Workshop: Despre feminitate – cum sa devii o femeie pretioasa si feminina

Feminitatea…un cuvant atat de frumos si nobil!
Ce inseamna cu adevarat, feminitatea, in zilele noastre?

Daca ne uitam la printesele, reginele de odinioara, le putem citi feminitatea pe chip. Ce au ele? Nu este vorba neaparat de frumusete, cat de energia si atitudinea lor.
Au blandete, rafinament, senzualitate, sunt pretioase, au noblete, eleganta, stima de sine si inredere in valoarea lor…

O femeie care si-a dezvoltat puterea feminina, crede-ma, nu mai are nimic de demonstrat.

Ea nu mai traieste incrancenata, ca sa demonstreze ceva cuiva. Ea traieste libera de opiniile celorlalti, ea este fericita, multumita si impacata de viata ei. Ea este fericita cu ea insasi.

Ea stie ca oamenii vin si pleaca din viata ei, dar vocatia si telurile ei trebuie sa ramana neatinse. Pentru ea, misiunea ei este sacra.

Nimeni si nimic nu este mai important pentru o femeie trezita decat realizarea vocatiei, a dorintelor si a misiunii personale.

Insa, pentru a realiza tot ce ne dorim, avem nevoie de foarte multa energie. Energia pe care o ai acum nu-ti ajunge pentru a realiza tot ce ti-ai propus. Poate abia iti ajunge energia pentru ce ai de facut acum, dar apoi pentru cate lucruri iti doresti…

Energia este cel mai pretios lucru din lume. Mi-am dat seama ca, fara energie, nu reusesti sa faci nimic, poti chiar sa ai tot timpul din lume…doar energia este ceea ce te misca, ceea ce te pune in miscare, este motorul si forta interioara. Si atunci cand e feminina, esti pe calea cea buna. In strategii masculine nu vei reusi sa-ti gasesti satisfactia si fericirea.

Tocmai de aceea, draga mea, te invit sa descoperim cum ne putem amplifica energia feminina, devenind de neoprit! Si vom descoperi, bineinteles, cum sa fim adevarate femei feminine…

Vom face foarte multe practici si exercitii prin care vei descoperi cum sa iti amplifici energia, vom descoperi cum anume pierzi energie foarte usor, vomface diferenta dintre energia feminina si cea masculina si vom descoperi cum anume poti sa iti mentii mereu energia sus! ♥

Vei invata cateva secrete care iti vor schimba viata!

Va asteptam cu drag,
Diana”

Bilet workshop – 50 lei. Rezervarea ferma se face prin plata in prealabil a celor 50 lei! Pentru inscriere, rugam sa completati formularul de “Contact” si revenim cu detaliile pentru plata workshop-ului.

Pentru alte detalii si informatii va rugam sa ne contactati la 0742483333 sau sa ne scrieti pe office@alexaevent.ro

Trainer: Diana Pirje

Sunt psiholog, fondatoare a site-ului si conceptului personal Diana Pîrje, avand drept obiectiv sa inspir tinerele fete sa  isi descopere fericirea si puterea interioara fara a mai fi victimele circumstantelor, a altor persoane, a relatiilor esuate sau a societatii consumeriste. “ Avem puterea sa stralucim din interior si sa  ne cream realitatea pe care ne-o dorim, pe care am visat-o de mici copileSecretul este doar sa credem in noi “. Am absolvit  Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei ( din cadrul Universitatii Bucuresti ), si in prezent sunt studenta la master la Psihologia Sanatatii – Cercetare clinica si Optimizare comportamentala.

Sunt pasionata de dezvoltare personala, mai ales in nisa feminina, incluzand tot ce tine de feminitate, stil, atitudine, beauty si lifestyle.”