Invitație la Curs și Seminar

Acest eveniment la care ești invitat să participi este mult mai mult decât un curs, este un spectacol al vieții așa cum este ea, așa cum ne place sau cum nu ne place, este o oglindă a noastră, a fiecăruia.

Participând la acest eveniment ai șansa să identifici tiparele comportamentale pe care ni le-am creat, ai șansa de a îți schimba modul de a vedea viața și pe cei din jur, de a te reconecta cu ființa ta interioara, de a redescoperi imensul potențial pe care îl ai.

Crina îți va vorbi despre ceea ce ea a trăit, a experimentat, a învățat și a aplicat pe calea autocunoașterii și autovindecării. Aceste cunoștințe le-a adaptat și împărtășit celor peste zece mii de beneficiari ai sesiunilor de consiliere individuală și de grup pe care le-a susținut în ultimii douăzeci de ani de practică medicală și terapeutică.

Într-un mod deschis, cu o exprimare liberă, Crina te va purta prin spectacolul vieții și îți vei extinde limitele, vei sparge barierele și constrângerile care te limitează, iți vei schimba percepțiile și modul de a privi viața și vei găsi noi căi de explorat către ființa ta interioară, către bunăstarea, sănătatea, bucuria și pofta de viață pe care ți le dorești pentru tine și pentru cei dragi ție.

De ce curs și seminar?

 • pentru că înveți totodată lucruri teoretice pe care ai ocazia să le pui în practică
 • pentru că interacționezi direct cu Crina și exersezi tehnicile pe care ea le folosește
 • pentru că poți afla răspunsuri și îndrumări specifice provocărilor tale pe calea autocunoașterii și autovindecării  

De ce să participi la acest eveniment

Te regăsești într-una dintre situații descrise mai jos?

 • ai un diagnostic medical și cauți cea mai bună metodă să te însănătoșești
 • ai urmat un tratament medical care nu a dat rezultatele dorite
 • simți că vindecarea ta se află dincolo de limitele medicinei clasice
 • vrei să descoperi mijloace complementare de vindecare
 • îți este teamă că ai să te îmbolnăvești
 • dorești să previi apariția bolilor de care au suferit părinții sau rudele tale
 • ești părinte și te întrebi “de ce se îmbolnăvește copilul meu?”
 • îți este teamă de microbi, de virusuri, de bacterii
 • vrei să previi anumite boli declanșate de stres și conflicte emoționale
 • dorești ca starea ta de sănătate fizică și emoționala să fie în controlul tău
 • vrei ca viața ta să fie mai bună
 • vrei să îmbunătățești relațiile cu familia, copiii, partenerii, colaboratorii
 • ai sentimentul că nu ești înțeles pe deplin de cei din jurul tău
 • te simți blocat în a te manifesta pe deplin
 • vrei să afli cum convingerile limitative și tiparele emoționale afectează starea de sănătate
 • vrei să afli cum gândurile îți influențează starea de sănătate

Vino să cauți răspunsurile și îndrumările de care ai nevoie alături de dr. Crina Vereș și de ceilalți participanți la acest eveniment pe parcursul a două zile de curs și practică.

BRAȘOV

23-24 Februarie 2019

Locația: Lux Divina, Str 13 Decembrie nr 96, sala Lux Divina 2

Ce înveți?

 • devii conștient(ă) de capacitatea de autovindecare a ființei tale și descoperi cum o poți accesa
 • înțelegi mecanismul prin care aproape orice boală este declanșată de un conflict emoțional
 • descoperi care este legătura dintre diferite tipuri de boli și gândurile care le-au generat
 • ​înveți să faci diferența dintre conflictul biologic și conflictul psihologic
 • ​înveți să aplici tehnici de echilibrare emoțională
 • lucrezi direct cu Dr. Crina Vereș, expert în Noua Medicină Germană, ea însăși vindecându-se de boli grave precum cancer de colon și leucemie
 • aplici nouă metode de autovindecare fizică și emoțională pentru a obține starea de sănătate pe care ți-o dorești

La acest curs ai ocazia să înveți despre Noua Medicină Germanică și să practici nouă metode (tehnici) care sunt o sinteză din multitudinea de tehnici și exerciții practice descoperite și predate de diverși deschizători de drumuri și formatori în domeniul AutoCunoașterii și AutoVindecării pe care Crina Vereș le-a învățat, le-a experimentat pe sine și le-a adaptat nevoilor individuale ale celor pe care i-a consiliat.

Află mai mult!

Noua Medicină Germanică

Cursul este structurat în jurul conceptelor Noii Medicine Germanice create de dr. Ryke Geerd Hamer care se bazează pe cercetări științifice ce demonstrează corelațiile dintre:

 • originea și caracteristicile oricărui șoc emoțional care generează un conflict biologic

 • zona din creier afectată de fiecare șoc biologic

 • organul din corp și structura lui specifică (în funcție de natura conflictului biologic) pe care creierul le folosește în adaptarea la șocul respectiv și la supraviețuirea organismului

Noua Medicină Germanică arată cum fiecare șoc declanșează un program biologic cu sens și scop de adaptare și supraviețuire a individului sau a speciei și implică de fiecare dată psihicul, creierul și o anumită componentă a corpului.

 • orice șoc (dramă) trăită de către o persoană duce la afectarea unei părți a creierului și implicit la afectarea funcționării sau/și a structurii acelor țesuturi/celule/organe din corp a căror funcție este controlată de zona de creier afectată

 • modificările structurale sau funcționale au scop de adaptare și supraviețuire a persoanei la noua situație și sunt fie proliferare (înmulțire, creștere celulară), fie ulcerație a țesutului (diminuare a numărului de celule), fie blocare de funcție, paralizie sau contracție

 • odată ce șocul / evenimentul dramatic este depășit, țesuturile intră în etapa de reparație, își modifică din nou funcția și/sau structura parcurgând fenomenul invers celui din faza de șoc activ

Arbori Genealogici, Linia Vieții, Ciclicități

Trasându-ne Arborele Genealogic ne dăm seama de relațiile dintre noi și membrii familiei, de coaliții, opoziții, de anumite convingeri de viață și de diverse tipare de gândire și de acțiune ale noastre și ale neamului nostru. Învățăm astfel să identificăm conflictele și dramele pe care le-am preluat inconștient de la părinții noștri, le conștientizăm și le alchimizăm înainte de a se transforma în boli grave sau punem bazele vindecării lor în cazul în care boala este deja manifestă.

Linia Vieții cu poziționarea evenimentelor semnificative din istoria personala și a neamului ne ajuta să descoperim Ciclicitățile favorabile dezvoltării noastre, dar mai ales să le descoperim și să le anulăm pe cele neproductive pentru momentul actual al vieții noastre.

Oglinzile Eseniene ale Relațiilor

Oglinzile Eseniene ale Relațiilor ne reflectă pe noi în ceilalți la diverse paliere de Conștiință de Sine și ne asistă în parcurgerea etapelor de Maturizare Emoțională și Trezire Sufletească.

Aflăm Cine suntem din părerile și judecățile pe care le avem clipă de clipă despre ceilalți și despre situațiile prin care trecem.

Autovindecare și Autocontrol

Redobândirea stării de sănătate prin observarea gândurilor negative, a comportamentelor autodistructive, a credințelor limitative care declanșează îmbolnăvirea și înlocuirea lor cu versiuni de programe biologice autosustenabile generatoare de bucurie de viață și sănătate.

Noua Biologie, Neuro Plasticitate și Epigenetică, Rescrierea ADN-ului

Starea noastră de sănătate este determinată de percepțiile noastre asupra mediului înconjurător.

În fiecare moment, ca urmare a felului în care ne raportăm la situațiile din viața noastră structura  ADN se modifică pentru a facilita modificările specifice de funcție și structură a anumitor țesuturi și celule cu rol de a ne adapta la situațiile prin care trecem, de a supraviețui.

Jurnalul și Tehnica STOP

Jurnalul ne dă posibilitatea să înregistrăm ceea ce gândim despre noi, despre lume, despre situațiile de viață și să analizăm dacă este real, adevărat, ecologic, productiv, dacă ne împlinește, dacă ne susține sau nu sănătatea, liniștea și  bucuria de viață. Astfel, putem pune altceva în loc, oprind cercurile vicioase de auto sabotare.

Tehnica STOP ne învață să ne oprim cât mai des posibil din activitățile curente și să ne auto observăm pentru a realiza ce situații, locuri sau persoane ne declanșează stări neplăcute, să devenim conștienți de gândurile pe care le producem inconștient și să le înlocuim cu gânduri și acțiuni favorabile pentru viața noastră.

Terapie Noesică și AutoAnalgezie

Descoperim de ce boala începe ca răspuns biologic la un stimul din mediul intern sau extern și aflăm cum să ne vindecăm prin gândirea bazată pe răspunsurile biologice pozitive.

AutoAnalgezia ne învață cum să integrăm și să anulăm senzațiile fizice la nivelul corpului pe care le numim în mod popular dureri.

Tehnici de Echilibrare Emoțională

Tehnicile de Echilibrare Emoțională ne repun în bună funcționare meridianele energetice blocate de șocurile (dramele) prin care am trecut de-a lungul vieții sau cu care ne confruntăm în prezent.

Reactivăm meridianele energetice stimulând anumite puncte speciale de pe corp în timp ce îi amintim psihicului nostru care este provocarea concretă cu care ne confruntăm și pe care dorim să o depășim.

Comunicarea Empatică și Armonioasă

Identificăm stările de Victimă, Agresor și Salvator atât în raport cu noi înșine, cât și în raport cu cei din jurul nostru și învățăm cum să ieșim din acest Trio Vicios prin asumarea rolului de Adult Matur Emoțional.

Terapia Iertării, Recunoștinței și Iubirii

Ne conectăm la puterea vindecătoare a afirmațiilor: “Îmi pare rău”, “Te rog sa ma ierți”, “Îți mulțumesc”, “Te iubesc”.

Despre dr. Crina Vereș

Dr. CRINA VEREȘ este Terapeut și Conferențiar Internațional cu experiență în autovindecare în următoarele afecțiuni:

 • displazie bilaterală de șold congenitală și atrofie musculatură braț drept post ruptură de nerv toraco-brahial la naștere (1982), enurezis nocturn (1986), alopecia areata (1989), teroare nocturnă (1989), dermatită severă a scalpului (1990)
 • tuse convulsivă și astm bronșic (1995), artroză bilaterală de genunchi și șolduri (1995), uter retrovers și ovare polichistice (1996), atacuri de panică și prolaps de valvă mitrală (1996), litiază biliară și esofagită de reflux cu dureri epigastrice cronice (1997)
 • leucemie acută (1999), placentă praevia cu stop cardiorespirator la naltere provocată (1999), varice profunde și tromboflebită profundă postnatală bilaterală la membrele inferioare (1999), anemie feriprivă gravă (1999), spasmofilie și crampe musculare extrem de dureroase (2000), sechele de rahitism, picior plat și cifoscolioză (2001), tulburări de ritm cardiac (2001)
 • fractură de coloană vertebrală lombosacrală, paralizia membrelor inferioare și traumatism craniocerebral post accident rutier grav in SUA (2003), sinuzită cronică (2003), bronșită cronică (2004)
 • alergii alimentare și la factori de mediu cu edem facial și glotic / șoc anafilactic repetat (2007), constipație cronică și hemoroizi (2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale și axilare, metastaze hepatice și metastaze osoase generalizate (2007), boli autoimune: sclerodermie, poliartrită reumatoidă, lupus, scleroza multiplă (2009), noduli mamari recidivanți (2013), sindrom de burn-out cu edem cerebral (2013)

În acești ani s-a autovindecat definitiv de patologiile menționate mai sus fără intervenții medicamentoase sau chirurgicale și se bucură în prezent de o stare de sănatate deplină.

Experienţa de Viață a dr. Crina Vereş:

 • peste 12 ani de conferințe interne și internaționale cu susținere de lucrări pe temele vindecării fizice și spirituale
 • peste 20 ani de studiu și consiliere în cazuri de cancere și boli grave
 • peste 15 ani de studiu și practică în domeniul nutriției și fitoterapiei (cu multiple atestate internaționale, universitare și nu în ultimul rând de la vindecători autohtoni sau de medicină șamanică)
 • peste 18 ani de studiu și practică în medicina alopată
 • peste 19 ani de studiu și practică pe terapie sistemică de familie, cuplu și copii
 • peste 25 de ani de studiu și practică în arte marțiale, stiluri externe și interne bazate pe disciplina minții și a trupului
 • mama a 4 copii și bunică: “cei mai buni terapeuți pentru un neam sunt mamele conștiente” (Crina Vereș)

Taxa de participare

Standard

Pentru prima participare

Familie

Pentru membrii aceleiași familii

Reluare

Pentru cei care au mai participat*

Grup

Pentru grupuri de minimum 5 participanți

* cei care au mai participat la alte cursuri, seminarii și tabere susținute de Crina Vereș

LOCURI LIMITATE!

Înscrieri

Pentru a îți asigura participarea la acest eveniment plata se face în avans 100%. Pentru a primi datele pentru rezervarea ferma, rugam completati formularul apăsând butonul ”Mă înscriu”. Vom reveni in cel mai scurt timp posibil.

Alte informatii la 0742483333 sau office@alexaevent.ro

Program

Sambata – 8.30-9.00 – check-in

                  9-13.00 – curs

                 13.00-14.30 – pauză

                 14.30-20.00 – curs

Duminică – 9.00-13.00 – curs

                     13.00-14.30 – pauză

                     14.30-20.00 – curs

Fii darnic, oferă informația și celorlalți. Mulțumim!