Workshop. Creșterea vibrației banilor

Important!

                 Nu o sa afli la acest workshop ca trebuie sa-ti dai demisia de la jobul tau si sa devii femeie antreprenor. Insa, dupa acest workshop experiential o sa afli ca, fie ca esti angajata sau antreprenor, munca pana la epuizare te blocheaza in a accesa abundenta pe care ti-o doresti.
                 Inscrierea la acest workshop se face doar completand formularul atasat la aceasta prezentare si achitand taxa de participare de 125 lei in contul firmei, de unde ulterior vei primi facture aferenta platii. ATENTIE! Inregistrarea si plata in ziua evenimentului nu va fi posibila.

Detalii organizatorice

Află mai mult!

Despre workshop:

“Dupa ani de zile de studiu si practica, am asezat cunostintele si experientele mele intr-un Workshop pe care l-am denumit Cresterea Vibratiei Banilor. De acest atelier au beneficiat peste 50 de femei din Brasov, fie in grupuri mici sau in sesiuni individuale. Apoi m-am gandit :” De ce sa nu fac un eveniment mai mare, chiar de 8 martie, de ziua femeii .”

Am conceput acest workshop pentru ca vibratia noastra ne afecteaza viata , ii afecteaza pe cei din jurul nostru, dar mai ales pe copiii nostri.

Draga femeie minunata, la workshop nu o sa-ti spun ca banii pica din cer, insa C L A R I T A T E A da!

Am intalnit tot felul de oameni in sesiunile de consiliere: oameni care manifestau cu usurinta bani, insa nu ii puteau pastra , oameni care nu maifestau bani , oameni care doreau mai mult insa nu aveau CLARITATEA necesara sa inteleaga de ce lucrurile nu se leaga in viata lor, oameni care aveau bani si nu aveau timp, oameni care aveau timp insa nu aveau bani ori oameni care pur si simplu aveau nevoie de un plus de energie in realizarea obiectivelor lor.

In orice categorie te-ai afla draga femeie, acest workshop iti va aduce CLARITATE, iar daca nu vei afla cel putin un lucru nou despre bani sau despre tine, ai promisiunea ca iti voi restituii taxa de participare.

Intr-o vibratie inalta vei fi detasata de bani, insa intr-o vibratie joasa esti atasata de bani. Nu cati bani avem in momentul acesta este relevant, ci relatia pe care o avem cu banii in general este cea mai importanta! Oricare ar fi relatia ta cu banii acum, daca doresti acest lucru CU ADEVARAT, se poate reprograma in orice clipa.

Ne lovim de problema banilor mereu, nu ne raman bani sa economisim de la o luna la alta, insa poate ceea ce nu stiai, este faptul ca actul de a economisi, este un act energetic. Putem incepe doar cu 10 lei! In workshop vei afla cum poti sa te reprogramezi la nivel neuronal, ce te impiedica sa accesezi o vibratie inalta a banilor, ce te impiedica sa economisesti sau de ce o data ce ai bani, ii cheltui pe toti.

Intr-un spatiu de relaxare si non-judecata, te invit cu drag la workshop-ul despre accesarea vibratiei banilor si cum sa crestem aceasta vibratie, de pe 8 martie ora 11. Va dura patru ore cu o scurta pauza! O sa povestim despre canalele posibil blocate in accesarea abundentei, despre reprogramarea neuronala, cum putem manifesta bani cu usurinta, despre contributie si schimb de energie. Workshop-ul se va finaliza cu un ritual foarte usor pentru a crea retele neuronale noi pe o frecventa noua a banilor.

Eu sunt Alexandra, ghidul tau in acest workshop. Sunt consilier in dezvoltare personala, trainer in cursuri de leadership asistate de cai si Speaker. Mereu lucrez la abundenta din interior, ceea ce vei invata si tu. Vom vorbi despre 10 canale care ar putea sa fie blocate, iar acest workshop va fi unul experiential. Vei avea materiale de lucru si scurte sesiuni de constientizare.

Eu practic aceasta metoda de cativa ani si banii vin usor la mine si din abundenta. Daca am bani, sunt fericita. Daca nu am bani, sunt fericita. O sa iti povestesc exact despre: cum am primit 5000 de euro cadou pentru o operatie de la o persona care nu este membru in familia mea, cum am reusit sa castig 1500 euro in 2 zile si cum pot accesa banii dintr-un punct de vedere vibrational. “

Povestea mea despre bani:

Mama mea imi spunea cand eram copil : ”Daca nu o sa inveti, o sa ajungi maturatoare pe strazi.„ Cand am devenit adult, am inteles ca intentia ei venea dintr-o iubire nemarginita de a-si vedea copilul realizat.

Am facut o facultate care nu mi-a placut, dar care era gratuita. O facultate de stat: Inginerie Economica. Nu am profesat niciodata in domeniul ingineriei .

Am ales diverse modalitati de a face bani. Am fost fotograf de nunta, am pictat mobila, am vandut flori gigant din hartie si multe altele. Toate pana cand am salvat un CAL batut si maltratat din mainile unor proprietari, cal pe care il am de 10 ani. Il cheama Blanco.

Am ajuns instructor de echitatie, insa nu faceam foarte multi bani. Aveam convingerea ca DACA MUNCESC DIN PASIUNE, BANII VOR VENI CA O CONSECINTA IN VIATA MEA. Insa, am aflat ca nu este asa.

Acum 8 ani, dupa ce l-am cunoscut pe Florin Pasat in cursul „Atrage abundenta in viata ta „ ,i-am pus o intrebare :”Florin, eu fac tot ceea ce spui in curs si totusi nu am bani.”. Atunci el mi-a explicat ce se intampla cu mine si mi-a spus ca nu am vibratia potrivita sa atrag mai multi bani in viata mea. Am aflat de ce, si am inceput sa lucrez la mine.

De acolo a plecat cercetarea mea despre VIBRATIE si reprogramare neuronala, iar in scurt timp, am ajuns unul dintre cei mai bine platiti instructori de echitatie din Romania. Oamenii imi dadeau bani in plus, copiii imi faceau cadouri, chiar am primit si o operatie de rinita in mod gratuit (operatia la nas pentru ca nu puteam sa respir normal). Totul se schimbase. Puteam sa pun deoparte zeci de mii de lei cu usurinta. INSA, ….nu mai aveam TIMP.

Ti s-a intamplat vreodata sa ai bani, dar sa nu ai TIMP? Sau sa ai timp, dar sa nu ai BANI?

Am continuat cercetarea despre Cresterea Vibratiei Banilor, pentru ca imi doream un ECHILIBRU. Sa am timp, bani, o relatie frumoasa si sanatate.”

Draga femeie minunata, pentru ca schimbarea celor din jurul tau porneste doar de la tine, de 8 martie alege sa iti faci un cadou care iti va schimba perceptia despre bani pentru totdeauna!

Iti doresc zile minunate si pline de abundenta!

Informaţii suplimentare la:
0742483333 sau office@alexaevent.ro