Timp ramas pentru inscriere!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Omul se naște o persoană și devine o personalitate. Personalitatea este ceea ce poate arata omul în lume despre sine. Istoria de viață ne modelează comportamentele, atitudinile, valorile. Venim în această lume cu un anumit bagaj, o moștenire spirituală a neamului și totodată doar cu cele cinci simțuri, cu care ne descurcăm foarte bine, punem lumea în mișcare, se învârte în jurul nostru pentru a ne îndeplini nevoile.

Învățăm emoțiile sau ele sunt deja acolo prin moștenirea genetică? Unii afirmă că ne ascundem în spatele unei măști, ca și când am fi niște infractori, vrem să devalizăm banca de fericire a omenirii, să furăm cât mai mult, să manipulăm pentru a ne umple desagii de împlinire și iluminare, prin metode oculte.

De ce să plecă de la astfel de viziuni asupra omului, a umanității sale? Când am putea pleca de la pudoare, demnitate, autenticitate și responsabilitate și libertate.  

Există o mască! Nu cea a infractorului sau a escrocului. Ci aceea ce protejează ce este cel mai sensibil, delicat, diafan în om, partea spirituală.

  • Ce este mintea ?
  • Cum apar emoțiile? De ce fugim de ele? Care este mesajul emoțional?
  • Cum apare suferinţa şi ce facem greşit în mintea şi cu emoţiile noastre?
  • Cauzele suferinţei emoţionale. Oare sunt anumite cauze sau anumite procese, ori amândouă?

Poți găsi răspunsurile la aceste întrebări și la multe altele participând la această tabăra de dezvoltare personală.

Vom îmbina plăcut lucrul cu propria persoană cu plimbări în natură, drumeţii, meditații, bună dispoziție, jocuri, în compania unor oameni plăcuți, prietenoși şi interesați de aceleași lucruri ca şi tine.

Tematica va aborda modul în care ne-am structurat comportamentul față de celălalt și față de propria persoană, importanța pe care am acordat-o emoțiilor, dinamica luării deciziilor atunci când întâmpinăm o dificultate emoțională, un blocaj sau starea de „luptă sau fugi”.

  • Amintire, emoție, decizie
  • Emoție, convingeri limitative
  • Fugă de suferinţă
  • Vindecarea trecutului
  • Emoția un spațiu al informației
  • Mintea și locul ei în lumea persoanei

Atelierele de lucru vor face referire la problematici  ale trecutului legate de emoție și luarea deciziilor, integrarea evenimentelor dureroase sau mai puţin plăcute  din viaţa noastră, punând bazele unui comportament sănătos, pentru a trăi o  viața valoroasă, împlinită și cu sens. Vom aborda sistematic fiecare situație de viață, pornind de la ceea ce te deranjează, supără, creează dificultate în prezentul tău.

Şase ore de curs pe zi de dezvoltare personală şi conştientizare a propriilor atitudini, de remodelare şi armonizare, împărţite în două ateliere de câte trei ore, dimineaţa şi după amiaza. Atelierele vor cuprinde exerciţii de energizare, exerciţii de relaxare, discuţii libere, jocuri de rol, meditaţii şi filme tematice.

TRAINER:  Ionel BACIU
            Psiholog, psihoterapeut, formator acreditat ANC, coach , cu experienţă de peste douăzeci de ani în terapie individuală şi coordonare de grupuri de dezvoltare personală prin cunoaştere de sine, Practician tehnici de eliberare emoțională EFT nivel 1,2,3 & Matrix reinprinting.

LOCUL DESFĂŞURĂRII: vilă în Balvanyos sau Tușnad, jud. Covasna

PERIOADA: 12.08.2019 – 18.08.2019

Numărul de locuri este limitat la maxim 20.

Costurile de cazare: 35-50 RON pe noapte de persoană în camere de două sau trei locuri cu baie proprie, dacă cineva dorește să locuiască singur în cameră este posibil, cu achitarea costului integral al camerei de două locuri.

Masa: trei mese pe zi, aproximativ 200 RON pentru toată perioada de şapte zile.

Cost cursuri: 800 RON de persoană, (vârsta minimă – 18 ani).

Telefon 0734 510 106, 0722 735 231,