Timp ramas pentru pretul redus!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
  • 11 martie 2019

  • Orele 18.00-21.00

  • Locatia: Str. Lunga nr 250, etaj 3, Brasov

  • Investiţia ta la acest eveniment este de 100 de lei pentru plata anticipată sau 150 de lei în ziua evenimentului. Numărul de locuri este limitat iar ocuparea lor se face în ordinea înscrierii.

Face Keys România si AlexaEvent te invită luni, 11 martie 2019, la workshop-ul introductiv în Face Reading. Acesta este un workshop despre comunicare, dezvoltare personală, profiling şi morfopsihologie. Interpretarea trăsăturilor faciale este una dintre primele forme de comunicare între oameni. Precede orice cultută sau formă de scriere şi chiar limbajul articulat. Face Keys este metoda care îmbină informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii (chineză, arabă, indiană, europeană) cu informaţii moderne, verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre, ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica, antropologia sau fiziologia.
Face Reading-ul, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în toate domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală. Face Reading-ul este un instrument valoros în comunicarea zilnică:
       Comunicarea cu clienții dvs.:
– Indiferent de câmpul în care lucrați, veți învăța cum să utilizați citirea feței pentru afacerea dvs.
– Aflați ce conduce oamenii să cumpere
– Învățați cum să construiți încredere și înțelegere
– Învățați să mediați și să negociați
– Aflați cum să vă adaptați strategia de comunicare
– Folosiţi timpul eficient atunci când vorbiți cu cineva.
          Comunicarea între colegi:
– Toată lumea este afectată de viața de zi cu zi – învățați cum să vă poziționați atunci când vă apropiați de colegi, șefi sau angajați
– Cel mai bun mediu de lucru este cel în care comunicarea este eficientă
– Aflați cum puteți menține relații sănătoase
– Aflați cum să vorbiți și cum să modulați tonul vocii, pentru a vă asigura că sunteți înțeles
– Aflați de ce ne place o persoană sau nu, la prima vedere
– Departamentele diferite din companie vorbesc limbi diferite!
Învăţaţi cum să vorbiţi pe limba fiecăruia.
            Comunicarea cu partenerul dumneavoastră.:
– Înțelegeți rapid trăsăturile de personalitate ale partenerului
– Vedeți în câteva secunde când există ceva ce îl afectează
– Aflați cum să utilizați cuvintele care să vă conecteaze cu cealaltă persoană
– Descoperiți nevoile celor apropiați.
             Comunicarea cu prietenii:
– Aflați cum să discutați cu prietenii, deoarece nu toți oamenii preferă să audă aceleași tonuri sau informații
– Aflați ce conduce oamenii să reacționeze și cum o vor face
– Descoperiți ce cuvinte să utilizați pentru a vă conecta mai bine
– Veţi înţelege oamenii, deci nu veţi mai judeca
– Vezi cum îşi rezolva problemele de zi cu zi cei din jur
                Comunicarea cu copiii sau generațiile tinere:
– Probabil ați auzit despre „lupta dintre generații” – nu există nicio lupta! Este doar o problemă de comunicare; nu vorbești limba părinților tăi, copiii tăi nu vor vorbi pe a ta. Societatea şi tehnologia evoluează mai repede decât mușchii faciali și emoțiile.
– Dacă sunteți părinte sau profesor, veți învăța cum să vedeți ce este în mintea tinerilor, ce îi tulbură și cum se descurcă cu societatea în continuă schimbare.
            Comunicarea cu eul interior sau autocunoaşterea:
– Citirea chipului este un instrument valoros pentru auto-cunoaștere. Cultura și societatea ne învață cum să miţimt, să exagerăm, sau cum să construim o realitate diferită. În timp, este posibil ca o minciună, acceptată de majoritate, să devină un adevăr pe care şi noi îl acceptăm fără să-l punem la îndoială. Există o parte din noi pe care nu o putem minți – subconștientul nostru. Din fericire, mintea noastră subconștientă este responsabilă pentru mai mult de 90% din mișcarea musculară facială. Ea este responsabilă pentru forma pe care o are faţa noastră și de aceea aceasta va spune întotdeauna adevărul.
Ce vei învăţa şi vei putea aplica imediat după workshop?
• Împărţirea feţei – cum să-ţi adaptezi stilul de comunicare în funcţie de trăsăturile de personalitate ale celui din faţa ta.
• Cum să recunoşti un introvertit şi un extrovertit şi cum îi abordezi pentru a creşte eficienţa comunicării.
• Unde vedem şi cum se măsoară nivelul de gelozie al oamenilor.
• Cu câtă intensitate resimt oamenii situaţiile emoţionale.
• Unde se văd agresivitatea şi violenţa şi cum ne păzim de ele.
• În ce plan al vieţii resimte cel din faţa ta stresul. Cum comunici mai bine în funcţie de acest aspect?
• Cum să recunoşti şi să măsori nivelul de frustrare din viaţa oamenilor. … plus multe altele!
Dintre temele abordate în cadrul acestui workshop amintim:
• Faţa – oglinda a ceea ce trăim, a ceea ce suntem
• Ce este fizionomia – scurtă istorie
• Subconştientul
• Modul în care creierul controlează muşchii feţei
• Simetria facială şi rolul ei în evoluţia umană
• Comunicarea nonverbală şi evoluţia ei odată cu societatea umană
• Împărţirea feţei, ce putem afla la o primă privire despre personalitatea celui din faţa noastră
• Mecanisme musculare care afectează forma şi poziţia ochilor – exemple
• Ce forme de ochi apreciază doamnele? Dar domnii?
• Unde vedem nivelul de agresivitate sau de violenţă pe faţa omului?
• Câte ceva despre frustrări – sunt vechi sau recente?
• Prezentarea cursului intensiv de fizionomie Face Keys În cadrul acestui work-shop sunt, desigur, acceptate şi încurajate întrebările legate de fizionomie şi de corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, dar nu numai.
Cine susţine acest eveniment?
Alexandru Bocunescu – Fondator al Face Keys România și creator al metodei Face Keys® de corelare a personalității cu trăsăturile feței
– Analist comportamental certificate ZIVAC® – Membru al echipei de cercetare a stările alterate de conştienţă în cadrul Academiei Europene de Hipnoză, hipnoterapeut
– Trainer în cadrul Human Institute Behavior Center
– Reprezentant medical pentru MediConsult®, producător de echipamente de terapie cu câmp electromagnetic pulsatoriu
– Economist cu experiență în transport maritim, vânzări, marketing și resurse umane.
– Consultant pentru orientarea în carieră
– Consilier pentru dezvoltarea personală
– Formator, speaker şi conferenţiar
“Am început cu studiul fizionomiei arabe şi fascinaţia a fost atât de mare încat mi-am dedicat în totalitate timpul studiului tehnicilor de comunicare nonverbală. Am continuat cu studiul fizionomie chineze, europene, indiene studiez în continuare tot ce este legat de face-reading şi de corelarea trăsăturilor faciale cu cele de personalitate.. Face Keys este o metoda care ţine cont de informaţia adunată în mii de ani din mai multe culturi ale lumii – chinezi, arabi, indieni, europeni – dar care oferă informaţii verificate de ştiinţele unanim acceptate ale zilelor noastre ca psihologia, sociologia, genetica, biomecanica, antropologia sau fiziologia. Am descoperit că, reduse la esenţa lor, toate tehnicile de citirea feţei au un numitor comun. De fapt, cred că citirea feţei precede orice cultură în sine, orice altă formă de comunicare deci orice formă de scriere sau de limbaj. Mimica a fost printre primele forme de comunicare între oameni şi poate de aceea faţa are cel mai mare rol în comunicarea nonverbală, în zilele noastre. Cititul feţei, sau corelarea trăsăturilor faciale cu personalitatea, îşi găseşte azi aplicabilitate în tote domeniile la care vă puteţi gândi, fie că vorbim de lumea business-ului, fie de dezvoltarea personală. Fie că o facem inconştient, fie că este un act conştient, cu toţii ştim să interpretăm mimici, gesturi sau ştim ce emoţii sunt exprimate cu ajutorul muşchilor feţei. Am început să predau şi să-i învăţ şi pe alţii să citească feţe sub deviza că nu vreau să induc pe nimeni în eroare. Procesul meu de învăţare şi de dezvoltare continuă şi este alimentat de oamenii pe care îi învăţ să facă primii paşi pe acest drum. Sunt convins că viaţa oricui se schimbă, atunci când învaţă să folosească metode de comunicare, vechi de când lumea, dar aduse în prezent. Îi priveşte altfel pe cei din jur, dar se vede altfel şi pe sine, “altfel” însemnând fără măşti, fără zâmbete de complezenţă. Capătă abilitatea de a vedea cum este cu adevărat un om, de ce a ajuns aşa şi cum poţi face comunicarea mai uşoară.”
Investiţia ta la acest eveniment este de 100 de lei pentru plata anticipată sau 150 de lei în ziua evenimentului. Numărul de locuri este limitat iar ocuparea lor se face în ordinea înscrierii. PS – Cunoşti persoane care ar putea fi interesate? Trimite-le şi lor invitaţia la acest eveniment, îţi vor mulţumi!
Detalii şi înscrieri se pot face şi la 074283333 sau office@alexaevent.ro