoli de cosmoenergetică se face cu condiţia prezentării certificatelor/diplomelor eliberate de şcolile corespunzătoare.

După frecventarea cursului de cosmoenergetică şi iniţierea în frecvenţe, cursanții primesc diplome.

Costurile: PLATA PENTRU CURS 150 Euro (720 lei) care include – cursul teorie+practică, câteva ședințe de armonizare, manual și ansă radiestezică. PLATA PENTRU INIȚIERI – inițierea într-o frecvență – 50 E.

Avansul pentru înscriere și rezervarea locului este de 250 lei! Pentru a primi detaliile de rezerare fermă, te rugăm să completezi formularul de înscriere. Vei primi detaliile complete.

De regulă pentru un începător setul optim constă din 6 frecvențe: Farun-Buddha, Firast, Zevs, Șaon, Kraon (sau Djilius), Risur. La dorință vă puteți iniția în mai multe frecvențe (până la 20). Vă recomand să citiți despre frecvențe ca să vă decideți de ce aveți nevoie. Descrierea frecvențelor: Blocul Terapeutic http://www.cosmoenergetica.ro/blocul_buddhist.html, Blocul Magic http://www.cosmoenergetica.ro/magic.html.

Află mai mult!

FEEDBACK DE LA DISCIPOLII ȘCOLII DE COSMOENERGETICĂ ”VLADIMIR PETROV”

”Am fost la Chișinău la cursul de Cosmoenergetică ținut de Veaceslav Gurschi. Foarte interesant cursul dar mai interesant mentorul lui – deși părea ușor cu 15 ani mai tânăr domnul Gurschi mi-a plăcut mult! Mi-a plăcut aerul lui modest, serios, curiozitatea lui, mi-a plăcut faptul că era prezent și atent la noi toți, foarte bine pregătit, cu multă experiență în acest domeniu nou și absolut inedit… Nici nu am simțit cum au trecut cele două zile de curs… m-am simțit excelent… și mai ales am învățat să deslușesc câte ceva din imensitatea acestor energii… cosmice! Aștept cu nerăbdare următoarele întâlniri cu dl Gurschi Veaceslav!”

Stela R. din București

„Nu cred ca exista suficiente cuvinte prin care să exprim trăirile pe care le-am avut după ce am fost la cursul de cosmoenergetică ținut de domnul Veaceslav Gurschi.
Am întâlnit un profesionist desăvârșit, foarte pasionat de domeniul cosmoenergeticii, doritor să explice până la cele mai mici detalii conceptele si metodele de lucru.
În urma inițierilor în frecvențele cosmoenergetice am resimțit o îmbunătățire remarcabilă a stării de sănătate și am constatat că sunt plină de energie și optimism și că relaționez mult mai bine cu colegii și familia.

Soluțiile personalizate oferite de domnul Gurschi m-au ajutat să-mi rezolv problemele și să avansez mai rapid pe această cale spirituală.
Aștept cu nerăbdare să aprofundez acest domeniu extrem de interesant și provocator și să lucrez în continuare cu domnul Gurschi pentru a afla cât mai multe din tainele cosmoenergeticii.”

Dana B. din Brașov

Informaţii suplimentare la:
0742483333 sau office@alexaevent.ro