Curs Intensiv: Eliminarea Implanturilor Energetice si Importanta Protectiei Energetice

Implanturile energetice pot fi de origine terestră sau extraterestră. În oricare din cazuri, implanturile pot fi de control sau de ajutor, menite sau nu sa activeze anumite capacități. Depinde de cine le pune. Sunt implanturi pe liniile axio-tonale ale planetei ce se activează progresiv în această perioadă în circuitul interior al ființei umane cauzând deterioararea biologică progresivă.
Când sunt activate complet, cauzează moartea biologică și conștiința corpului astral este atrasă în matricea fantomă, regiune decăzută a spectrului de lumină a planurilor joase.

În cadrul cursului vom vorbi despre importanța eliberării de implanturile energetice de control, care nu ajută ființa să evolueze spiritual și sunt menite să controleze și să limiteze conștiința umană.

Vom elabora tipologiile de implanturi energetice și scopurile distincte precum și metode reale și practice de anihilare, eliminare și eliberare a implanturilor subtile.

Vom vorbi nu doar despre implanturile vizibile în planul material, ci invizibile pentru ochiului fizic, provenite din alte planuri și dimensiuni, introduse cu scopul îndepărtării noastre de la Adevărul Suprem, de la Calea către Ascensiune.

Implanturile energetice sunt dispozitive de limitare spiritual, sunt bariere vibratorii împotriva ridicării vibrațiilor și evoluției tale, fabricând realități false, limitându-ți accesul către Spiritul tău Superior.

Implanturile energetice sunt mecanisme de control extern care vor să te mențină într-o realitate duală (este un mecanism colectiv impus întregii umanități) și unul din scopurile acestora este să absoarbă energia oamenilor și să îi deconecteze de la izvorul suprem al lui Dumnezeu.

Indiferent de formă și scopuri, implanturile pot fi simple sau sofisticate, vechi sau de ultimă generație, pot avea forme diferite și pot reprezenta karme sufletului pe care le cărăm cu noi dintr-o încarnare în alta.Ele au fost introduse în timpul capturării în diferite vieți sau între vieți și ca și rezultat al acestor implantări continue avem omul modern, total lipsit de spiritualitate și fără nicio legătură cu natura din care provine și se alimentează, fără a fi conștient de marea lui putere spirituală.

Vom vorbi despre importanța eliliberării de aceste implanturi și importanța protecției energetice pentru a putea să îți dezvolți o imunitate energetică spirituală care să te mențină protejat și integrat în Scopul Divin al Vieții tale.

Odată ce te-ai eliberat de implanturile energetice, ai nevoie să știi să te protejezi în viitor față de oricefel de intruziuni străine menite să îți controleze Conștiința și Viața!

PROTECȚIA ENERGETICĂ are un rol esențial în ascensiunea ta spiritual și în atingerea și menținerea stării energetice de echilibru și armonie la nivel: fizic, emoțional, mental și spiritual.

Tu ce crezi, ai nevoie de protecție energetică față de implanturile energetice?

Hipersensibilitatea la vibrațiile înconjurătoare,(vibrații ale persoanelor cu care interacționezi, vibrații emanate în anumite locuri etc), necesită formarea unei imunități psihologice si aurice statornice, care să te apere de influenţa plasărilor de informaţii străine.

Vom vorbi despre necesitatea PROTECȚIEI SUBTILE ENERGETICE ÎN NOILE ENERGII, DIMENSIUNI, TIMPURI și cum anume să ne protejăm.

E bine să știți că orice persoană aflată pe o cale spirituală, poate avea potenţialul să atragă influenţele negative, care vor încerca să-i oprească munca sau progresul.

Datorită potenţialului său energetic crescut, a investigaţiilor şi cercetărilor pe care le face, practicantul aflat pe o cale spirituală declanşează impulsuri generatoare de evenimente si uneori, poate determina redirecţionarea unor energii negative spre el, provocând sau atragand entităţile malefice.

Vom prezenta tehnici și metode PRACTICE de PROTECȚIE ENERGETICĂ, printre care:

1. PROTECȚIA CORPULUI FIZIC
2. PROTECȚIA INIMII, A DIFERITELOR ORGANE ȘI SISTEME DIN CORP
3. PROTECȚIA CUPLULUI – forme de protejare a relației de cuplu și a diferitelor relații personale
4. PROTECȚIA COPIILOR ȘI A FAMILIEI
5. PROTECȚIA AMBIENTALĂ – a casei, a biroului, patului, a mașinii, etc.
6. PROTECȚIA ÎN SPAȚII AMBIENTALE SPECIFICE – spații publice, aglomerări urbane, grupuri sociale mari și mici, locații specifice (mall-uri, market-uri)
7. PROTECȚIA FINANCIARĂ – personală, de familie, a afacerilor etc.
8. PROTECȚIA TEHNOLOGICĂ – realizarea multiplelor forme de protecție personală sau de grup cu ajutorul tehnologiilor.
9. PROTECȚIA ANCESTRALĂ – curățarea întregii linii ancestrale.

DIN METODELE PREZENTATE ÎN CADRUL CURSULUI:
Ø Legile Universale ale PROTECȚIEI ENERGETICE
Ø Codurile protecției energetice
Ø De unde ne luăm energia fără să îi vampirizăm pe cei din jur
Ø Cum ne putem apăra de hoții de energie
Ø Influența gândurilor și emoțiilor asupra ADN-ului în PROTECȚIA ENERGETICĂ
Ø Atribute activ-defensive, și metodologii specifice de protecție bio-energetică și spirituală
Ø Metode simple de menținere intactă a spațiului propriu psihic în situații inconfortabile și intimidante
Ø Protecția personală față de personalități puternice
Ø Crearea de vibrații pozitive în jurul persoanelor, spațiilor, obiectelor
Ø Tehnici simple de generare a energiei pozitive ce te fac mai fericit, mai încrezator, și plin de succes în toate acțiunile realizate
Ø Metode și măsuri de contracarare a influenței nefaste a entităților negative
Ø Metode operaționale specifice de acțiune în cazurile în care au loc asupra persoanei acte de magie neagră, vrăjitorie, blesteme, deochi
Ø Sisteme de evaluare, prevenire, protecție
Ø Metode de întreținere și menținere constantă a PROTECȚIEI ENERGETICE
Ø Tehnici avansate de purificare – personală, ambientală – toxine mentale, toxine ambientale și metode de întreținere și purificare a aurei
Ø Ritualuri zilnice de PROTECȚIE ENERGETICĂ
Ø Dispozitive de purificare și protecție
Ø Tehnica de protecție “ACUM”
Ø Tehnici de protecție științifico-medicale, tehnologice (psihotronice), energetice, religioase, ezoterice, angelice.

Cursul va fi susținut de psiholog Stelian Chivu împreună cu parapsiholog Gigi Chivu, terapeuți și îndrumători spirituali cu o experiență de peste 30 de ani în practici de vindecare, protecție și echilibrare energetică, inventatorii PIRAMIDEI DUBLE SUSPENDATE din Galați, unică în Europa, și a sistemului de vindecare GENERATOR DE ENERGIE 0 GENENZO.

Detalii organizatorice si costuri!

6 octombrie 2019

11.00-18.00

Str Lunga nr 250 etaj 3

Cost: 200 lei – se achita in avans pentru rezervarea ferma. Apasati pe butonul de rezervare pentru inscriere si veti primi SMS cu detaliile de pentru plata cursului!

Alte informatii la 0742483333 sau office@alexaevent.ro