Curs Brasov. Relatiile Toxice si Relatiile Karmice cu Anatol Basarab

Cand?

15-19 iulie 2019

18.00-22.00

Unde?

Brasov – locatia se va transmite celor inscrisi. Rezervarea ferma se face in baza avansului de 250 lei. Pentru inscrieri, completati formularul de contact.

Ne place sau nu, sanatatea, fericirea, succesul nostru in orice moment al vietii, sunt rezultatul relatiilor pe care le avem cu persoanele pe care le întâlnim si cu care interactionam cel mai des. Tabloul este dinamic, persoanele se schimba, dar ati remarcat ca profilul lor este asemanator, nu-i asa? Ati ales si alegeți conștient, voluntar oamenii din jur? Relatiile cele mai cronofage sau cele mai sunt solicitante emotional pentru tine sunt premiere ale vietii tale spirituale sau sunt relatii karmice?

Ce sunt relatiile karmice si cum ne influenteaza viata?

„Omul este din natură o fiinţă socială, pe când antisocialul este ori un supraom ori o fiară… Totodată, este clar de ce omul este o fiinţă mai socială decât orice albină şi orice fiinţă gregară; căci natura nu creează nimic fără scop (Aristotel in “Politica”)

Obiectiv general: Dobandirea tehnicilor suficiente si necesare pentru managementul relatiilor si atingerea optimului vietii emotionale.

Teme abordate:

– Relatiile karmice. Cum le recunoastem.

– Sfera afectiv emotionala: definitie, rol, mecanism, dirijare

– Dezechilibrele emotionale

– Harta durerilor emotionale din corp

– Cele trei otravuri: ura, mania si gelozia

– Relatii create versus relatii karmice

– Echilibrarea karmică a relatiilor distructive anterioare

– Omul, creatorul propriilor boli

– Relatiile toxice: definitie si tipologie

– Tehnici de destructurare a relatiilor toxice

Investie: 950 lei. Rezervarea ferma se face in baza avansului de 250 lei. Detalii la 0742483333. Pentru inscriere si primirea detaliilor de plata avans, rugam sa completati formularul din  pagina.