Timp ramas!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

26 iulie 2019

18.30-20.30

Investitie: 30 lei – se achita la intrare in baza rezervarii pe formularul de mai jos.

Locatia – Iasi, Hotel International Palas

ATENTIE! Accesul minorilor nu este permis!!

Scopul conferintei este acela de a transmite informatiile de baza pe tematica discutata. Conferinta este urmata de un curs de 2 zile pe tematica Emotiile si Boala. Detalii complete cu privire la curs aici

                     Sănătatea și boala, două subiecte despre care se poate vorbi ore în șir din diverse abordări. Se poate vorbi despre sănătatea corpului fizic, despre cum să-l îngrijim, cum să îl menținem în formă, cum să ne menținem în stare de bine. Dacă toate acestea lipsesc, apare starea de rău, de slăbiciune, care afectează viața în sens negativ; iar asta o numim boală. Dar sănătatea și boala nu apar doar la nivelul corpului fizic, ci se adresează și celorlalte niveluri ale omului: emoțional, mental, psihic, sufletesc spiritual, divin. Că emoțiile îmbolnăvesc, se știe deja. În conferința anterioară am povestit despre asta, iar cei care au participat la atelier au început să înțeleagă și să aplice în practică recunoașterea emoțiilor și ștergerea „programelor”. Doar că, de multe ori, o boală sau un comportament nociv sunt moștenite din familie, iar ele duc la aceleași boli. Se spune că sunt boli ereditare. În realitate, se moștenește stilul de viață și sistemul de gândire. Dacă într-o familie predomină furia, membrii au probleme cu colecistul (fierea), sau cu pancreasul.

                  Dacă există frica zilei de mâine, vor fi mai multe cazuri de probleme la rinichi, etc. Părinții transmit prin codul genetic toate trăirile lor, toate emoțiile pe care le-au experimentat până în momentul concepției copilului. Tot ce au știut părinții, cu bune sau cu rele, se transmite în materialul genetic pe care îl conțin ovulul și spermatozoidul. Copiii sunt, dacă vreți, varianta îmbunătățită a părinților lor, un fel de Windows 10. Ei știu tot ce știu părinții, doar că mai bine. Dar, în materialul genetic primit de copii se află și problemele nerezolvate ale întregului arbore genealogic. De aceea, tot ceea ce nu a fost conștientizat de părinți și rezolvat, se va transmite generației următoare prin boli. Mai multe despre acest subiect te invit să afli participând la conferința cu tema descrisă, ce va avea loc vineri, 26 iulie 2019, la Hotel Internațional Iași.

Iar despre identificarea programelor și ștergerea lor vom vorbi la atelierele de sâmbătă, 27.07 și duminică, 28.07, găzduite de BCU.

Ești așteptat cu drag!

ATENTIE! Conferinta este un eveniment separat de seminarul din 27-28 iulie! Pentru inscrierea la seminarul de 2 zile intrati aici

Află mai mult!