Numerologie. Calea de Destin 2

Numerologie. Calea de Destin 2

11, 20, 29, 38

Aceasta cale mai este numita si cea a Armonizatorului, Impaciuitorului. Calatoria ta pe Pamant are ca scop conectarea cu oamenii. Cel mai bine te vei simti in parteneriat, cooperare, intimitate, atunci cand sunteti puntea de legatura intre oameni.

In numerologie, numarul 2 este sensibil si profund intuitiv. Traiesti emotiile la nivel inalt si le poti citi la fel de bine. Ca persoana, esti curioasa si blanda, intr-o dorinta continua de a intelege oamenii prin empatie – aceasta din urma fiind a doua ta natura. Natura ta profunda te face sa ai puteri supranaturale, sa simti si sa percepi mai mult decat celelalte persoane (posibil inca sa nu fi fost exploatata aceasta latura, asta nu inseamna ca nu exista!)

Sensibilitatea acestui numar inseamna ca simti ce simt ceilalti si ca atare, faci tot ce iti sta in putere pentru a-i impiedica sa isi faca rau, sau sa ii faci sa se simta bine. Iti traiesti viata din inima, emotie. Eviti drama, supararea, preferand sa pui nevoile celorlalti deasupra celor proprii, pentru a pastra pacea si a ajuta la domnia armoniei. Asta inseamna ca deseori iti asumi roluri de sprijin in relatii si parteneriate.

Oamenii au incredere in voi. Esti un bun ascultator si un prieten loial – stii cum sa tii un secret. Onoarea este pe primul loc pentru tine atunci cand vine vorba de colaborari, parteneriate. Iubesti sa lucrezi in echipa si esti dispus sa oferi din timpul si resursele tale pentru binele comun. Esti ca un lipici transparent ce tine oamenii impreuna. Simtul diplomatic si cel al justitiei iti ofera disponibilitatea de a lua in considerare punctele de vedere ale tuturor, inainte de a lua cuiva partea – aceasta caracteristica poate deveni un cosmar pentru tine!

Provocarile cai de destin 2

Sensibilitatea sporita a acestui numar duce foarte rapid la sentimente ranite, mult mai usor comparativ cu celelalte numere. Natura ta delicata este un dar ce necesita protejat si folosit cu intelepciune. Daca doresti sa ii impaci pe toti, cu siguranta vei fi paralizat si prins la mijloc. Implementarea unor limite in acest sens iti este necesara. Vibratia lui 2 te indeamna sa te unifici cu ceilalti oameni, dar exista limite si va trebui sa le inveti. In caz contrar se pot manifesta relatii co-dependente – daunand tuturor celor implicati.

Esti extrem de generos cu timpul si energia emotionala. Iti place sa primesti si sa oferi dragoste. Insa  daruirea pe termen lung poate sa te lase fara energie. Asadar, Doiul necesita sa invete sa isi recunoasca propriile praguri energetice inca de la inceputul vietii. Posibilitatea de a ajunge la comportamente nesanatoase este mare, atat pentru voi cat si pentru cei din jur. Canalizarea energiei intelept, va poate transforma intr-un vindecator pentru cei din jur.

Calea de Destin 2 – dragoste, relatii si compatibilitate

Relatiile cu voi, calea 2, vor fi intotdeauna profunde, devotate si pline de semnificatie. Datorita sensibilitatii si emotivitatii, te simti confortabil intr-o relatie de termen lung. Singuratatea nu este o optiune pentru voi. Compatibilitatea cu celelalte cai de destin depinde foarte mult de cat de apreciat si iubit te simti. Orice semn de instabilitate poate cutremura barca ta – atunci cand te simtit amenintat, devii gelos, posesiv – ceea ce pe anumite persoane le va indeparta. Odata perechea gasita, relatia devine una fericita si pe viata.

Alexa M.C.