Curs EFT Nivel 1 si 2 cu Oana Sorescu la Iasi

Care sunt avantajele practicării “EFT”?

 • Nu implica proceduri chirurgicale
 • Nu se folosesc ace
 • Nu se folosesc medicamente sau substanțe chimice
 • Nu se împinge și nu se trage de corpul uman
 • Sunt proceduri inofensive (bateri, murmurări, rotiri de ochi).
 • Milioane de persoane au utilizat EFT și contestațiile sunt sub 1%.

Metoda EFT este usor de invatat, se poate face oriunde si adesea rezultatele sunt imediate. Ea este aplicata si lucreaza pentru oameni de toate varstele.

Certificare

In urma celor 3 zile intensive de curs vei primi o diploma de participare, ulterior vei da un examen, vei prezenta 5 studii de caz si 3 ore de training cu Oana Sorescu in urma carora vei avea Diploma de Practician nivel 1-2 EFT data de Academia lui Karl Dawson, inventatorul tehnicii Matrix Reimprinting.

IN CAZUL CAROR AFECTIUNI DA REZULTATE ” EFT”?

 • Dezechilibre emotionale (frica, furie, frustrare, tristete, gelozie, vinovatie, rusine, ura, dispret etc.);
 • Anxietate/ panica / frici / fobii (vorbit in public, inaltime, serpi, paianjeni si alte insecte, claustrofobie, dentist, ace, ascensoare, zbor, respingere, sex, apa, boala, singuratate, esec, caini etc);
 • Dureri fizice (cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, picioare, dureri generale etc);
 • Afectiuni ( migrene, probleme de vedere, alergii, psoriazis, tensiune, diabet, astm, disfunctii sexuale, problem urinare, sindrom de oboseala cronica).
 • Traume, abuzuri emotionale – probleme feminine, depresii – probleme pediatrice; Controlul dependentelelor alimentare (dulciuri, tigari, alcool, droguri);
 • Blocaje financiare;
 • Probleme relationale.

Unde şi când ne întâlnim?

INVESTITIA TA pentru participarea la curs:

 • 345 euro (1656 ron) – Oferta early bird
 • 500 euro (2376 ron) – pentru plata dupa expirarea datei de early bird

Iasi – 11 octombrie- 13 octombrie 2019

– oferta early bird pana la 30 septembrie –

LOCATIA: locatia exacta se va anunta ulterior persoanelor inscrise

Locul se considera rezervat prin achitarea avansului de 500 ron. Avansul nu este returnabil.

Poti urma acest curs ( EFT nivel 1 si 2) indiferent daca ai participat sau nu la conferinta si workshopul baza.

Cursul este practic, se lucreaza atat individual cat si pe perechi. Vei invata EFT asa cum nu il gasesti pe internet sau in carti si vei experimenta eficienta tehnicilor pe propria ta persoana!

Completezi formularul din site si vei primi factura proforma.

Pentru alte detalii: 0742.48.33.33 sau ne scrii pe office@alexaevent.ro.

Află mai mult!

Esti coplesit de stres? Nu poti trece peste o despartire? Nu mai faci fata cheltuielilor? Esti depresiv constant? Te duci cu sila la serviciu? Te macina vreo boala? Vrei sa rezolvi cauza din spatele tuturor dificultatilor din viata ta?

Sunt doar cateva dintre intrebarile si gandurile pe care le avem, dar unii poate nu stiu cum si cui sa le adreseze, altii nu cred ca se poate face ceva sau nu stiu cum s-o faca.

Primul ETMRA Master Trainer prin EFT&Matrix Reimprinting Academy ,Oana Sorescu este exemplul viu ca se poate si, in sensul acesta, ea iti va impartasi propria-i experienta din ultimii 14 ani.

Afla cum iti redobandesti propria putere si de ce e important sa traiesti in prezent.

Descopera cum poti sa iti creezi propria viata si sa traiesti cu pasiune si entuziasm.

Intelege importanta gandurilor si cuvintelor pe care le rostesti si cum iti influenteaza viata.

Constientizeaza cat este de important sa tratezi cauzele si nu efectele bolilor si ale afectiunilor.

Locul se considera rezervat prin achitarea avansului de 500 ron. Avansul nu este returnabil.

Cum sa-ti controlezi emotiile si sa-ti ajuti sinele sa se vindece?

Eliberandu-ne de sentimentele de izolare si neputinta ajutam acea parte inghetata si traumatizata a sinelui care la un anumit moment dat a decis brusc ca lumea este un loc periculos, sau ca nu este iubit, sau ca nu merita, sau ca ceva este in neregula cu el, sau ca trebuie sa fie, perfect/ bun/ special pentru a fi iubit…Vindecand acele parti ale sinelui care au fost inghetate in timp, cel mai adesea inaintea varstei de 7 ani ne putem elibera de tiparele fixe si limitative care ne blocheaza prosperitatea, relatiile, succesulsi fericirea si care duc la anxietate, fobii si alte probleme emotionale.

Vindecandu-ne pe noi insine, ne vindecam unii pe altii, vindecandu-ne trecutul de fapt vindecam viitorul, personal si colectiv!

Intr-un mod subtil si profund te poti simti mai intreg, mai prezent si mai viu!

Te preocupa nesiguranta zilei de maine? Ai o relatie care nu iti mai aduce fericire sau suferi dupa o despartire? Ai pe cineva drag si vrei sa-l ajuti sa se vindece? Stresul, insomnia si epuizarea te deprima? Fricile si anxietatea iti alunga bucuria de a trai clipa? Simti ca doresti altceva si nu stii ce sa faci? Doresti sa iei o decizie si nu stii cum?

VEI PRIMI argumentele stiintifice ale faptului ca nu genele iti controleaza viata, ci perceptiile tale asupra mediului intern si extern printr-o scurta introducere in Epigenetica – biologia perceptiei (Dr. Bruce Lipton).

VEI INVATA, de asemenea:

– modalitatile de eliminare a barierelor autoimpuse si a convingerilor limitative cu ajutorul puterii gandului si a afirmatiilor pozitive.

– tehnicile de baza de eliberare emotionala (EFT).

CE SUNT ”Tehnicile de Eliberare Emotionala (EFT)” SI DE CE ITI POT VENI IN AJUTOR?

Tehnicile de Eliberare Emotionala (EFT), reprezinta o combinatie intre acupresura chineza si psihologia moderna, un instrument extrem de eficient de imbunatatire a vietii pe multiple nivele: mental, emotional si fizic. Sunt o nouă cale de abordare a sănătății, una dintre cele mai revolutionare descoperiri din domeniul psihologiei si medicinii din ultimul secol.

“Cauza tuturor emotiilor negative este existena unei întreruperi in circuitul energetic al corpului” (G. Craig).”

Intr-adevar, corpul uman are o natură profund electrică, informaia se transmite de-a lungul nervilor prin semnale electrice date de depolarizarea din aproape în aproape a membranei neuronale.

Ganditi-va ca binecunoscutele EEG si EKG se bazeaza intocmai pe înregistrarea activitatatii electrice a creierului și a inimii.

Simpla “bataie” a meridianelor cu varful degetelor insotita de folosirea unor afirmatii are un efect vindecator asupra diferitelor probleme, de la evenimente traumatice pana la o simpla durere de cap ce apare spontan.

Asocierea acestor “batai” cu afirmatii are rolul de a elibera “scurt-circuitul” – blocajul emotional – din campul bioenergetic cu scopul de a restabili echilibrul corpului si mintii.

Cand experimentezi o stare emotionala negativa, de manie, suparare sau teama, creierul intra in stare de alerta. Reactia de tip “lupta sau fugi” este o reactie tipica a creierului vechi sau reptilian, necesara omului de alta data pentru a se proteja de primejdiile de moarte. In zilele noastre, de cele mai multe ori acest mecanism este declansat nu de un factor extern, dar doar de perceptia noastra (emotie negativa, amintire, trauma, convingeri limitative).

CE SPUN OAMENII DE STIINTA DEPRE “EFT”?

Universitatea de medicina Harvard arata ca stimularea punctelor de acupunctura de pe meridianele energetice reduce activitatea amigdalei, hipocampului si a celelaltor parti ale creierului asociate cu teama. In alte cuvinte, E.F.T. opreste aceasta reactie de tip „lupta sau fugi”.

Studii stiintifice demonstreaza scaderea cu 25% a nivelului de cortisol, hormon al stresului, dupa doar 20 de minute de E.F.T. Aceste date devin si mai incredibile daca consideram ca dupa 20 de minute de Psihoterapie Cognitivo-Comportamentala,tehnica de psihoterapie moderna considerata stiintific a fi cea mai eficace, nivelul de cortisol a ramas nemodificat (Dr. Dawson Church).

Curs EFT Nivel 1 si 2

“Emotional Freedom Techniques”

Iasi – 11 octombrie- 13 octombrie 2019

– oferta early bird pana la 30 septembrie –

Locul se considera rezervat prin achitarea avansului de 500 ron. Avansul nu este returnabil.

PROGRAM CURS IASI:

Vineri, 11 octombrie: intre orele 10.00-18.00

Sambata, 12 octombrie: intre orele 10.00-18.00

Duminica, 13 octombrie: intre orele 10.00-18.00

(pauza de masa: intre 13.30-15.00)

– oferta early bird pana la 30 septembrie 2019

Locul se considera rezervat prin achitarea avansului de 500 ron. Avansul nu este returnabil.

Informaţii şi rezervări la:
0742483333 sau office@alexaevent.ro

CE VEI AFLA SI EXPERIMENTA in cadrul acestiu curs:

 • Ve invata Tehnicile de baza de eliberare emotionala-EFT.
 • Legătura dintre meridianele energetice și emoții.
 • Pe ce situații, emoții, sentimente funcționeaza EFT.
 • Știința din spatele tehnicii. Vei afla de ce functionează EFT
 • Care sunt punctele din EFT.
 • Care sunt pașii de urmat în această tehnică.
 • Cum să aplici EFT pentru orice situație.
 • Vei aplica metoda EFT pe probleme specifice din viata ta.
 • Vei invata sa fii Practician si sa lucrezi cu alte persoane ca ghid-terapeut.

Pentru cei care doresc sa aprofundeze si mai mult:

Cursul Nivel 1 si 2 va fi urmat de Curs Nivel 3 pentru practicieni avansati.

DESPRE TRAINER

Oana Sorescu traieste cu bucurie fiecare clipa a vietii fiind perfect sanatoasa, dar asta nu inseamna ca asa a fost tot timpul. Cu ani in urma a fost diagnosticata cu cancer si i s-au dat 2 luni de trait… Aici a inceput totul. A fost momentul cautarilor, a descoperirii, a acceptarii si a intelegerii cauzelor bolii. Au urmat ani de studiu, ruga si meditatie, precum si vindecarea totala.

Momentul culminant si declansator de vindecare a fost atunci cand a inteles ca tot ceea ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre, depinde doar de noi, depinde de felul in care noi percepem realitatea, de convingerile si credintele noastre. Toate emotiile negative (nemultumirea, frica, grijile exagerate, invidia, gelozia, tristetea, neincrederea, nehotaririle) frustreaza corpul si dezvoltarea lui, creand dezechilibre energetice. Noi suntem energie pura si bolile apar in urma dezechilibrelor energetice si numai de noi depinde vindecarea si bucuria unei vieti sanatoase.

In tot acest timp, a studiat diferite domenii din medicina alternativa: medicina vibraționala, noua medicina germanica a Dr. Hamer, studiile Dr. Hulda Clark, remediile florale Dr. Bach, calatoria lui Brandon Bays, lucrarea lui Katie Byron, afirmatiile lui Louise Hay, despre Thetahealing, tehnica de vindecare inventata de Vianna Stibal, terapia cu ingeri, Doreen si Charles Virtue, tehnici de eliberare emotionala(E.F.T.), precum si studiile si lucrarile: Dr. Hulda Clark, Dr. David Hawkins, Katie Byron, Wayne Dyer, Bruce Lipton, Eckart Tolle si Louise Hay.

Pasiunea studiului a fost data in mod deosebit de metamedicina, stiinta care ne invata cum fiecare simptom si boala aduc un mesaj despre lumea noastra interioara si metodele ei practice, care ne ajuta sa evoluam, sa ne depasim conflictele, si sa rezolvam sau sa prevenim bolile fizice.

CALIFICARILE TRAINERULUI:

– Primul EFTMRA Master Trainer din Romania

– EFTMRA Matrix Reimprinting Trainer

–Trainer’s Trainer EFT prin EFT&Matrix Reimprinting Academy (EFTMRA)

– Primul Trainer EFT din Romania (EFTMRA)

– Practician Matrix Reimprinting prin E.F.T cu Karl Dawson (inventatorul tehnicii)

– Practician avansat E.F.T. (nivelul 1,2,3) cu Andrew Lewis si acreditare internationala AAMET (www.aamet.org)

–Quantum Touch Releasing Livello 1-3

–Advanced DNA ThetaHealing Practitioner

– Consilier pentru dezvoltare personala (acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale)

– Formator (acreditat de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale)

– Practician in Terapia cu Ingeri (Certified Angel Practitioner), certificat de Charles Virtue

– B.F.R.P (Atestat international obtinut de la Dr.Eduard Bach Centre)

– PSYCH-K Basic Workshop, cu Marina Riemslagh Certified PSYCH-K Instructor

– Diploma de masaj bioenergetic

Informaţii şi rezervări la:
0742483333 sau office@alexaevent.ro